Bazar Umanitar * 27
Raspunsuri - Pagina 6
anna-mama spune:
Ledi, am luat coletul de la posta Iti multumesc ca ai impachetat jucarioara cu grija, a sosit la mine nevatamanta. E f simpatica, o sa se bucure bebelusul pt care am luat-o. Multumesc
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
kid spune:
Am anuntat-o si pa ancadragoman, spun si aici, am platit si eu ce mai aveam in finalizate pentru Alex - 32 lei. Am sa trimit si foto pe mail mai pe seara.
Am luat produsele de la alina023, pana diseara le urc. Multumim.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
ana l spune:
Dupa ce confirma Anca, le muti tu, da?
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
ancadragoman spune:
OFERTA!!!reduc asta la 10 ron http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5470496201278144146
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
mistral spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamagiuliei
Moama ce ma bucur, deci de la mine pleaca inseamna coletele cu bine Deci sunt fericita, \deci va rog sa nu ma mai injurati pt intarziere si sa ma credeti pe cuvant Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Trebuie sa mentionez ca nu am primit inca avizul.Aveam drum pe acolo si am intrat sa intreb.
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Leditia, am mutat si produsele din link-ul tau. Anca, si ale tale sunt mutate si validate. copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008) |
Scuze...le-am mutat eu...
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Leditia spune:
Anna ce ma bucur ca a ajuns cu bine.Mereu stau cu grija cand trimit chestii care se pot sparge/rupe.Sper sa-i placa bebelusului si s-o foloseasca sanatos.
ps:David nu s-a jucat cu ea si mai mult eu am fost incantata de jucarie decat el.In schimb am avut o buburuza care tot asa avea o coada de care trageai si vibra..ei pe aia a zapacit-o:))))atat a tras-o de coada k s-a dus naibii sistemul:)))))
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
szivarvany spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mistral
Trebuie sa mentionez ca nu am primit inca avizul.Aveam drum pe acolo si am intrat sa intreb. Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001) |
Mnoah nu ma sabota
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid Am anuntat-o si pa ancadragoman, spun si aici, am platit si eu ce mai aveam in finalizate pentru Alex - 32 lei. Am sa trimit si foto pe mail mai pe seara. Am luat produsele de la alina023, pana diseara le urc. Multumim. Teodora, de Vladut (15.05.2007) |
kid,confirm eu plata ta!am vazut extrasul!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M