Gravidute&Mamici de IASI(117)
Raspunsuri - Pagina 14
maitreyi spune:
alynta e riscant si ca farmacist si pe forum sa recomanzi furazolidon fara sa stii ce e cu copilul ala. eu de exemplu sunt alergica la furazolidon. cel mai bine la o diaree este sa se mearga cu pampersul la analizat ori in spital ori la un laborator. la synevo dau coprocitograma in aceeasi zi si macar vezi daca sunt celule inflamatoare, campylobacter, etc. si apoi vezi ce tratament recomanzi. hidrasec e pt rehidratare, smecta ca sa diminuezi peristaltismul, e bun si un biotics sau protectis sau enterolactis ca sa reglezi flora + regim alimentar si evident un tratamnet medicamentos in caz de infectie pe care o stabileste pediatrul si nu farmacistul prin ce descrie sotul...
arcadia am inteles ca s-a efectuat deja prima ceza. abia astept sa vb cu dr meu.
-----
Mami de
roza +
28 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
iulia-stefy spune:
Va ofer o 
Emma, multa sanatate.
Ani, si eu tot furazolidon, insa e mai bine sa-i faci o analiza daca nu cedeaza.... Furazolidonul nu trateaza daca e un microb.... si atunci e posibil sa fie nevoie de antibiotic....
Alina, ma bucur ca David e bine. Tu bea ceai de fruza de salcam daca poti, calmeaza si greata si strange la burta mult mai bine decat cel de menta. Eu mai iau pentru strans la burta un varf de lingurita de busuioc uscat si pisat.... dar nu stiu daca merge in sarcina.... La mine mai merge prez crud de crantanit in dinti vreo 10-15 boabe... sau mar ras si oxidat...banana pasata si oxidata.... Astea toate au mers in sarcina.... Multa sanatate.
Anilansa spune:
Buna
Multumesc mamici pt respunsuri

Maitrey, mersi... Darius tocmai a terminat antibioticul pt amigdale si gingivita ... si credem ca de la asta e aceasta diaree
... Sarcina usoara in continuare
Aly... sanatate multa si sarcina usoara in continuare
Noi am trecut la bors cu orez, lapte cu mucilagiu de orez ... suc de morcov si ceai de menta si sunatoare... speram sa treaca... nu ii mai dau nimic altceva, daca nu isi re vine dupa 2zile o sa ma duc la medic, dar speram sa treaca.
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
maitreyi spune:
anilasa daca era sa fie de la antibioticul ala teoretic trebuia sa apara diareea inca de la primele doze. oricum ceva pt flora nu strica sa ii dai pt ca e clar ca e stricata dupa antibiotic. biotics, protectis, etc se dau inca din timpul administrarii antibioticului. sanatate!
-----
Mami de
roza +
28 s 
Slava Tie, Doamne!
alynta27 spune:
Salutare!
Noi suntem mai bine cu totii! David a mai facut scaun moale! Medicul ia dat furazalidon acum, pe langa hidrasec!
Mai am cate ceva de rezolvat si sper sa fie bine, ca depind de altii! Va trebui sa merg la ecografie saptamana viitoare , iar saptamana asta imi doresc sa ajung cu cel mic la ortoped!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Am primit visine de la socrul meu din gradina si am facut compot pe iarna! Daca ne mai da o tura, ca asa a zis, mai fac si gem! Cu toate ca anul asta sunt mici si foarte acre, ale lui sunt marisoare, fara viermi si nu foarte acre! Sper sa mai vina maine o tura, ca in piata te cam rup la bani anul asta fructele!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
aeperju spune:
Si Andrei al meu numai moale a facut. Adica moale, apa de-a dreptul si daduse in mucus si sange. I-am dat si eu furazolidon cate o juma de pastiluta impreuna cu antibioticul la 8 ore si azi n-a mai facut asa de des la olita dar tot moale. NU prea mananca dar a luat cateva guri de pilaf si crantanele. I-am dat si zeama de orez, morcov fiert. Sa vedem cum se mai prezinta astazi.
Emma
9+ si Andrei (21.09.2007)
alynta27 spune:
Emma inca un pic si isi va reveni! Tu cum te simti?! Unde iti vei monitoriza sarcina?!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
maitreyi spune:
fetele cand caci e cu sange si mucus se ia din zona aia si se duce la analizat - adica coprocitograma. de obicei mucus + sange apare la campylobacter, un animal care se gaseste in carnea insuficient preparata. cea de pui mai ales. am avut un caz la Sf. Maria care revenea cu campy frecvent. de acum se gandeau la ustensilele cu care prepara puiul ca nu o fi ceva in regula si au dus la analizat tot. animalul se ascundea bine mersi in crestaturile de pe fundul de lemn
asa ca cele care aveti tocatoare de men aruncati-le si luati de sticla. eu am gasit in metro. la fel grija si la ciocanul ala de batut carnea ca si ala ascunde multe. eu intre carne si ciocan pun o punguta si asa nu se ating direct. a avut si baby campy in iarna si a luat antibiotic si de atunci am ceva mai multa grija la detaliile astea.
sanatate 
-----
Mami de
roza +
28 s 
Slava Tie, Doamne!
alynta27 spune:
Maytrei adevarul ca nu e de gluma cu infectiile astea digestive!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!