Bazar Umanitar * 27
Raspunsuri - Pagina 34
Flowers spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Am depus si eu cei 40 ron azi de la Flowers.Stiu ca nu aveau destinatar si ca ea a insistat ca banii sa ramana pt David,dar am vrut sa se stranga banutii pt el ca aveau nevoie urgent.Noi la inceputul lunii iulie ne apucam de analizele pt boala celiaca si tot atunci voi vedea si ce se mai intampla cu pulmozyme-ul,ca mai am 8 fiole. Sunteti extraordinare,ce sa zic..nu am cuvinte,sunteti extraordinare. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Bazar general |
Saru'mana!
Esti o doamna!
Este super ca s-au strans toti banutii pentru Alex. Am mai depus si eu 20 de lei pentru el si 30 pentru David. Imediat trimit chitantele si link-urile pe mail.
ada_coman spune:
Licitez G177-8 lei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/G34Ani#5484036885178565154
Ma bucur ca s-au strans banutii pt Alex
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
saryta spune:
Licitez:
I275.pjama fete,9-10 ani-7 ron,pt Alex,mihaela770 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/I710Ani#5483756159406039346
I269.panatlon scurt fete,mas M (cei verzi au 34*2 in talie,iar cei portocalii au 36*2), 7 lei/ buc, Mihaela77O - pentru Alex ambele perechi http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/I710Ani#5483753025006201410
georgipuia - sapt asta vin la mare si poate ne-om intalni ... poate vin intr-o zi dupa 6 la intalnire si ma vad si cu dandusa.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui dandusa santem o gasca si mai mare de forumiste.eu ma bag la intalneala seara dupa 18 la plaja/nisip,zona Parc |
Eu stiu "gasca de Ct" si o parte din "mamicile si gravidele de ct".... dar cred ca fetele se refereau ,cred la cele de la umanitare
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
sweetyana spune:
mamagiuliei fug repede pana la posta ca am primit avizul
Doina de 26+si de cristina anamaria (06.09.2005)
ancadragoman spune:
1808 am pana acum confirmati ,eu cred ca sunt mai multi bani in cont asa ca obiectiv atins
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
szivarvany spune:
citat din mesajul lui ancadragoman 1808 am pana acum confirmati ,eu cred ca sunt mai multi bani in cont asa ca obiectiv atins anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! 858 SMS PENTRU COPII! |
Inseamna ca cine mai are de platit incepand de ACUM, o va face in contul predestinat
RHYANNA,
asteptam un raspuns de la tine. NU ai PM activat.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
carminabulina spune:
Am fost la banca si am depus 35 lei in contul lui Alex. Am trimis dovada pe mail.
Am vazut ca mai am produse castigate dar pe acelea le voi plati pentru cine sunt oferite. Ma gandesc ca daca tot s-a strans suma pt biletul de avion sa revenim la normal . Oricum mai sunt produse la bazar pentru Alex deci bani or sa mai vina.
Mie tot mi se pare incredibil cat de repede am strans banii.
georgipuia spune:
Sa revin si eu cu licitatii? oare mai am cu ce? vand un rinichi, cumpara careva?
imi puteti spune dimensiunile la urmatoarele:
sweetyana -Vesta gravide
carminabulina - Tricou mama
si voi mai rasfoi sa vad ce ma mai tenteaza...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)