Felicitari, Roxy! Aspirante optimiste > 20 (524)
Raspunsuri - Pagina 5
cos_minutza spune:
Cami undeva pe la mijlocul lunii viitoare mergem la mare si cred ca la Costinesti.Sigur ca mi-ar placea sa ne intalnim
Lia imi pare rau ca te doare burtica,am inteles ca Ketonalul ar fi mai puternic,incearca cu el daca ai. multi sa treaca!!!
Bebelu ce fain,o sa-ti vezi minunea si saptamana viitoare
Cristina,Dragutza
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
eu luam ketonal
o pastila in prima zi si nu mai aveam nevoie toata menstruatia.
si credeti-ma ca am icnercat cu o mie de pastile si numergea cu nimic
asta e singuru care trecea la mine.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+
bebelu86 spune:
eu sunt la bucatari
sa termin de pun papica pe foc sa stai linistia dupa
k nu mai am chef
in 30-40 min revin
da cosmi de luni intr-o sapt il vad din nou pe bb.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+
draguta spune:
bebelu
camcris merg inainte
dupa testul negativ de ieri cazusem putin in butoi dar m-am ridicat
Lia73 spune:
multam de sfaturi
o sa incer cu ketonal
sa vad daca ma lasa
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
ang_21_costi spune:
neatza fetelor
ce mai faceti?
am citit din urma dar nu mai tin minte chiar tot ...
Paula superrrrr tricoul , si mie tot negrul albastrui imi place dar incerc sa nu ma vopsesc mai mult de 2-3 ori pe an ca si asa parul meu e ...
si pe mine tot sotzul ma ajuta sa ma vopsesc ...
imi amintesc prima data cand m-a ajutat ... eram toata neagra pe la urechi, pe frunte ... si el imi zicea: "na acu' lasa-ti parul dezlegat ca se vad urechile negre" ... acu deja avem experientza
bebelu ma bucur ca s-a mai racorit si la tine, si aici in Arad e mai suportabila situatia, e chiar putzin frig
imi pare rau ptr fetele cu testul negativ
acu' ma duc sa-mi iau (ca nici nu am servit-o, am zis mai intai sa o felicit pe roxy ... darrrrrrr o lasam pe maine dim )
va pacesc multtttt pe toate
angi
Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
http://picasaweb.google.es/102477087483600511247/FotosAngiCosti?authkey=Gv1sRgCPWO6pDJr5uliQE&feat=directlink
didi32 spune:
Neata fetelor!
Cosmi . Fa laparo, am facut si eu si e ok, n-ai de ce sa-ti faci griji. Cauta dr si du-te nu mai sta.
Roxy, ti s-a urat cu binele, nu? Pai sta lumea de planton langa calculator si tu? Adica maine sambata vrei sa ne trezim toate de dimineata sa intram pe DC?
Vio eu merg joi la dr si d-aia intrebam, poate ne vedeam pe-acolo.
Lorena, ai incredere ca totul va fi bine. Acum ca stii cauza, stii ce sa tratezi. Noi astea care n-avem nimic de exemplu, habar n-avem ce sa mai facem. Eu una am luat la rand dr din Buc., am facut si HSG si laparo si nimic. Totul e ok
Mai fetelor nu-mi mai ziceti de mare ca eu n-ajung anu' asta Vreau si eu concediuuuuu
ici pt toata lumea!
in devenire
mandreeac spune:
Neatza dragele mele!
Cosmi imi pare rau ca e negativ, dar si tu l-ai facut noaptea????? De ce nu ai asteptat sa il faci dimineata? O sa fie bine imediat cum o sa te duci la doctor, dar fa-ti timp, ca e foarte important. Nu uita ca tu esti cea mai importanta.
Roxy primul lucru pe care l-am facut a fost sa vad cum se numeste acest capitol si cand nu am vazut nimic m-am impacientat, dar acum m-am linistit. Fa acel test cand consideri tu ca trebuie facut! Noi tot vom scoate motatele pentru tine.
Lia si eu am dureri la fiecare menstruatie si iau fie 2 nurofen odata, fie 2 no-spa, iau calciu ca eu nu pot sta in picioare si am stari de voma, ca vai de lume si apoi stau in pat toata ziua, nu ma pot misca, nu pot face nimic. De ketonal nu stiam, dar eu sper sa nu mai am nevoie de aceasta informatie luna aceasta.
Fetelor am o durere mare in zona rinichiului drept si se mai lasa si pe picior, vai de mine, durere pe care am mai avut-o si sambata trecuta.
Maine merg la un botez si trebuie sa vad cu ce ma imbrac, ca eu nu mai stiu cu vremea asta.
Bebelu, Cami antonia, Maduta, Sherbi, Bibitica, Paula, Medeea, Camcris, Draguta, Angi, Didi, Lorena
Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
didi32 spune:
Andreea , m-am uitat aseara la pozele voastre , de vis!
Angi , esti in Ro?
in devenire
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didi32 Andreea , m-am uitat aseara la pozele voastre , de vis! Angi , esti in Ro? in devenire |
Multumim frumos Didi! . Eu presimt ca va fi totul bine la tine luna aceasta. Puneti-va pe treaba serios. De ce nu ai concediu????
Sa stii ca am auzit de o tipa, care nu ramanea insarcinata, pentru ca avea ceva la nivelul creierului? Si doctorii i-au gasit cauza si acum este insarcinata. Doamne, Doamne de cate putem auzi.
Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/