Alexia vrea sa mearga,la 4 ani are6 operatiiAJUT-O
Raspunsuri - Pagina 8
alexandrina spune:
Responsabilului de caz umanitar i se cere, prin regulament, un asa-zis raport lunar in care sa apara:
- suma primita in ultima luna
- destinatia banilor
- starea cazului sau/si ce se mai necesita ca ajutor
Acesta este un minim de prezenta cerut la umanitare. Sa zicem, pana la data de 7 a lunii (daca exista urgente se accepta si motivari).
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
sabina.p spune:
In luna august am strans 164 lei ,mutumim din suflet tuturor care ne-au sustinut si ne sustin .
Din ei am dat 50 la medic ca am fost la control... si strangem in continuare pentru recuperari dar si pentru operatii,pentru urmatoarea interventie ne internam pe 27 sept.
ALexia mai are nevoie de 2 operatii (derotarea soldului),acum este in gips momentan dupa nenorocurirea cu fractura de femur si va sta in gips pana la urmatoarea operatie.Apoi vor urma foarte multe sedinte de recuperare....
Inca o data multumiri tuturor
http://alexiamariapintea.blogspot.com/2010/02/povestea-mea_16.html
sabina.p spune:
Zilele astea am avut o stare foarte proasta .. stiu ca se apropie iar ziua de internare ... si .. ma gandesc cu groaza prin ce traume va trece Alexia .
Ma uitam si pe poze... si am gasit destul de multicele inainte sa faca luxatia de sold si puteam sa o pun in picioare .. si .m-a apucat o stare de depresie .. cand spun de ce ni se intampla noua ?de ce ALexiei ?De ce nu merge si ea ca un copil normal...
Cand merg pe strada cu ea o vede lumea .. normal in carut .. cu gipsul ... nu exista zii in care sa nu spun povestea ei ( sau cat mai avem cu ea) ...de cel putin doua ori ,si imi pun tot felul de intrebari .. "dar se face bine?""dar cand?""exista sanse?""peste cat timp?",m-am saturat pana peste cap. Dar.... ASTA E SOARTA ... cu Dumnezeu inainte!
http://alexiamariapintea.blogspot.com/2010/09/asta-e-soarta.html
Dodo-pui spune:
Sabinadin pacate te inteleg foarte bine.Ani de zile am ascultat aceste intrebari...pana m-am hotarat sa ignor curiozitatile ,persoanele care numai "puteau de mila "noastra(fix 2 min cat vorbeau cu noi de fapt tinea...compasiunea si asa zisa mila a lor);care nu ma ajuta decat sa mi se acutizeze depresia si durerea din sufletul meu.
Din clipa in care am hotarat sa-i ignor totul incet incet a fost mai usor de suportat si nu am mai fost"obiecte" din vitrina.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
sabina.p spune:
OOF dodo-pui ... cata dreptate ai ... eu sunt o fire foarte slaba si nu -mi place sa ma cert,sau .. na nu stiu daca ma intelegi .. pun totul la suflet cu toata ca nu ar trebui mai ales .. "intrebarile sau rautatile "oamenilor .Incerc cat de cat sa fiu asa cum spui tu ca ai fost .
Dar cateodata unii sunt foarte insistenti.....
Sunt oameni (vecini)care stiu foarte bine situatia in care este Alexia si tot intreaba daca ma intalnesc in fiecare zii.. mai intreaba cate ceva ,.si tot asa...
Bine ca Alexia este micuta inca si .. nu intelege ca nu as suporta si asta ... destul mi se rupe sufletul ,simt ca-mi baga cineva cutitul in mine.. cand o vad cum "tanjeste "la copii .. si sa stii ca sunt si copii care nu se joaca cu ea .. chiar majoritatea,cu toate ca ea este foarte buna si comunicativa .. (ii multumesc mereu lui Dumnezeu ca este numai problema asta ,este foarte desteapta )
Mereu ma intreaba .. mami da eu cand o sa am bicicleta ..si ii raspund cand dam gipsul jos si o sa facem gimnastica ..si dupa o sa fii bine sa poti sa mergi pe bicicleta .Si ea spune bine mami ,ite vreau de asta cu cosulet,roz ..etc,sau role ... sau .... multe
http://alexiamariapintea.blogspot.com/
ana l spune:
La multi ani, Alexia !
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare
mari_paun spune:
La multi ani Alexia
Se dea Dumnezeu sa te bucuri de bicileta si role... sa te faci repede bine multa sanatate
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,38+ PETRU si mami de bomboana EMA
AMR 2 zile - 23 septembrie
ancadragoman spune:
Laaaaaa multiii aniiiiiii!!!!!!
Sa cresti mare pui mic ,sa te faci bine si sa ne fugaresti pe noi babele care te uram azi
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
szivarvany spune:
La multi, multi ani, Alexia, sa ai parte de tot binele din lume si sa teci peste toate greutatile, invingatoare
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"