Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (136)
Raspunsuri - Pagina 8
nela_didea spune:
Anca saru'mana de detalii.
30 + cu o de
AMR 9 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
bumblebee spune:
Am auzit la tv zilele trecute ca in maternitate ii fac lui bb si pt listeria, asa-i? Ori am inteles eu gresit.
Si daca nu-i face, noi trebuie in continuare sa mancam numai pasteurizat, nu? Ma scuzati fetelor, dar vreau si eu sa stiu pe ce planeta traiesc, sa nu fiu chiar cea mai denaturata mama.
Alina 33+ cu
gargarita
bumblebee spune:
Trag o fuga pana la aprozar, vin cumetrii de la Bucuresti, maine luam din par finutei si am sa fac fajitas in seara asta. BRB
Alina 33+ cu
gargarita
enik83 spune:
hehehe...si noi dormim mult.. si asta de vreo 2 luni.. noaptea 10 ore..intrerupt o data max de 2 ori.. iar ziua inca o ora doua.. sper sa semene bb cu mine..altfel.. o sa dorm in picioare..
30+ cu o minune de
poze
btz_ovi spune:
Bumble mai nou si cel pt listeria se face insa cum nu mai sunt fonduri
Aelita in primele zile de la nastere e obligatoriu sa se faca BCG-ul si cel pt Hepatita B.
36+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 27 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
anca_vlad spune:
Am pus cele doua poze dar scuzati greseala de scriere am scris saloame in loc de saloane, a intrat degetul aiurea!
Anca +32s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
beluistef spune:
Adriana nu ma supar...abia astept sa vad mesaje ca sa le transmit la fete ,dar totusi lasa sa mai stea bebelina un pic la caldurica...ai grija cu contractiile, oricum de acum suntem in termen.
Si eu abia astept sa cunosc pe micul print si ma rog in fiecare seara sa nu fie nevoie de inducere, macar el sa vina fara.
Elena, 37+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 20 zile
nela_didea spune:
Aoleu ce somn ma paste si pe mine. Dau fuguta la somnic pana nu-mi trece, revin mai tarziu, sa fiti cumintele
30 + cu o de
AMR 9 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita VACCINUL ANTI TUBERCULOZA-am intrebat aici daca sa il cumpar,sa il fac,si au zis ca aici nu se face si ca nu il recomanda. asa ca ,fetelor,daca nici acolo nu se mai face,eu zic sa nu va speriati,ca aici mi-au spus ca defapt are numai dezavantaje,ca numai in Ro se face si ca oricum nu e pe viata. 31+ Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008) |
Nici aici nu se face vaccinul anti-tuberculoza,cazurile sunt foarte rae aici. In Romania in schimb lucrurile nu stau foarte bine, se face deoarece este printre primele tari in Europa la numarul de cazuri de tuberculoza.
Cand am emigrat am trecut printr-un examen medical obligatoriu, primu test a fost cel de tuberculoza, tocmai pentru ca se stie ca sunt foarte multe cazuri.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 30+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 6 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
anca_vlad spune:
se vad si daca dati clic pe linkul cu pozele de la absolvire gradi ai apoi dublu clic "Anca"-luni sper sa imi trimita unele care sunt mai aproape de adevar!
Anca +32s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE