Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (136)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Neataaaa...iar a fugit somnul de mine!

eu declar o seara frumu petrecuta cu sotul plimbarica prin herastrau venit acasa si nani...de plecat plecam luni la brasov cu ajutorul lui DD!

Felicitari TINA pt BB sa iti traisca si sa creasca mare si papacios!

stiu ca e greu la inceput dar vestea buna este ca perioada aceasta trece si vin si altele, eu iti doresc sa fie un papacios si un bb care sa faca nani ca sa creasca mare!

vestea mai putin buna e ca toate vom trece prin aceste stari dupa ce vom naste fie ca e primul, al doilea sau al treile copil si putem spune ca avem ceva experienta, nici un copil nu seamana cu celalalt fie ei frati!

Pareara mea este sa nu renunati la alaptat e fff imp pt imuniatatea lui bb-e ff placut sentimentul sa il simti la san si e cel mai comod si sanatos mod de ati hrani bb-ul!

Racusor
ma bucur ca nu ai renuntat la ideea cu alaptatul...greseala a fost in maternitate cand i-au dat biberonul dar se repara!

O sa radeti de mine dar eu ametita dupa anestezie cand m-am trezit i-am spus dr cu care am nascut sa nu ii dea biberon sub nici o forma ca merg eu repede la el dar nu stiam inca pe ce lume sunt si abia daca il recunoscusem!

Cand am ajuns acasa nu am cumparat nici un bineron si nici o sticla nici macar pt ceai, doar o lingurita cu cap de silicon, asa ca si ceaiul sau lingurita de apa pe care i-am dat-o inca de cand s-a nascut a primit-o din lingurita cu biberonul s-a intalnit tarziu!

Am avut lapte din primele 24 ore si asa mic cum era a tras din titi, si imi amintesc ca am rugat-o pe asistenta sa il desfaca sa il vad tot ca are toate la locul lor si sa nu ii mai lege manutele ca pe sarmaluta-la masa respectica a prins titi cu manuta si de atunci pana la 7 luni nu s-a mai despartit de ea!

biberonul l-am introdus cand ne-am apucat de diversificare si l-a accepata greu pt ca si diversificare am inceput-o tot la lingurita...cand a refuzat titi dupa 7 luni a primit in biberon doar laptele si completarea niciodata supa, sucul de fructe sau orice altceva!

....dar de biberon in final am scapat la 5 ani jumatate....era rasfatul se dimineta si de seara si avea un drag de bibita lui!

Tot ce v-am povestit am facut la Vlad, dar totul din instinct...eu m-am bazat fff mult pe instictul matern si intotdeauna a avut castig de cauza!

Asa ca sfatul meu este sa va bazati pe voi ca mame ca intotdeauna instinctul va va spune ce este mai bun mai bine si mai intelept pt copilul vostru indiferent de decizia pe care o veti lua!

Anca +32s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

eu am un bb asa miscacios in burtica de dimineat de la 4.30 face tumbe in burtica si nici acum nu s-a linistit sa mai pot fura un pui de somn macar de o ora face niste valuri cu burtica....

...a si am si o veste buna ieri nu am luat decat vitaminele cu magne b6 si 2 no - spa si detralexul, nu am mai avut nevoie de gynipral, scobutil sau diazepam....DD Ajuta sa fie bine pana la capat!

PS cred ca acum sughite ca e burtica cam saltareata!

Anca +32s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Neata!

Si eu matinala azi, nu mai puteam sta pe nici o parte desi as mai fi dormit un pic.

Am ramas in urma cu evenimentele, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
La multi ani, Carla! Sa fii sanatoasa si fericita si te felicit pentru rabdarea si puterea cu care ai trecut peste greutatile sarcinii.
La multi ani pentru sot de crispro! Cum ati petrecut ieri?
Carmen, am admirat pozele cu camera Letiziei, foarte finuta si placuta.
Eu sunt ok, doar greoaie si aspirand spre noi culmi ale imensitatii (am pus doua poze in album). Ne asteapta un hop, urmeaza sa ne mutam pana la sfarsitul lunii, insa eu personal nu o sa fac mare lucru, bietul sot are de tras.

