Bazar Umanitar * 27
Raspunsuri - Pagina 28
diana2242 spune:
Eu zic ca se strang sigur banii eu depun 120 georgi zicea ca depune sotul 150 si deja s-au facut banii aproape si sigur se vor mai face astazi plati.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
Dodo-pui spune:
Anca daca macar jumatate din fetele care-au promis se tin de cuvant se vor strange......
Azi pleaca din Navodari coletele catre:
-anca-27
-ada-coman
-neli_ra
-ramona-patra
-madyrizi
-mariuca-sara+koko-1
la 10,30
PS:din Ct mai sunt:Cornelia(agigea de fapt),boticelina(far)...
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
szivarvany spune:
Si Leditia e tot din Constanta
Acum vireaza si ea cei 40 de lei Anca, poti trece in lista
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
saryta spune:
Salutare ... acu merg sa depun si eu cei 60 ron.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
madyrizi spune:
hai ca se mai prinde viata pe aici.
fetelor m-am plictisit rau de tot in we fara voi. imi place mai mult in timpul saptamanii.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
Edit: vad ca v-am dat startul la contabilizat constantencele.
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Si Leditia e tot din Constanta Acum vireaza si ea cei 40 de lei Anca, poti trece in lista |
Sa-mi fie rusine ca am uitat sa o trec si pe ea Ledi( sp mare...ca zona) sa dea DD sa te uite necazurile asa cum te-am uitat si eu
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
georgipuia spune:
Fetele... inca nu s-a efectuat plata mea pentru Alex, dar urmeaza... imi permit sa-mi fac o gestiune ca sa vad cum stau cu platile si sa aveti si voi, sa stiti cum le mutati, dupa confirmarea platii...
Din cate retin Dodo_pui si-a mentinut optiunea de directionare a banilor in contul lui Bogdan... drept urmare am de plata pt Bogdan 8 + 5 + 3 taxa= 16 lei
set 5 chilotei - 8 lei
pantalon trening - 5 lei
Urmatoarele le voi considera eu pentru Alex... sper sa nu ma insel si sa nu fie vre-una din donatoare de acord (stiu ca tot intrebasem saptamana trecuta si primeam acorduri)... in caz contrar, va rog sa ma trageti de maneca si sa revin asupra listei de mai jos:
cizme de cauciuc - vaninaa 25 lei
botosei iarna bebe - madyrizi 7 lei
bluza polo - magghyc (carminabulina) 8 lei
pantofiori bebe donati de carminabulina, redonati de ramona_patra - 5 lei
Geaca Palomino- mamagiuliei 35 lei
camasuta- mamagiuliei 4 lei
pantalon Zara- Cornelia 8 lei
Fusta alba - Cornelia 7 lei
Compleu fetite- Valenita 20 lei
2 maieuri - Ayla 5 lei
Bluza George - Kriss79 10 lei
Total de plata = 25 + 7 + 8 + 5 + 35 + 4 + 8 + 7 + 20 + 5 + 10 = 134
Platit 150 - 134 = 15 lei donatie
Va anunt cand imi spune sotul ca s-a platit si vin maine cu chitanta, la confirmare Intre timp astept fetele mai sus mentionate sa ma avertizeze daca nu sunt de acord cu plata catre Alex...
Cat s-a strans pana in clipa de fata? sunt tare curioasa
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi mey, e bine de stiut. cand pun un colet in constanta fac intai inventarul si vad care sunteti de combinat... asta daca convine si locatarelor de la mare...distanta. mai trebuie sa descoper combinatia cu piatra neamt. |
Eu sunt perfect de acord cu orice combinatie... Traiasca sotul din dotare
lol... 1300 fara cei pe care o sa-i depun eu? 1450.. mai trebuie minim 150... haideti fetelor... SPOR LA PLATI! va urez ghisee multe si libere si casiere rapide!
georgipuia spune:
Pe Boticelina o enumerasem si eu.... pe Leditia am uitat-o , de Koko nu stiam , iar de Dodo stiam dar nu era chiar din Constanta . Mai e careva???
Pe mine sa ma iertati, daca o sa va mai confund uneori... pana nu ma intalnesc cu toatele sa faca si cerebelul meu conexiunea fata/id/nume real o sa mai dureze....
madyrizi spune:
adica pot sa pun botoseii de iarna si sterilizatorul pt. boticelina impreuna? super... daca e de acord si boticelina... normal.
completez mai putine hartii si 2 iepuri deodata.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai