Gravidute&Mamici de IASI(117)
Raspunsuri - Pagina 18
vanessa80 spune:
Fetelor va multumim pt urari.
Am nascut la Cuza-Voda cu dr. Grigore, anestezist dr Rusu. Am fost foarte multumita de conditii. Am avut rezerva cu 2 paturi, dar am stat doar eu si Albert. Asistentele s-au purtat frumos.
Acum ma simt bine si sper sa ajung repejor la dimensiunile de dinaintea sarcinii.![]()
Multi
pt voi.
Albert (01.07.2010)
alynta27 spune:
Salutare! Am fost la eco azi! Am asteptat vreo 3 ore, dar a meritat! Fetita are 1830g si am si pozici! Din pacate ma chinui sa le i-au pe un stick, ca mi le-a pus pe dvd si eu am cd! Am fost la o vecina si le-am pus pe stick si la mine nu le deschide!
Dar remediez si va arat bolfosica!
A recuperat cu cresterea! Acum coincid datele date de menstruatie si cele date de ecografie! Am 32 sapt si o zi! Mi-a zis ca pot merge linistita in concediu! Si ca ea zice ca pot naste natural si de data asta!
David si-aa revenit in schimb Matei inca mai face febra si e ragusit!
Vanessa sa-ti traiasca baietelul! Felicitari!
Mihamora Btz-Ovi inca nu a nascut!
Emma bafta la ecograie pe 7!
Ani bun ca si-a mai revenit!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Va prezint mandruta: Maria!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
Katyuscha21 spune:
salutare din nou
am venit si eu cu ceva vesti bune astazi pana la ora 2 la mine nu am avut sangerari deloc 

cred ca isi face antibioticul afectul si cred ca ,chiar a fost vorba de o infectie
sper sa nu ma bucur doar pt scurta durata si sa imi treaca de tot problema mai am dureri de burta si de spate dar or trece si astea cu timpul
deci in momentul de fata sunt ft fericita 

si de acum trebuie sa astept pana pe 4 august sa imi zica rezultatele si pana atunci nu aam sa ma ating de sot
vreau sa astept sa vedem ce rezultate am gata acum ca mam laudat ma duc la treburi

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
inutsa spune:

vanessa felicitari pt bb!!! recuperare rapida si muuuult laptic 
katy bine ai revenit si asteptam poze noi!
aly ce frumusete ai in burta!!!!
Noi suntem bine. Suntem cu un picior pe plecare din pacate. Am pregatit cateva cutii cu haine de trimis cu maxi-taxi caci nu ne incap toate bagajele in masina
. Si inca nu am luat tot pt acasa... Ne-ar trebui rulota
.
Ne-am mai plimbat ici colo. Am fost la Dolomiti, sau muntii de calcar, care sunt absolut superbi. Am urcat cu telegondola la 2750 m altitudine, unde m-am si bronzat ca tractoristul, adica pe langa maieu
, m-am ars in toata regula, de fapt. Am mai fost si la un castel unde a locuit regina Elisabeta a Austro-Ungariei [sper sa nu gresesc, stau cam prost cu istoria], si care are o gradina botanica uriasa si impresionanta. Am stat 5 ore acolo si tot nu am reusit sa vedem tot, dar nici puteri nu mai aveam.
Biuta e bine. Inca nu merge, e lenesa, ii place sa o ducem de manute, dar nu mult, ca se pune jos si gata. Vorbeste toata ziulica, cu somnul sta f bine, are 2 reprize de somn ziua, cam 1-2 ore fiecare, iar noaptea... se trezeste cam de 1-2 ori pt laptic, dar o iau langa mine si ma tot tzocaie, caci alt lapte tot nu vrea iar al meu e pe duca.
Va pun si niste poze
Dolomiti
Merano
11 lunite
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Katyuscha21 spune:
INUTSA am pus poze noi la semnatura POZE CU PUISORII MEI SCUMPI
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Avortul este o CRIMA!!!
Katyuscha21 spune:
INUTSA am vazut si eu pozele ft ft frumoase dar si mai frumoasa e piticotul tau scump o dulceata de copil

nu mio dai mie?si va faceti voi alta ![]()
![]()

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Avortul este o CRIMA!!!
Anilansa spune:
Buna
Aly, felicitari... frumoase pozi ... cu minunea din burtica

in rest.. nu stiu ce mai trebuia sa scriu... noi am inceput saptamana foarte naspa... BELA, catelusa labrador care o aveam a murit ieri
... asera nu am putut dormi ... a facut o invectia din cauza ca nu a fost vaccinata la timp si avea un microb in organism ... care a fost mai puternic
. NU A FOST SA FIE A NOASTRA
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Salutare!
Inesa, Ani multumesc!
Katy sunteti o familie frumoasa! Unde erau facute pozele(cele de la padure)?! Copii sunt adorabili!
Ani imi pare rau pentru catel! Cred ca baiatul e cel mai suparat!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
senty_mary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Vanessa - felicitari! Sa-ti traiasca puiutul!![]() Asteptam amanunte si poze ![]() SentyMary- ce faci? rar de tot ne povestesti despre tine. mai ai putin , emotii ceva? Cum te simti, cum nasti? Btz_ovi - ce faci? Cand vii cu vestea cea mare? Multa bafta! ![]() ![]() daca nu esti cu minunea in brate dejaMichelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si [blue] MARIO DOMINIC 15.05.2007 [ |
PAI NU PREA VA POVESTESC DESPRE MINE CA MULTUMESC LUI DUMNEZEU AM AVUT O SARCINA FARA PROBLEME SI SPER SA O TIN ASA INCA 3 SAPT DE ACUM INAINTE, DAR VA CITESC IN FIECARE ZI. NASC PRIN CEZARIANA LA MATERNITATEA ELENA DOAMNA PE 2 AUGUST, DUPA GRAFIC, DAR SA VEDEM ACUM...
36+ cu
Bogdan- Andrei