Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (82)
Raspunsuri - Pagina 14
oramona spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Cred ca oate aratam la fel! Intre 2 sunci un smoc de par! Cristina 24+ |
mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa
alexuza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Da,daca nu te-ai mai facut niciodata cu ceara,doare mai tare de cateva ori la inceput .Da si de la bic mie-mi ies niste tuleeeii,de ma ia groaza,asa ca ,pana ma fac cu ceara,prefer sa o las . Aaaa si nu l-as lasa pe sotul sa"ma faca" el cu bicu. Brrrr! Daca-i reteaza motul? Ana23+ Maia Elena |
Burtica de 28 +
oramona spune:
sa felicit si eu fetele care si-au schimbat azi semnatura Cori, Klarisse, Vanny, sper ca nu am uitat pe nimeni.iertare daca se intampla, dar azi muncesc mult. Sa o tineti asa pana la 40s si sa ne vedem cu bine bebeii.
Anna, frumoasa rochita si la un pret
am vazut ca si Ghiocela are 2 poze noi in rochita, ce burtica frumoasa are si ce bine ii sade. Si sotul(probabil)capata experienta in poze cu burtica
Va
puiutza spune:
Doamne ce gasca de nebune pe aici.....am ras astazi de-am murit....Da am inviat....ce credeti! Mai vreau sa rad...... Bestiale sunteti!
Dana 28+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)
oramona spune:
Chichi , asa repede ai scapat azi de spital, ce bine ti-o fi. Eu ajung acasa azi la 7 juma, dar nu ma plang, ca ma duc la Piatra Neamt la barbatelul meu si mi-e un dor de el, ca nu l-am vazut de miercuri.
chichiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Klarisse Chichi ..mda ai pus punctul pe i..dar ce sa-i faci..asta e 'riscul meseriei'..las' ca acusica defilam defrisate si pline de sexicitate si magnetism..nu mai e mult.. Klarisse graviduta 24+ http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Klari nuami la sexicitate si magnetism te gandesti! Stai bre ca mai intai bine bebe, oboseala, stress, emotii, lasa-l p esot sa respire. Oricum va fi ocupat sa se joace cu gadgeturile caruciorului!
Cristina 24+
Klarisse spune:
Oramona inseamna ca o sa ai un weekend incendiar daca e cu revederi..Sa ne povesteti. Asteaptam o insiruire de iconuri cum a facut Ana..
Klarisse graviduta 24+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
chichiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oramona Chichi , asa repede ai scapat azi de spital, ce bine ti-o fi. Eu ajung acasa azi la 7 juma, dar nu ma plang, ca ma duc la Piatra Neamt la barbatelul meu si mi-e un dor de el, ca nu l-am vazut de miercuri. mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa |
Oramona am fugit ce crezi! Imi terminasem treaba si-m explicat oamenilor ca vine caldura mare si nu mai am cu ce sa ma incalt! Asadar pasiune mare si la voi in seara asta! Distractie placutaa!
Cristina 24+
Klarisse spune:
Chichi gandul la sexicitate si magnetism ma mentine optimista..cand or incepe sa-mi curga suncile prin parti..sa transpir ca muncitorul pe tractor si alte asemenea...
Cred ca o sa-l oblig sa se joace la gedget-urile mele mai degraba
Klarisse graviduta 24+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png