A intrat cineva in reteaua asta de MLM? Incearca o colega sa ma " recruteze" si vroiam sa stiu daca a incercat cineva, daca i-a reusit...
Raspunsuri
pitzinuca spune:
eu nu pot sa iti raspund la subiect, am intrat doar sa iti spun ca ma bucur sa te ~revad~ :)
eu , cu (DPN 27.08.2010), andi si tati
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
Victoria spune:
Multumesc, pitzinuca.
Nu am mai intrat pe aici de multa vreme, ce-i drept, dar ma simt tot " ca acasa".
TOMALAVINIA spune:
Buna, Victoria!
Am fost si eu contactata de ei, anul trecut cand lucram in piata farmaceutica.I-am refuzat, ptr ca eram constienta ca nu imi ramanea timp ptr familie.
Ce sa zic....vitaminele si mineralele lor sunt scumpe, ff scumpe chiar, avand in vedere aceasta criza economica.
Poti incerca daca vrei, dar cu mine au fost ff agresivi.Au tot insistat, si doar cand mi-am dat demisia din piata farma am scapat de ei.
Mult succes!
marius spune:
Produsele sunt foarte scumpe - teoretic bune - insa cum ideea este sa-i determini pe altii sa cumpere aceleasi produse - desigur ... nu este deloc usor.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Victoria spune:
Ce ma deranjeaza e ca trebuie sa dai suma de 1000 de euro ca sa intri in retea ( nu ca incerci sa vinzi alea, merge...bine, nu merge...iara bine), ca sa fii obligat sa te agiti sa vinzi macat cat sa-ti scoti banii investiti, si, cum ati zis si voi, nu e deloc usor, produsele sunt f. scumpe.
Plus ca eu am o experienta indelungata in vanzari, iar texte de genul" produsul X te face sa arati mai tanara cu 20 de ani dupa numai 10 zile" mi se par exagerate rau, daca chiar ar fi asa s-ar lasa toate celebritatile de liftinguri si botoxuri, s-ar da cu crema minune si ar intineri toti.
Iar textul cum ca " dupa o perioada nu mai misti un deget si banii continua sa-ti vina in valuri" mi se pare chiar o exagerare..Era prea frumos sa fie adevarat, oricine viseaza sa nu faca nimic si sa-i vina banii " in valuri" dupa ce s-a agitat " putin".