De ce nu ma mira comportamentul lui Teo Trandafir?
![](images/user_woman.png)
Am avut unele retineri fata de Teo Trandafir inca de pe vremea cand era vedeta Pro.
Apetitul pt. Manele si pt. bijuterii din aur se pare ca nu era intamplator,dar nu asta imi alimenta suspiciunea ci impresia ca este o femeie frustrata si...da,rea!
Comportamentul fata de partidul care a salvat-o de la "a deveni un nimeni" mi se pare dezonorant!
Nu zic ca trebuia sa fie un membru umil,fara personalitate,dar sa te imbratisezi cu Aura Vasile si tot circul pe care l-a facut,arata ca este o persoana intrata intr-un partid din motive clar "necurate" si nu a inteles nimic din politica partidului care i-a dat un statut pe care toti care au cunoscut-o asa cum este cu adevarat,i l-au refuzat!
Sunt curioasa cu cat a fost platita pt. spectacol!
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Eu nu inteleg care e problema cu partidul.Partidul s-a folosit de statutul ei,ca sa nu piarda un colegiu,ea s-a folosit de ei ca sa ajunga parlamentar!Simplu ca buna ziua!
Cat despre gustul de manele si bijuterii de aur,si mie imi plac bijuteriile de aur,asta nu ma face iubitoare de manele,de alta etnie nici atat
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MUFFIN/MUFFIN.jpg)
muffin spune:
O parvenita Teo! A vrut sa iasa parlamentar, s-a folosit de PDL si acum se pupa cu tanti aia nebuna de la PSD ((((
Astia sunt oamenii care ne conduc din pacate. Pacat ca a iesit parlamentar Teo Manelista.
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Eu nu inteleg care e problema cu partidul.Partidul s-a folosit de statutul ei,ca sa nu piarda un colegiu,ea s-a folosit de ei ca sa ajunga parlamentar!Simplu ca buna ziua! Cat despre gustul de manele si bijuterii de aur,si mie imi plac bijuteriile de aur,asta nu ma face iubitoare de manele,de alta etnie nici atat ![]() |
Valentinag,un partid cu "painea si cutitul" in mana(adica la guvernare) gasea "fomisti",fosti VIP-uri,o gramada,au ales-o pe 'mneaiei si este rau pt. cine s-a oprit la ea!
Faptul ca am mentionat preferintele lui TT:am crezut ca sunt semnificative pt. prioritatile acestui personaj despre care am facut vorbire.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alizee/Alizee.jpg)
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul b.nica, da-mi voie sa te citez: "Buna alegere a PD-L:Teo Trandafir!" ![]() |
![](icon_smile_big.gif)
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
b.nica spune:
Da Capcaunule,da Allinta!Am fost influentata de popularitatea personajului fara sa tin cont de retinerile mele!
Am crezut ca "un mercenar" are totusi respect fata de cine ii ofera o sansa si nu obedienta fata de ...cine ii ofera mai mult ..."malai" auriu si asta categoric,pe moment!
Aici se vede ca socotelile 'mneaei vor fi rau de tot in paguba!
Cert este ca soarta acestei persoane nu ma va impresiona indiferent ce directie va lua!
Edit.Pt. "trandafirul" asta eu nu-mi fac SEPUKU deoarece nu merita!
Alizee spune:
B.nica, tare haioasa esti cu patosul asta al tau !
Te lasi purtata de val si azi spui una, peste un timp, afirmi altceva.
allinta
b.nica spune:
Allinta,nu ai dreptate,ma judeci gresit!
Am fost la un moment dat impresionata negativ de modul cum s-a sfarsit "cariera tv " a lui Teo Trandafir!
Sub aceasta impresie am crezut ca si-a gasit un drum in politica folosindu-si popularitatea si inspiratia de a captiva un anumit public,in mod constructiv.
Convinsa ca AVAND CARACTER SI SINCERITATE IN CEEACE SPUNEA IN CAMPANIA EI,am dat gres,ignorand defectele umane la capitolul CONSTIINTA!
Dar sa fim optimisti,castigati suntem noi cei care ne-am dat seama la timp,de ce sunt in stare unele nevertrebate prefacute si anume cei care se grabesc sa-si prezinte nota de plata imediat dupa prestatie!
Alizee spune:
B.nica, mie imi este indiferenta aceasta persoana, dar am urmarit la tv cand s-a dezbatut motiunea in parlament. Teo Trandafir avea o figura suparata.
Eu cred ca ea nu este de acord cu masurile luate de acest guvern de cosmar si a avut curaj sa declare asta raspicat. Nu vad nimic de condamnat in atitudinea sa de a nu fi de acord cu aceste masuri criminale, mai ales ca a votat pt caderea guvernului, din al carui partid face parte.
allinta
b.nica spune:
Allinta,te aprob neconditionat daca imi poti spune ce masuri ar fi putut lua alt guvern,din oricare partid fiind,ca sa nu fie "de groaza" in situatia de criza in care ne aflam.
Sa nu spui ca marirea TVA-ului si a taxelor,pt. ca am mai explicat pe aici ca asta ar fi insemnat o pierdere mult mai mare decat 25 %respectiv 15% pt. cetateanul de rand care isi numara banii in fiecare zi!