Bazar Umanitar * 27

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Expediat luni 21.06 colete pentru inapopescu si iriss27 Fiti pe faza fetelor...

Leditia... citeam ca ai trimis la slobozia si nu au ajuns... din cate stiu eu masina pleaca de la oficiul postal intai catre Bucuresti si abia la centru le impart pe judete si apoi cred ca spre localitati.. deci intai si intai ajung cele de bucuresti... eu una asa stiam...

Am ridicat aseara 2 colete... suntem superhappy...
mamagiuliei e superba si gecuta si pantalonii... si bluzoanele, multumim si de bonus... abia astept sa vina iarna sa-l imbrac ca in primavara asta am innebunit cautadu-i o gecuta calumea (la pret rezonabil)

Valenita superb compleuasul... ii vine minunat ca lungime, dar e larg tare... a mea e slaba rau si duc acuma tratative cu ea sa il dam cadou unei fetite la care tre sa mergem la ziua ei, si care e mai grasuta... si a mea nu vrea sa-l dea si eu duc munca de convingere ca ei nu-i sta bine deloc.. eheee... a innebunit lupul... dar stiti cum e... eu bat saua sa priceapa iapa... si sa inteleaga copilul ca trebuie sa manance mai binisor... vorba lu Teo "mami... bobesti cu peietii" Multumim si de carticica de colorat!

Pe de alta parte o sa intreb o vecina croitoreasa, daca e mult de munca sa-l stramteze... e si asta o idee

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Am trimis in mail dovada platii de ieri pentru Alex... ca vazui ca inca nu s-a confirmat si va prezint mai jos si lucrusoarele pentru care am platit...

cizme de cauciuc - vaninaa 25 lei
botosei iarna bebe - madyrizi 7 lei
bluza polo - magghyc (carminabulina) 8 lei
pantofiori bebe donati de carminabulina, redonati de ramona_patra - 5 lei
Geaca Palomino- mamagiuliei 35 lei
camasuta- mamagiuliei 4 lei
pantalon Zara- Cornelia 8 lei
Fusta alba - Cornelia 7 lei
Compleu fetite- Valenita 20 lei
2 maieuri - Ayla 5 lei
Bluza George - Kriss79 10 lei

Total de plata = 25 + 7 + 8 + 5 + 35 + 4 + 8 + 7 + 20 + 5 + 10 = 134
Platit 150 - 134 = 15 lei donatie

Daca vre-una din donatoarele de mai sus nu dorea redirectionarea banilor catre Alex, revizuim lista si consideram donatie mai mult decat cei 15 lei si platesc in contul cazului dorit suma necesara, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valenita spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Expediat luni 21.06 colete pentru inapopescu si iriss27 Fiti pe faza fetelor...

Leditia... citeam ca ai trimis la slobozia si nu au ajuns... din cate stiu eu masina pleaca de la oficiul postal intai catre Bucuresti si abia la centru le impart pe judete si apoi cred ca spre localitati.. deci intai si intai ajung cele de bucuresti... eu una asa stiam...

Am ridicat aseara 2 colete... suntem superhappy...
mamagiuliei e superba si gecuta si pantalonii... si bluzoanele, multumim si de bonus... abia astept sa vina iarna sa-l imbrac ca in primavara asta am innebunit cautadu-i o gecuta calumea (la pret rezonabil)

Valenita superb compleuasul... ii vine minunat ca lungime, dar e larg tare... a mea e slaba rau si duc acuma tratative cu ea sa il dam cadou unei fetite la care tre sa mergem la ziua ei, si care e mai grasuta... si a mea nu vrea sa-l dea si eu duc munca de convingere ca ei nu-i sta bine deloc.. eheee... a innebunit lupul... dar stiti cum e... eu bat saua sa priceapa iapa... si sa inteleaga copilul ca trebuie sa manance mai binisor... vorba lu Teo "mami... bobesti cu peietii" Multumim si de carticica de colorat!

