Visine
Cum conservati visinele pentru prajituri,m-ar interesa,daca are cineva o reteta verificata?
Raspunsuri
bunifericita spune:
Multumesc de raspunsuri, asa am procedat si eu pana acum.Dar am auzit ca si-ar pierde proprietatile.Eu credeam ca e cea mai buna metoda.
szivarvany spune:
Eu nu am reteta, dar mama mea punea la borcan - o reteta cu otet - evident gustul ramanea de visine, nu se simtea otetul.
Eu tot la congelator pun, scosi samburii, aruncat un pic de zahar, legata punga si gata.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Ana_m spune:
Le scoti samburii , pui zahar si le lasi 2 zile cu zaharul , intr-un loc racoros. Dupa astea 2 zile isi lasa de obicei multa zeama . Pui visinele cu tot cu zeama si ceva conservant in borcane si gata . Cand vrei sa le folosesti pur si simplu strecori zeama , car o ppti folosii ca suc concentrat , e foarte buna cu sifon iasa un suc excelent .
ivanoiuadela9 spune:
Salutare gospodine
Eu spal visinele , le scot samburii , asez in borcane un rand de visine , un rand de zahar pana se umple borcanul . Las cateva ore sa se topeasca zaharul ( borcanul se mai goleste un pic ) si mai pun visine si zahar ,apoi deasupra 1 sau 2 aspirine . Inchid borcanul cu filet ... si asta e tot ... stau si 2 ani . Eu le folosesc la tarte si mai fac celor mici ,, bombite cu visine la mijloc ,,
lulu77 spune:
In loc de aspirina nu putem pune conservant ?
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"