Bazar Umanitar * 27
Raspunsuri - Pagina 2
aka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sweetyana nu ma intereseaza ceva special... sau poate costum de baie... am vazut unul in zona "L" dar este dintr-o singua bucata, iar eu fiind insarcinata in luna a 7-ea nu cred ca ma incape. |
caut si fac poze, am 2 numai sa le gasesc ca-i o nebunie la mine in casa.
am depus azi 14 lei pentru pantalonasii H311 in contul lui Alex. si am trimis chintanta pe mail.
Mamagiuliei

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si www.etickr.com] br / [img]http://www.etickr.com/ticker.php?img=4,109,126,0,CD,14740,QW5kcmVlYSBNaXJ1bmE=,TXkgc29uL2RhdWdodGVyIGFnZSBpczo=,-1[/img" target="_blank">Andreea Miruna
diana2242 spune:
Stiam ca trebuia sa mai scriu ceva.Madyrizi camasuta lui Rares ii vine inca dar este larguta acum depinde si de copil al meu are cam 10-11kg.este draguta foc oricum
http://picasaweb.google.ro/misu7930/9Luni#5433217709961344866 aici era peste un body si tot era larguta si nu aveam mai putin de 9,5 sau 10 kg.![]()
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
vaninaaa spune:
| citat din mesajul lui georgipuia Vaninaa... dar la Ghetutele astea poti masura, te rog? |
Da le-am mai masurat pentru cineva, au 15 cm interior si 17 exterior. Pielea este flexibila, deci merg pana la 15,5 cm.

georgipuia spune:
| citat din mesajul lui iriss27 Va rog sa puneti la wish list si cizme de cauciuc masura 26-27, sa mearga si de fete si de baieti (adica sa nu fie cu printese sau roz |
Si mie mi-ati dat o idee buna cu ele... daca reusesc sa le iau pe cele licitate, trebuie sa-i iau si la fata marimea 30-32.... deci treceti-ne si pe noi, va rugam!

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
JuliaSM spune:
Tocmai am vb cu sotul meu la tel,a reusit intr-un tarziu sa ajunga la banca,a depus 200 de lei pt Alex(initialele deponentului ID).Daca e nevoie,revin mai pe seara cu hartiuta,pe email sau pm Ancai.
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui JuliaSM Tocmai am vb cu sotul meu la tel,a reusit intr-un tarziu sa ajunga la banca,a depus 200 de lei pt Alex(initialele deponentului ID).Daca e nevoie,revin mai pe seara cu hartiuta,pe email sau pm Ancai. |
mersi mult

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
georgipuia spune:
| citat din mesajul lui JuliaSM Tocmai am vb cu sotul meu la tel,a reusit intr-un tarziu sa ajunga la banca,a depus 200 de lei pt Alex(initialele deponentului ID).Daca e nevoie,revin mai pe seara cu hartiuta,pe email sau pm Ancai. |
Foarte frumos gest

... Felicitarile noastre si la cat mai multe gesturi frumoase la toate fetele... eu luni depun sigur 150 lei... Doamne ajuta!Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
ancadragoman spune:
banuti intrati 771 ron!!!!!!!!!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
georgipuia spune:
Stiti la ce ma gandeam eu? noi adunam 14 milioane, dar nu ar trebui sa punem totusi o suma nitelus mai mare? si pentru cheltuieli imediate venirii? ma gandesc ca sigur ei or sa fie chei de bani, imprumutati in toate partile... mai iti trebuie de o paine, de un iaurt la copi... parerea mea... eu as prelungi perioada cu 2 zile si nu as opri licitatiile la 14 milioane...
va rog sa nu dati cu parul 
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)