Pe de alta parte o sa intreb o vecina croitoreasa, daca e mult de munca sa-l stramteze... e si asta o idee

Ma bucur ca iti place , dar ce pacat ca nu-i vine manechinului tau :)
Eu zic ca daca fetei ii place asa de tare ai putea sa-l mai stramtezi oleaca la croitoreasa, de ce sa-i strici bucuria unui lucru nou care-i mai si place!
E ciudat ca fetitei careia voiam sa-l fac cadou ii e era lung si stramt si nu era deloc o grasana, dimpotriva....
Oricine o sa-l poarte sa-l poarta sanatoasa si voioasa!

Altfel , cine ma lumineaza si pe mine, ca sunt varza dpv tehnic : cum fac sa dau quote unei fraze/paragraf anume ? am incercat in alte dati, am sters ce era in plus si am lasat numa' fraza cu pricina, dar mi-a iesit ceva de nu intelegea nimeni nimic.
Si inca ceva : cum fac sa scriu de ex " bluza asta " si cand dau click pe "asta" sa ma duca direct la link-ul cu produsul respectiv?
Merci si o cui m-o lumina si pe mine

Mergi la inceput

Eu as banui ca stergi ceva din formula de quote... adica

Citat:
TEXT
... trebuie sa nu stergi parantezele astea... ia mai incearca odata...

Mergi la inceput

ce blonda sunt... pun eu formula si nu ma gandesc ca forumul mi-i ia ca pe citat... mai pun odata [ quote] text [/quote ]

!!! sunt 2 saptii imediat dupa prima parantezi si imediat inainte de ultima... formula este fara aceste 2 spatii... sa-mi spui daca acum ai inteles...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

si pt. "bluza asta" scrii asa:

ex:
incepi cu paranteza dreapta url="http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5482604847390935378 inchizi ghilimelele si pui paranteza dreapta rochita asta[/url si inchizi cu paranteza dreapta.
rochita asta

altfel nu merge sa scriu ca imi ia direct "rochita asta"

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Citat:
madyrizi
membru incepator

Jurnal

Romania
bucuresti
362 Mesaje
4 Prieten(i)

Trimis la: - 22/06/2010 : 09:30:27 Link direct catre acest raspuns Arata profilul Email autor Trimite mesaj yahoo luimadyrizi Adauga madyrizi la lista ta de prieteni Adauga semn de carte la raspuns Trimite madyrizi un Mesaj Privat Reply with Quote
si pt. "bluza asta" scrii asa:

ex:
incepi cu paranteza dreapta url="http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5482604847390935378 inchizi ghilimelele si pui paranteza dreapta rochita asta[/url si inchizi cu paranteza dreapta.
rochita asta

altfel nu merge sa scriu ca imi ia direct "rochita asta"

Mami de Mihai siAlex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
Editat de - madyrizi on 22/06/2010 09:36:03
fac o proba si eu:)

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Aaaa.. pai vorbim de lucruri diferite... da... deci tu vrei ca "rochita asta" sa duca la lincul ascuns, da? e ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

ahaaaaaaaaaa m-am luminat.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Am trimis in mail dovada platii de ieri pentru Alex... ca vazui ca inca nu s-a confirmat si va prezint mai jos si lucrusoarele pentru care am platit...

cizme de cauciuc - vaninaa 25 lei
botosei iarna bebe - madyrizi 7 lei
bluza polo - magghyc (carminabulina) 8 lei
pantofiori bebe donati de carminabulina, redonati de ramona_patra - 5 lei
Geaca Palomino- mamagiuliei 35 lei
camasuta- mamagiuliei 4 lei
pantalon Zara- Cornelia 8 lei
Fusta alba - Cornelia 7 lei
Compleu fetite- Valenita 20 lei
2 maieuri - Ayla 5 lei
Bluza George - Kriss79 10 lei

Total de plata = 25 + 7 + 8 + 5 + 35 + 4 + 8 + 7 + 20 + 5 + 10 = 134
Platit 150 - 134 = 15 lei donatie

Daca vre-una din donatoarele de mai sus nu dorea redirectionarea banilor catre Alex, revizuim lista si consideram donatie mai mult decat cei 15 lei si platesc in contul cazului dorit suma necesara, ok?

Am confirmat chitanta si le-am mutat. Mai uiota-te tu odata sa nu fi omis ceva .

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput