Gravidute&Mamici de IASI(117)
Raspunsuri - Pagina 16
alynta27 spune:
Alina exista un site oficial "Arcadia" si acolo scrie medici care lucreaza la ei! Dar si dr. mea face acolo si nu apare pe lista! Mai bine intrebi direct la medicul care te intereseaza!
Lacra vad ca sunt a doua pe dimineata asta care da cafea! ![]()
Eu amm faurit o dulceata de visine! Le-a cules sotul aseara de la tacasau si a trebuit sa stau sa le curat si sa le d-au cateva clocote ca se stricau! Erau copate, unele de la ploie erau mucegaite! Si azi de dimineata am definitivat cu dulceata si siropul de visine!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anilansa Buna dimineata iulia, mersi de cafea ... ce mai face Stefi? ![]() maitrey, mersi pt informatii ... de unde se poate afla ce doctori sunt la Arcadia? ... ![]() ![]() Alina cu Darius Gabriel http://community.webshots.com/user/Anilansa |
eu am vb cu al meu si i-am zis ca sunt interesata si el a zis ca atunci va semna un contract de colaborare cu ei, pt ca nu sunt singura lui pacienta care vrea acolo. probabil nu oricare dintre medici poate semna da' nici nu stiu cum poti afla care sunt acum ca pe site nu e inca nic.
alynta daca ai un link spre unde zici tu ca putem vedea medicii da-mi-l si mie te rog ca eu ma impotmolesc intr-o singura adresa unde nu functioneaza inca nic.
-----
Mami de
roza +
28 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
alynta27 spune:
Maytrei eu intrasem aici, dar era mai complet:
http://www.romedic.ro/arcadia-hospital
Am mai gasit asta:
http://www.arcadiamedical.ro/echipa/
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
maitreyi spune:
site-ul oficial e asta http://www.arcadiahospital.ro/ si nu functioneaza niciun boton
al doilea pe care mi l-ai trimis tu e de la arcadia de pe sararie care e numai laborator de imagistica. merci 
-----
Mami de
roza +
28 s 
Slava Tie, Doamne!
danyelle005 spune:
Lista medicilor de la Arcadia este f. lunga. La dep de Obstetrica sunt 3 medici angajati si f. multi colaboratori. Daca vreti sa va informati despre un doctor anume puteti suna la Call Center la spital sau ma puteti intreba pe mine si va raspund daca este sau nu![]()
Intr-adevar, este un pachet de nastere si un altul de urmarire a sarcinii.
Maitrey cu ce doctor vrei sa nasti?
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelle005 Lista medicilor de la Arcadia este f. lunga. La dep de Obstetrica sunt 3 medici angajati si f. multi colaboratori. Daca vreti sa va informati despre un doctor anume puteti suna la Call Center la spital sau ma puteti intreba pe mine si va raspund daca este sau nu Intr-adevar, este un pachet de nastere si un altul de urmarire a sarcinii. Maitrey cu ce doctor vrei sa nasti? eu nasc cu dr. mihaila care am inteles ca inca nu a semnat. Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007 |
-----
Mami de
roza +
28 s 

Slava Tie, Doamne!
Katyuscha21 spune:
buna ziua la toate fetele
imi cer mii de sczue ca nu am mai intrat de ft ft multa vreme sunt ft ocupata cu 2 copii care unul din ei face cat 5 Andrei![]()
in rest Elisa creste are 8 luni e un copil ft cuminte mananca bine,doarme,se joaca cu andrei inca nu merge in 4 dar speram cat ed curand ,dintisori inca nu are suntem in lupta cu ei ![]()
febra nopti nedormite etc....
eu .....la mine e o poveste ft lunga si din pacate proasta .....dupa ce am nascut cam dupa 3 luni miam pus MIRENA (sterilet) iar corpul nu la acceptat si tipm de 6 luni am avut sangerari zi de zi dupa 6 luni am fost la eco si sa constatat ca steriletul e pus prea jos si operatia de cezariana e prea sus facuta ceea ce nu era bine
mi lam scos pe 24 iunie si am trecut dsin aceeasi zi la pilule timp de 2 saptamani am sangerat mai rau decat cand aveam steriletul am fost joi la gineco si mia luat o montra din uter .....ma durut asa de tare si ma ardea uterul inauntru ca plangeam de durere ...offff.....medicul mia zis ca dupa simtomele care le am ea crede ca ar fi vorba de o infectie si mia dat antibiotice timp de 10 zile dupa care pe 22 iulie ma duc la inca un eco si dupa aceea pe 4 august maduc iarasi la gineco ca sa imi zica toate rezultatele de la analize cele de la laborator si cele de la eco
si cam astea sunt la mine
ma bucur ca am revenit din nou
va
cesc pe toate si am sa mai intru cand o sa mai am un pic de liber
bye bye
SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
Anilansa spune:
Poftiti la o
pt weend
Katy... multa sanatate... of saracuta de tine, hai ca o sa fie totul bine
... ma bucur ca strunfii sunt bine ...
eu de asera ma chinui cu laptele fara lactoza ... am luat de la humana ca nu am gasit de la milupa
... si lui Darius nu ii place... asa ca asera si dimineata m-am rugat de el... pina la urma a papat ceva
va dorim un ween frumos... noi plecam la piatra neamt![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
nushulica spune:
buna fetelor!!!
vin cu o rugaminte mare la voi,are cineva nr de tel al dnei dr Dumitrascu irina?mobil sau cel de la cab din alexandru?ca eu l-am ratacit si trebuie sa sun sa ma programez la eco,deja sunt in intarziere
multumesc!
de
David si
28+
alynta27 spune:
Salutare!
Azi am avut spor la calcat tricouri, pantaloni si camasi, si nu putine!
Am papat, am facut curat si in dulap! Matei a adormit in fund uitandu-se la Alba ca zapada! David face febra constant la 6 ore, 39! Dupa jumatate de ora dupa nurofen isi revine!
Un sfarsit de saptamana frumos!
Luni dimineata merg la eco, in spital ca la particular nu am mai gasit loc!
Asteptam concediu, dar decamdata nu stim directia unde o apucam! Luni vom decide, dupa ce vb cu dr!
Katy ai avut de tras! Multa sanatate! Dar cum de ti l-a lasat timp de 6 luni stiind ca sangerezi continuu?! E normal?!
Nushulica felicitari pentru sarcina, nu stiam! Nu cunosc nr dr!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!

Amalia Maria-10.10.2007