Felicitari, Roxy! Aspirante optimiste > 20 (524)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

in sfarsit am terminat de citit. ce vitezomane sunteti, nu degeaba i-a luat lu' sherbi permisul
madutza promit ca maine dimineata il fac
am o durere de mijloc si intepaturi in partea stanga, toata sapt am avut intepaturile astea in stanga. o fi ceva nasol? de la ce-or fi?

In asteptarea unei minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

roxy pai asa ne-am inteles noi cu testul ala, vrei sa
cum poti sa ai atata rabdare ca eu in fiecare luna fac inainte de CM, la mine nu intarzie nici o zi nenorocitii, asa i-mi vine

Mergi la inceput

camcris eu nu prea am facut teste multe la viata mea, cred ca vreo 8 in total....la prima sarcina am facut 5 sa ma conving ca nu-mi venea sa cred, si apoi am mai facut vreo 3 atat.
daca este bebe este acolo nu fuge nicaieri
maine dimi promit ca fac testul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata gagici

Cosmi imi pare rau k testu e negativ. mergi cat poti de repede la medic si fa laparo. nu mai amana.

Roxy special pt tine m-am ridicat din pat sa vad liniutele tale. si tu??? dar maine tot aici sunt, si dc nu le vad, vin dupa tine.

Paula te asteptam cu poza.
mai e asa putin si va veni si bb

toate fetele ca nu mai tin minte ce ati mai scris.

si bineinteles acu ca am intrat eu, nu mai e nimeni.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Fetele se pregatesc de mare, ma intreaba in fiecare zi!
Beeeiii, am luat-o razna, am senzatia ca ma dor sanii, stiu ca nu au cum sa apara simptome, ci ca e doar imaginatia mea. Imi era atat de dor de perioada asta de asteptare, de emotie, de speranta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

neata gagici

Cosmi imi pare rau k testu e negativ. mergi cat poti de repede la medic si fa laparo. nu mai amana.

Roxy special pt tine m-am ridicat din pat sa vad liniutele tale. si tu??? dar maine tot aici sunt, si dc nu le vad, vin dupa tine.

Paula te asteptam cu poza.
mai e asa putin si va veni si bb

toate fetele ca nu mai tin minte ce ati mai scris.

si bineinteles acu ca am intrat eu, nu mai e nimeni.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

ce figura esti si tu si madutza.
nici n-ati putut dormi din cauza asta
bebelu
il fac maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Fetele,mi-am facut un maieu special pt Sonisphere,uitati-il aici

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
TTC Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza Bebelu
Medeea si eu abia astept sa merg la mare da' ele atunci?

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

SUPER TRICOUL
ai sa fii o smecheroasa, Paula acum am vazut ce par mare ai avut candva, ce frumos era, de ce te-ai tuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Paula superAuzi si Talida tot acolo merge unde tu?Poate bagati o intalneala

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput