Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata o noua saptamana de munci

doura, beatrice multumesc pentru info despre anestezie imi sunt de ajutor

in legatura cu mersul cu masina mult timp si mie mi se pare obositor si poate chiar riscant...eu am fost in wekend cu sotul pe valea doftanei care este aici la cativa pasi si mi s-a parut fff obositor, cand am ajuns la mama am bagat un pui de somn ca sa-mi revin....oricum cu somnul incep sa am o problema...noaptea ma incapatanez sa dorm doar pe stanga si amortesc toata.... incerc sa ma obisnuiesc asa dar mie ff greu

Azi mergem la eco abia astept sa-mi vad puiu si sa vad daca am scapat de brida aia urata

Apropo sunt fan declarat porumb fiert

Doamne ai grija si de noi 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

Am ajuns la jumatatea sarciniiiiiiiii
Sunt tare fericita si cred ca Matei (l am convins pe tata ca e un nume mi - nu - nat ) e si el happy ca face tumbe prin buctika inca de la 8
Dam de baut limonada, cafea cu lapte, ceiutz

20+

felicitari ...sa ajungeti cu bine pana la 40

Doamne ai grija si de noi 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

'Neata burtici!
Produc Capitol nou !!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Buna dimineata!
Eram datoare cu un raspuns: Bravegirl, este vorba de plaja Kazeboo, da o cautare pe google.
Noi ne-am intors aseara de la mare, a fost supeeeeerrr....si ne-am culcat la ora 22.
Pe la 4.30 tati a inceput cu alergia: nas infundat, muci, tuse, stranut....m-a trezit si pe mine si apoi si "minime" a inceput agitatia in burtica! Fetelor, am uneori niste junghiuri de la buric in jos, dar le simt clar pana la "locul de pipi", radiaza durerea. Si azi dimineata uite asa ne-am chinuit de la 4.30 la 7, cu durerea asta, oare ce-o fi? Poate fi din cauza ca bebelina se agita sau sunt normale? Sau poate fi o problema cu colul? Eu azi il sun pe dr si ma duc pana la el, ca ma streseaza rau!
Va

Symo 20+ Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

CAPITOL NOU 55

20+

Mergi la inceput