Bazar Umanitar * 27

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Alexandrina, produsele cerute de sweetyana sa fie mutate sunt de la Dodo si bineinteles ca am mers pe principiul ca daca sunt trimise de ea, obligatoriu sunt platite. dar am sa o rog sa confirme.
DODO, poti confirma ca sunt platite produsele mutate de mine si citate de Alexandrina, la pagina precedenta? Sunt platite de sweetyana?
Asta ca sa fim in regula.

Actualizez si apoi ma mut la finalizate sa fac ordine.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Alex@Sara ma intereseaza cat au in solduri si la pulpe ?http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5484102124334613314

....................................................................................

Mergi la inceput

Era totul actualizat pina aici.
Finalizate: madyrizi, cosminiq, diana2242, ellinia, ancadragoman, alexandrina, anna baby, laura25, valenita, sweetyana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

DODO, poti confirma ca sunt platite produsele mutate de mine si citate de Alexandrina, la pagina precedenta? Sunt platite de sweetyana?

Da...sunt platite...am trimis coletul cu plata rambus(asa a a dorit sweetyana)

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

m-am uitat si eu la masurile puse de fete pt. pantalonii de 3-4 ani si am ajuns la concluzia ca http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/E12Ani#5483742085765160914 ar fi cam pt. 3-4 ani. ii am de mult si am uitat la ce varsta i-am cumparat pt. copil (si apoi mi-am dat seama ca-s de fata si nu i-a mai purtat)

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Buna ziua fetelor!
Am si eu o intrebare: pt Alex se mai pot pune bani si luni?

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Alex_andra, am primit jucaria multumim !

Carminabulina
, a sosit costumul de baie, din pacate cred ca e mic pt ca Alexandrei ii vine la fix iar fetita pritenei mele e mai mare decat noi, dar nu-i bai la ce frumos e il platesc luni impreuna cu cartea lui Cartarescu care am castigat-o de la tine si depun banutii in contul cui zici
Multumesc inca o data !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambarici (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marybehappy

Buna ziua fetelor!
Am si eu o intrebare: pt Alex se mai pot pune bani si luni?

Mary

Sigur ca da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

supralicitez 7 lei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5483836578663205026
Luni dimineata o sa fac si eu plata si trimit chitanta.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am inteles eu bine sau toate licitatiile din we asta merg catre contul lui Alex? Indiferent de ce era specificat inainte in dreptul produsului? Ca acum nu stiu unde sa fac plata la adidasii castigati de mine azi.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput