Bazar Umanitar * 27
Raspunsuri - Pagina 11
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catutza am depus si eu 10 lei ptr Bogdan si 18 lei pentru David va rog confirmati ca sunt inca la servici dau azi P.M. la boticela sa comunic adresa Cata si Bianca-Maria(2.11.2005) Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil Bucatareala Bricolam |
Confirm plata de 18 ron.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
ana l spune:
citat din mesajul lui catutza am depus si eu 10 lei ptr Bogdan si 18 lei pentru David va rog confirmati ca sunt inca la servici dau azi P.M. la boticela sa comunic adresa Cata si Bianca-Maria(2.11.2005) Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil Bucatareala Bricolam |
Da si link sa stim ce mutam.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
Flowers spune:
citat din mesajul lui Leditia pisselino,te uiti te rog sa vezi daca sunt la tine acei pantaloni? Daca nu,nu stiu cum sa facem. Flowers,tu cum zici sa facem?o asteptam pe Nushulica sa vina din vacanta?Ea a trimis 3 colete,la mine,la Dodo si la pisselino. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Bazar general |
Acesti pantaloni sunt de mult la bazar, de cand erau bazarele separate, asa tin eu minte.
Asteptam sa se intoarca Nushulica si ne lamureste ea.
madyrizi spune:
am primit coletele de la:
valenita - foarte frumoasa palariuta, n-am stiut ca e noua, multumim pt. bonusuri sunt f.f.frumoase
cosminiq - frumoasa rau rochita, imi cam arata shunci, dar este fix pe fix
leditia - sunt superbe toate si chiar faceam socoteala ca, impreuna cu bonusurile , nu mai avem nevoie de bluzite si pantalonasi pt. toamna.
am trimis pachete la valenita sper din tot sufletul sa-i vina si sa-i placa lui matei adidasii, tanti zavaidoc ca nu cred ca ne vedem curand si katty cu pupici.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
marybehappy spune:
Buna seara !
A platit azi sotul meu pt:
G136-de la mamagiuliei- 8lei
G151- de la mamagiuliei -12 lei
si a achitat: 8 lei + 4lei(taxe)=12 lei pt David
12 lei+3 lei (taxe)=15 leipt Ionela
si a mai achitat si:
R304 -de la Flowers- 3 lei
R 314- de la Anca_27-5 lei
si a achitat : 3lei+ 6lei(taxe)=9lei pt Robi
5 lei+4 lei(taxe)=9 lei pt Robi
Chitantele sunt trimise pe e-mail.
De asemenea am inteles ca acum Alex are pana luni nevoie de bani si a achitat in avans 20 lei pt Alex.
Doream sa intreb daca se poate sa licitez ceva pt Alex in valoare de 20 lei(produs si taxe)?Daca permit regulile bazarului si daca nu mai liciteaza cineva ce licitez eu.Caci as licita pt fetita mea R346(de 7 lei)si R348(de 8 lei) si cu taxe 5 lei ar insuma 20 lei.Astept un raspuns aici va rog, caci la PM unul il primesc si doua nu...
Multumesc!
Mary
marybehappy spune:
edit: si multumesc mult fetelor care aurenuntat la licitatie atunci ca sa castig camasuta si bluzita cu Pooh
Mary
ana l spune:
citat din mesajul lui marybehappy Buna seara ! A platit azi sotul meu pt: G136-de la mamagiuliei- 8lei G151- de la mamagiuliei -12 lei si a achitat: 8 lei + 4lei(taxe)=12 lei pt David 12 lei+3 lei (taxe)=15 leipt Ionela si a mai achitat si: R304 -de la Flowers- 3 lei R 314- de la Anca_27-5 lei si a achitat : 3lei+ 6lei(taxe)=9lei pt Robi 5 lei+4 lei(taxe)=9 lei pt Robi Chitantele sunt trimise pe e-mail. De asemenea am inteles ca acum Alex are pana luni nevoie de bani si a achitat in avans 20 lei pt Alex. Doream sa intreb daca se poate sa licitez ceva pt Alex in valoare de 20 lei(produs si taxe)?Daca permit regulile bazarului si daca nu mai liciteaza cineva ce licitez eu.Caci as licita pt fetita mea R346(de 7 lei)si R348(de 8 lei) si cu taxe 5 lei ar insuma 20 lei.Astept un raspuns aici va rog, caci la PM unul il primesc si doua nu... Multumesc! Mary |
Am raspuns si de pe mail, ca am confirmat platile.
Ai platit in avans pentru Alex , cred ca poti alege produse de valoarea asta si gata, le trec la finalizate Alex si gata. Nu am cu cine sa ma consult acum, dar daca ma bate sefa, asta e. E pentru o urgenta.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)