Bazar Umanitar * 27
Raspunsuri - Pagina 13
alex_andra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_27
Ieeeee, Doamne-ti multumim! Va dati seama cat de puternici/puternice putem fi si cate face gandul bun si Iubirea? Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea... |
da
este de-a dreptul impresionant

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
ancadragoman spune:
blue_rain am pus azi coletul
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
anca_27 spune:
Eseea, am primit azi sandalutele!
(adica ieri)
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
alexandrina spune:
Am citit si aseara vestea cea buna dar de pe calculatorul de citit, acum am acces si la cel de scris si pentru ca maine pe ziua n-o sa pot intra am venit acum. Eu am fost convinsa ca se vor aduna banii, dar asteptarile mi-au fost depasite prin rapiditate.
L-am vazut si pe Alex si evident ca m-au coplesit emotiile.
Ce mai, se intampla si lucruri minunate. Multumim tuturor.
Julia tie in special, nu stiu in ce stadiu e, dar sa ai o sarcina minunata si un bebe sanatos!
ana pentru ca ai scris ca nu esti sigura pe datele de supralicitari, am intrat sa fac verificari. Te rog sa nu te superi, chiar am gasit si operat cateva.
citat din mesajul lui ana l
Prima se deschide intreaga pagina. Celelalte le-am mutat deja. Nu mai stau sa caut confirmarea, dar avind in vedere ca le-ai primit deja de la Dodo, inseamna ca-s achitate. Mai da-mi odata primul link. |
Deci, daca ne-a scapat undeva confirmarea ne cerem scuze, insa nu mutam produsele in baza anuntului primirii lor ci in baza unei dovezi de tip contabil. Asa ar trebui sa fie.
| Citat: |
| citat din mesajul lui kid alexandrina Spune-mi te rog din ce material este bluza L552 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5484012050801740642 si ce marime e aprox? S sau M? |
Materialul cred ca este bumbac cu elastan, nu mai are eticheta, iar marimea e specificata in centimetri, eu as zice catre S. Link nou:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5484012050801740642
Despre bluzita T51, aprig disputata (eu de noua am dat cam jumatate pretul, era la soldari), vreau sa precizez ca nu e chiar asa rosie precum mi-o arata mie monitorul, e mai spre roz inchis.
Si pe eticheta scrie marimea 168. Nu cred ca incap excrescente prea mari in ea, maricele da ca am mai avut una si i-am oferit-o cumnatelei mele de 20 de ani cu dotari frumoase dar nu exagerate. Pe mine oricum sta ca pe gard
Leditia cu atat mai bine, chiar ma gandeam de nu mi-o fi prea mare L. Multumesc

II. Despre pantalonii aceia portocalii vreau sa zic ca tin minte cand nushulica ne-a cerut sa le facem reducere si chiar zicea ca-s deosebiti, deci ea trebuie sa stie care e soarta lor.
cosminiq ma bucur mult ca si-au gasit "nanasul".
catutza ti-am mutat eu produsele la David, ca tineam minte pe ce ne-am duelat

citat din mesajul lui ana l
Le-am mutat deja la Alex. Nu cred ca se supara nimeni. |
Nu ne suparam dar sa fie pentru toti la fel: si la plata in avans produsele trebuie licitate. Nu ca m-as astepta sa le mai vrea cineva, dar sa fie parcursi toti pasii.
Am pus produsele in Licitatii.
Acum eu zic "sper sa nu se supere nimeni".

mary nu e nevoie de taxa de transport, daca nu mai alegi nimic de cei 5 lei, o sa-ti adaug eu ceva de citit in plus :)
Am ACTUALIZAT tot pana aici.
Alex@Sara si inapopescu aveti fiecare cate o licitatie castigata!
Cred ca m-am placinti-lungit, scuze. Eu ma duc sa mai dorm putin.
Va ureaza Buna dimineata si o zi de milioane!
cauta-nod-in-papura ...
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
andata spune:
madyrizi,
multumesc mult pentru atentionare, apreciez gestul. Chiar si asa eu vreau gecuta pt mezina, deci mentin licitatia.
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
mari_paun spune:
morning fetele
felicitari pt mobilizarea pt ALEX, sunteti minunate
caut : baby phone si centura postanatala, daca pune cineva in bazar va rog sa ma anuntati si pe mine
multumesc
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
24+
si mami de Ema
vaninaaa spune:
| citat din mesajul lui Flowers Vaninaaa, imi masori,te rog, interiorul la N54 si N56? ![]() Edit ca te-am botezat. Flori, mami deJulia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008)![]() ![]() |
Buna dimineata. Scuze de intarziere.
Cei rosii au 23 cm interior, si cei roz 24, dar sunt mai stramti.

sweetyana spune:
buna dimineatza!
mari_paun am licitat un produs de la tine, H10 si vroiam sa te intreb daca pot plati in contul lui alex( nu este mult... 4+ 3=7lei), in licitatii este pt ema
Doina 
de
si de
cristina anamaria (06.09.2005)
Flowers spune:
citat din mesajul lui vaninaaa
Buna dimineata. Scuze de intarziere. Cei rosii au 23 cm interior, si cei roz 24, dar sunt mai stramti. ![]() ![]() ![]() |
Multumesc mult!
In cazul acesta renunt, cu scuzele de rigoare, la N54 si supralicitez N56
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5483833951913605250 -25 lei
Blue_rain, iti sunt mari!

mari_paun spune:
| citat din mesajul lui sweetyana buna dimineatza! mari_paun am licitat un produs de la tine, H10 si vroiam sa te intreb daca pot plati in contul lui alex( nu este mult... 4+ 3=7lei), in licitatii este pt ema Doina ![]() de si de cristina anamaria (06.09.2005) |
sigur ca poti plati pt Alex

astept adresa pe PM
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
24+
si mami de Ema

Flori, mami de
si Brianna Theodora (7.11.2008)