Am nevoie de o schimbare in viata ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Hai ca m-ati facut sa comand cartea ... o iau cu mine in concediu, apoi, taman la fix va fi si filmul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

daca vrei , ti-o iau eu de la ROMANA , si ne intalnim

esti in Bucuresti ?

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/poza-padure.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Doamne!!! Cartea asta e despre mine ??? Nu am citit-o inca dar am cautat desprea ea si am vazut si trailerul, parca cineva ar fi citit in sufletul meu. Asta vreau si eu sa fac, o mare schimbare in viata mea insa nu reusesc sa ma desprind :(( de viata mea care e mai mult decat rutina, a devenit un calvar. Asa o simt eu acum si am nevoie urgent de ceva care sa ma puna pe picioare.
As vrea din tot sufletul meu sa: "eat, love and pray"....
Multumesc desprecopii ! Am sa caut negresit cartea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui unducthable

daca vrei , ti-o iau eu de la ROMANA , si ne intalnim

esti in Bucuresti ?

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/poza-padure.html

Merci, esti o draguta, am comandat deja la Humanitas pe site, luni imi ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Pare fain filmul.

Dar ma gandeam ca nu trebuie neaparat sa pleci undeva, nu e musai sa schimbi peisajul pentru a te schimba. Omul cauta mereu in exterior cate ceva, avand impresia ca daca va schimba orasul, tara, hainele,coafura, partenerul, sau altceva, va fi cu siguranta mai fericit, se va simti mai bine. Dupa mine, calatoria trebuie facuta in interior. Ca altfel poti sa faci inconjorul lumii si sa te intorci la fel cum ai plecat. Stiu oameni la fel de nefericiti si dupa ce au trait in japonia, spania, austria, romania, america. Tot incearca sa schimbe ceva in exterior, in circumstante, nevazand ca de fapt schimbarea in ei trebuie s-o faca.
Just my two cents...

_
spune-mi ceva bun
perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si pe mine m-ati facut curioasa; pana la film am sa citesc cartea.

sunt de acord insa cu Elena, calatoria trebuie sa inceapa in interior.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

eu cred ca e mai usor sa schimbi la exterior decat in interior, dar o schimbare majora de exterior poate aduce schimbarea in interior (ba inca una la care nu te asteptai).

problema e ca atunci cand traiesti in mizerie tot ce iti doresti este sa traiesti zen, fara griji, dar din pacate mizeria nu iti va permite niciodata acest lucru (vorbesc de majoritatea cazurilor aici, nu de exceptii de genul Cenusaresei). In momentul de fata foarte multa lume traieste in mizerie.
Ma ingrozesc la gandul ca mizeria materiala va atrage dupa sine si alte mizerii, mai grave...

Ma rog, revin la subiect, ce vreau sa spun e ca putini sunt cei care isi permit o schimbare majora!

Mergi la inceput