Alaptatul e problema delicata. Eu mi-am dorit mult sa alaptez la Maya, insa laptele a venit greu. Am luat mai toate stimulentele amintite mai sus de voi, la mine a mers foarte bine ceaiul de chimen si anason. Galactogilul mai putin. La spital am fost foarte stresata ca nu venea decat foarte putin lapte, cu pompa abia ieseau cativa ml, insa nu am renuntat. Acolo i-au dat si completare cu lapte praf, nu cu biberonul ci in seringa, insa cand ii era foame mai intai de toate o puneam la san. Acasa am inceput operatiunea masaj+muls san, ori de cate ori puteam. Intr-un final a venit laptele, am dat din ce in ce mai putina completare si dupa 9 zile am renuntat complet la lapte praf. Bineinteles ca a urmat o perioada de stres...oare mananca suficient, se satura, ii e bine, ca nu aveam de unde sa stiu cati ml papa la o masa. Cu pompa eu nu reuseam sa obtin cine stie ce lapte, nu stiam atunci ca bebele poate sa scoata mult mai mult decat atat.
Cu tot stresul meu, Maya a luat 1 kg in prima luna.
Pentru cele ce va doriti sa alaptati, important e sa nu va descurajati si sa nu renuntati. Puneti bebele la san cat mai des, el stimuleaza cel mai bine lactatia.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 35+

Mergi la inceput

Anca, ma bucur sa aud ca fiica-mea nu e singura care bea lapte cu biberonul si acum, la 3 ani si 3 luni. Ma batea gandul sa il scot, dar sunt sigura ca nu o sa mai bea lapte asa bine. Ea are ritual dimineata si seara, cate un bibe de lapte, in rest nu bea nimic din biberon.

Vine doi! 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Salutare!

Arissa, merci de urari! Am facut aseara ceva papica, am luat masa in fam (cu socri, cumnati), si m-am obosit de numa. Picioarele continua sa fie umflate... Am mancat tort - 3 felii!!! Dar a fost asa de bun... Pe la 12 m-am culcat, si de la 4 is treaza... Mi-am facut freza, m-am machiat, si m-am apucat de tricotat... Dar trag un somnic pe la amiaza, ca altfel nu rezist. Azi urmeaza partea a doua a chefului, iesim diseara la o terasa cu prietenii (macar nu mai fac mancare).

Arissa, esti foarte frumoasa! burtica!

Si eu sunt stresata cu alaptatul, ca stiu ca va fi greu primele zile. Si oricat iti zice lumea sa stai relax, ca va fi bine, ca laptele poate sa vina in cateva zile, nu pe loc, oricat te-ar sfatui oricine, nu ai cum sa nu te stresezi. Sper sa trec si eu cu bine peste primele zile de dupa nastere- i-am explicat deja sotului ca starea mea psihica probabil ca nu va fi cea mai grozava, si i-am cerut sa ma sustina, si sa ma traga de maneca daca sar calul...

Hai, ca dau eu cafeaua azi . A mea am servit-o deja, si am bagat si un bol de cirese. Asteptam reactiile.

Cristina 35+ cu

Mergi la inceput

Am schimbat si semnatura, editat si un AMR ca deja pot spune ca am mai putin de o luna

Vine doi! 36+
Mai sunt 29 de zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

cris, multumesc, esti tu draguta. Azi ar fi bine sa stai cu picioarele ridicate si sa nu faci mai nimic, daca zici ca sunt umflate.
Daca tu dai cafeaua, eu dau un strudel cu visine. Am facut ieri, ca pofteam de vreo saptamana.

Vine doi! 36+
Mai sunt 29 de zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Strudel cu visine,

Cristina 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
M-am trezit si eu ca astept mesterii sa ne puna centrala...Asa nu am chef de galagie si mizerie, dar cred ca imi fac de lucru si plec de acasa. Cred ca ma risc la epilat, toata sapt nu am purtat chiloti si acum mi s-a vindecat pielea. Mai am tura asta si inca una si apoi nasc...
Se vede ca se apropie nasterea, pe toate ne-a apucat sa tricotam, crosetam paturici pt copii
Tina, ma bucur ca sunteti bine si tu si Radu.. Asteptam continuarea povestii si poze cu Radu.
Cat despre alaptat imi e din ce in ce mai groaza, dar partea buna e ca nu mai imi e frica de nastere, mai frica imi e de ce urmeaza .
Crispromultumim pentru cafeluta, si sa aveti distractie placuta si astazi pe terasa. Eu eram in pantaloni scurti in poza, pt ca erau caldurile alea mari si pt ca eram singurica acasa, altfel nu-mi permit sa ma las vazuta asa, sunt cam cat un munte
Arissa, multumim si tie pt strudel
Oana, azi ce program ai? Poate ne vedem la un suc azi, daca nu ai program, ca nu vreau sa stau pe acasa prea mult

Paula, 34+ cu , Raul Codin
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Strudel cu visine...yamiii... si cafeaa...uuuu.. ce de tratatii...

Ahhh., m-am infipt in ele si nici n-am dat ~Buna dimineata~ scuzee...

Eu raportez o noapte agitata. Am un stres mare acu sa nu cumva sa ma apuce sa nasc mai devreme, si orice durere jos sau de spate.. ma pune rau pe ganduri. Uneori mi-e si teama sa ma misc...off, greu cu paranoia

Sa avem un we placut! pupici!

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 33+ Rianna
AMR 6+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput