Alexia vrea sa mearga,la 4 ani are6 operatiiAJUT-O

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabina.p spune:

Am sa il caut anca multumim mult

Mergi la inceput

Ieri a fost petrecera mult asteptata .Cu toate ca ALexia a fost in gips ,s-a distrat a cantat ,a "dansat".A fost costumata in "veverita roz"
Maine dimineata mergem la spital pentru urmatoarea interventie ,sper sa fie ok , Alexia e un pic infundata in nas.... va vom tine la curent,
Deja am niste emotii groaznice,ma gandesc cu groaza prin ce va trece micuta mea din nou ...
Problema este ca nu voi avea cum sa va confirm plati sper sa iesim cat mai repede din spital.
Va pupam si multumim pentru sustinere.

http://alexiamariapintea.blogspot.com/2010/09/petrecere-la-5-anisori-in-ghips-din.html

Mergi la inceput

De maine nu stiu exact cat voi sta in spital cu Alexia ,nu voi putea face confirmari.
Va rog sa solicitati pe PM confirmari,dar nu va voi putea confirma pana la intoarcere
Va multumesc pentru intelegere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

DOAMNE AJUTA SA FIE TOTUL BINE

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Doamne ajuta

Suntem alaturi de voi

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Ne-am trezit de dimineata pe la 7.30 si ma tot intreba "mami,dar de ce faci bagajele ,dar de ce mergem la doctor nu mai vreau mami la doctooor,mi-e o frica mamiii ", si plangea cu niste lacramioare de mi se rupea inima ,dupa ce ca de aseara incepuse ea .. ca nu vrea la doctor ,ca ea vrea sa stea acasa la ea...
Deja a crescut si stie tot ce se intampla chiar nu mai merge sa o pacalesti , cu toate ca eu nu am pacalit-o pana acum,ii spuneam adevarul mereu.Daca o minteam dupa aia ... era mai rau .
Printre urlete ... am cobosrat jos am plecat .. si am ajuns la spital ,binenteles cozi iar...iar incepuse ca ea nu vrea ...intr--un final intram.. ne trimite la radiografie si .. ne intoarcem la medic si a stat s-a gandit ...s-a uitat lung la Ale .. si ii spune scoatem gipsul.. si plecati acasa .. (Ale a inceput sa chiuie normal ),si ne intoarcem peste 4 saptamani cand ii va scoate acea brosa(tija) ,nu poate face operatia deoarece este brosa lunga .oricum avem incredere in domnul doctor.
Nu stiam daca sa ma bucur sau nu .... in prima faza ma bucur pentru Alexia ca ii mai "respira" si ei piciorusul",dupa ce i-a dat gipsul jos incepuse sa vorbeasca cu piciorusul ei :"buna piciorul meu",sau "uite piciorul meu am ajuns acasa "

http://alexiamariapintea.blogspot.com/2010/09/repaus-de-gips-4-saptamani.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

of, saracuta de ea

Sabina, sper din suflet sa scapa odata de gipsul asta

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Ieri a fost o zi destul de ok dpdv al piciorusului Alexiei,o mai doare .. dar nu foarte rau,mai mult cand ar trebui sa indoaie genunchiul(piciorul stand numai intins...)
S-a dat si in leagane tipa de bucurie si chiuia ,ii vedeam fericirea in ochisorii ei mici si negrii ca imi venea sa plang..parca totusi de fericire,
Astazi a venit Mitza cum ii spune ALexia kinetoterapeutului,a fost destul de ok .. nu a plans foarte rau .
Si am reusit sa gasim si un logoped pentru a veni acasa ,a spus ca ii va fii bine si cand va fii in gips. Ne-a cerut 50 lei pe sedinta .. sper sa fie ok ca pret ..nu siu exact daca o ora sau doua dar vom vedea sambata cand va fii prima sedinta,

Mii de multumiri tuturor celor care ne sustin.
http://alexiamariapintea.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Sabina, cum a fost sedinta de kineto?

M-as mira sa tina sa de mult sedinta, cred ca nici o ora nu o sa faca.

Am castigat ceva de la tine la bazar.
Luni sau marti ma invart prin Berceni, nu ti-ar fi mai comod sa ne intalnim feistufeis?

Am luat telefonul tau, da-mi doar un semn pe mail, sa stiu daca ma opresc la banca sau daca sa te sun cand ajung in zona.

Sanatate multa si putere va doresc!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Va pupacim si noi de departe. Cred ca-i tare fericita draga de Alexia ca mai poate "respira" dupa atata imobilizare.
Cum a fost la logopedie ?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Eu

Mergi la inceput