Fata care a stat in timpul anului cu baietelul meu dupa orele de scoala, inclusiv dus si luat de la scoala, isi cauta ceva de lucru pe perioada verii, exact astea doua luni cat sunt gradinitele si scolile inchise. Ea are experienta ca pedagog si a terminat psihologia, o recomand din toata inima, stie cum sa se poarte cu copiii, este serioasa, responsabila, prietenoasa.Copiii mei sutn la bunici in vacanta, asa ca eu nu am nevoie de ajutorul ei in vacanta de vara.
o idee, daca-mi permiti, eu platesc bona si in perioada in care nu va lucra pentru ca nu voi avea nevoie, in afara de faptul ca are dreptul la zilele legale de concediu platite. poate ca si tu procedezi la fel, eu cred ca e corect sa platim bonele si in perioada in care "nu avem nevoie", dar daca ea vrea sa munceasca in continuare sa mai castige bani in plus, e f bine ca incerci sa-i gasesti ceva de lucru.
Si eu platesc bona, chiar daca este deja libera de vreo trei saptamani si probabil va veni inapoi pe 1 septembrie...Asa am procedat mereu, altfel nu poti avea pretentii sa o gasesti libera peste 2 luni, iar eu tin la bona mea. Este un fel de fidelizare a bonei.
Da, aveti dreptate. Numai ca nu imi permit financiar sa fac asta. Si nu stiu daca voi mai avea bani sa o angajez din septembrie... :(
Buna, eu am mare nevoie de ajutor pe perioada vacantei, stau in Floreasca.
Si o alta intrebare foarte importanta: pentru un program fulltime de luni pana vineri, cat o platesti ?
Astept un raspuns. Multumesc.
Mami de Matei Cazimir