Felicitari, Roxy! Aspirante optimiste > 20 (524)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

cred ca din cauza voastra sunt asa ca m-ati inebunit cu testul ala

In asteptarea unei minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

mamamaaaaa, ce-ati mai scris!!!!!!!!!!
Am citit, nu mai stiu nimic.....

a ba da.....ROXY nu a facut test!!!ei mamaliga ta.....si pe mine ma intepa in stanga, ovarul care a ovulat....asa ca....e si asta un simptom.
PAula, acum cum iti e parul!! De abia astepti concertul, nu?
Lia, mie orice durere imi trece cu paracetamol.

Azi la pranz mai fac un test......parca s-au mai domolit durerile, inschimb am niste sani........
Dae am aceasi problema ca si atunci cand am fost gravi cu Eliza....nu mai pot purta blugi, ieri am fost la plimbare cu Eliza si m-am cam durut burtica...asa ca azi sunt in rochita.
Si culmea toata lumea acum ma intreaba nu mai vreau sa fac un bebe??????????? Offf, de abia astept sa fac testul sa pot spune tuturor.
Cand am ramas insarcinata cu Eliza, i-am spus mamei de ziua ei, acum azi e ziua tatalui meu,...asa ca am si pentru el acelasi cadou. Nu e fain?

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Buna
feLICITARI vAS!!!
fETELE cu negativele,imi pare rau,sincer...
Lorena,important e ca ai gasit cauza,o tratezi si dupa daca nu faci 2 bebei unul dupa altul ne suparam
Am vazut si eu poze superbe de profesionisti,super aratati
Luna asta am avut si eu un ciclu naspa,eu inainte de Cris in fiecare luna eram jale,apoi dupa Cris mi-am mai revenit cumva,o perioada am luat 3 luni anticonceptionale,apoi inca cateva luni nu am mai avut dureri,dar luna asta,dupa 2 zile de mici sangereari(am crezut ca sunt gravi) 3 ZI A FOST GROAZNIC,BINE CA A Picat duminica si era sotul acasa.nurofen fort la greu plus no-spa,normal se baga si un magneziu dar deh...

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

sherbi
si eu la fel, nu prea simt cand sunt la ciclu, doar usor disconfort in prima zi, cam atat.
o sa fac testul dimineata.
fetelor daca maine la ora 5.30-6 nu sunteti pe fazaaaaaaaaa.......nu stiu ce va fac , ca eu asa ma trezesc mai nou la 5.30-6, azi la 5 eram cu ochii beliti in tavan dar am reusit sa mai adorm pana la 6, apoi pana la 7.

Mergi la inceput

vas
ce test mai vrei sa faci??? gata, nu te-ai lamurit ca esti gravida?
eu daca fac testul maine, il mai fac peste 2 zile si gata, nu mai fac altele.
si pe mine ma inteapa in stanga, dar sanii inca nu ma dor, am usor disconfort, parca ma freaca sutienul, ceva de genu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

pai vreau sa vad daca apare tot la fel de pala, eu sper sa fie liniuta mai accentuata.
Nici eu de obicei la CM nu prea am dureri de aia am fost atat de convinsa ca e bebe.....

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Si pentru mine este, insa eu am luat crezand ca nu va curge abundent si poate , poate sunt si eu..., dar de unde, ma imbatam cu apa rece.La mine vin intai durerile alea foarte mari si abia apoi incepe sa imi curga, d-aia imi faceam sperante!

Eu nurofen mai iau, piafen am luat si eu ,dar la fel era foarte puternic si imi dadea ameteli.Cat am luat anticonceptionale nu aveam niciun fel de problema.

Sufar si eu ca si voi in fiecare luna, nu ma ridic din pat, pentru ca nu pot nici macar sa imi iau un pahar de apa si ma albesc la fatza. Eu zic sa iei si un calciu, magneziu, zinc si d3, ca iti da mai multa putere.

Angi drum bun maine, daca pleci!

Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

de la piafen am caderi de calciu

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Salut gagici!

Cosminutza imi pare rau pentru testul negativ,sper sa gasesti cat mai repede un medic pentru laparoscopie.

Roxy tu chiar ne fierbi in suc propriu.

toate fetele!

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

a venit sotiorul la mine la munca mi-a adus ketonal
acum vedem
sper sa ma lase

pozulici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Buna
feLICITARI vAS!!!
fETELE cu negativele,imi pare rau,sincer...
Lorena,important e ca ai gasit cauza,o tratezi si dupa daca nu faci 2 bebei unul dupa altul ne suparam
Am vazut si eu poze superbe de profesionisti,super aratati
Luna asta am avut si eu un ciclu naspa,eu inainte de Cris in fiecare luna eram jale,apoi dupa Cris mi-am mai revenit cumva,o perioada am luat 3 luni anticonceptionale,apoi inca cateva luni nu am mai avut dureri,dar luna asta,dupa 2 zile de mici sangereari(am crezut ca sunt gravi) 3 ZI A FOST GROAZNIC,BINE CA A Picat duminica si era sotul acasa.nurofen fort la greu plus no-spa,normal se baga si un magneziu dar deh...

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

magneziu ptr ce?
ca nush

pozulici

Mergi la inceput