INSEMINARE 67

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

viss ,peta, sensibila si toate fetele
ce sa zic fetele, eu cred ca nu sufeream de infertilitate ci de batranete biologica cu toate ca eu batrana tot nu ma simt!:-)
Merite eu nu am in povestea asta fetelor, am fost la mana sortii, cand sus cand jos, de trei ori am fost convinsa ca sarcina s-a dus, e doar cum alege D-zeu momentul, sunt convinsa ca va alege si pentru voi.
Viss sa fie cu un car de noroc FIV-ul!Trebuie sa reusesti de data asta!! Adoptia e o idee minunata, in cazul asta o sa ai doi copii! :-)
Peta, m-am obisnuit repede in olanda, diferentele dintre tari nu mai sunt asa mari, cel putin in zona asta aglomerata de langa amsterdam, e cam ca pe la noi..:-) singura diferenta este siguranta , salariul care vine la timp..tu cand nasti?
Sensibila, eu am 'simtit' ca am baiat la inceput, pe urma m-am uitat pe niste tabele chinezesti sau ce-or fi ele si cica am fata..acum ma gandesc ca voi avea fetita..:-)))

bb_wanted si mult succes, nu te descuraja!
Pinutza, mult noroc cu testul!!!!

Multa bafta inca o data tuturor fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

camcris – la Giulesti se merge numai dimineata la prima ora, asta insemnand ora 8-9 daca nu te cheama altfel medicul.
Eu stiu ca toti medicii sunt dimineata. Incearca sa suni la giulesti 021.316.12.77 si sa intrebi cand e medicul la care vrei sa ajungi

pinuta – sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori ! Cel mai bine repet pt a 100 oara faceti o beta va spune clar si deja ai putea sa o faci si maine !
Atata timp cat aveti o sansa de 10% sa aveti copilul vostru e cel mai bine sa incercati sa il faceti. Nu pt ca pe un copil adoptat nu l-ati iubi, insa sunt multe riscuri. Adica procedura dureaza si 4 ani timp in care copilul sta la voi si daca mama se hotaraste dupa 4 ani sa isi ia copilul ti-l ia fara drept de apele, statul nu ma decade din drepturi mamele decat daca vor ele. Si daca e necunoscuta, cunosc un caz in care mama a fost citata 4 ani in tribunal si deabia dupa 4 ani le-a dat legal copilul desi la ei statea de 3 ani si jumatate, iti dai seama ce insemna sa vina nenorocita sa isi ia copilul ?

Si acum va spun din proprie experienta ca am crescut un copil 4 ani mi l-a dat o “prietena” sa I-l tin o luna si a disparut 4 ani . Dupa 4 ani statul I l-a dat ei pt ca EA E MAMA ! Si am uitat sa zic ca in acesti 4 ani ea mai facuse un copil pe care il tinea dar de a mea nu i-a pasat ! Si totusi statul i-a dat-o ei !
Asa ca va rog din suflet nu va bagati la faza cu adoptia decat daca e ultima sansa !
Sau daca cunosteti o mama si aia vi-l da voua spre adoptie, asa prin procedura de la stat NU VA BAGATI !

luminita42 - sa stii ca si mie tabebele alea chinesti mi se pareau o prostie dar spun adevarul si am verificat si la mine si la mai multe prietene !

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Buna ziua,

Imi cer scuze ca dau buzna la subiect dar avand in vedere ca am activat si eu pe aici imi voi exprima punctul de vedere referitor la postul Sensibilei- despre adoptie.

Precizez ca vorbesc din postura de proaspata mamica de fetita adoptata si deci din experienta. vroiam sa infirm cele afirmate mai sus, cum ca trebuie ocolita adoptia prin sistemul de stat. la noi a durat 2 luni, adica termenul legal, sa obtinem atestatul de parinti adoptatori si apoi din momentul in care ne-am "recunoscut" copilasul a durat mai putin de 2 luni pana am luat-o acasa. toate astea au avut loc in cel mai oficial si lin mod, fara nici macar o problema. atata timp cat se urmeaza pasii oficiali lucrurile nu au cum sa mearga prost. cat despre adoptia care dureaza 4 ani - nu este adevarat - este o posibilitate daca nu se urmeaza etapele legale si se merge pe "ponturi" de genul mame care abandoneaza copiii bebelusi prin spitale - atunci se trece prin plasament care intr-adevar dureaza si implica si riscurile mentionate - de a pierde copilul. Important este sa nu se mai faca confuzia intre ADOPTIE si PLASAMENT.

"Asa ca va rog din suflet nu va bagati la faza cu adoptia decat daca e ultima sansa !"

Cat despre aceasta afirmatie, consider ca este dreptul fiecareia sa aleaga metoda prin care se implineste ca femeie, ca familie - adoptie, FIV sau IAD!!!

Si din punctul meu de vedere este chiar neindicat sa privesti adoptia ca pe ultima sansa.
Sustin parerea Luminitei42 - atata timp cat iti doresti copii acestia vor avea loc in sufletul tau si vor fii la fel de iubiti.

Luminita - sarcina usoara in continuare si bebel sanatos si la termen!

Viss - acusica vine bebica.

Va doresc tuturor drum lin si cat mai scurt spre implinirea visului!

Mara, mami de fluturas Irina

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Eu vorbesc din experinta mea si din experienta prietenilor mei. Sunt experiente reale traite in romania.
Ce ai trait tu e experienta ta.
Eu am vrut sa adopt un copil pe care l-am crescut 4 ani si nu am putut pt ca statul nu a vrut sa o decada pe doamna mama din drepturi. Dar drepturile copilului unde sunt ? Alea sunt doar drepturile mamei. Copilul ca a fost luat dintr-o casa normala si dusa intr-o cocina ? Unde nu se interesa nimeni de ea si unde era tinuta doar pt ca mama obtinea niste bani de la stat ?

Restul, tot ce spui poate ajuta pe cineva, pe mine nu m-a ajutat avand in vedere ca prot copilului sect 1 a spus clar ca ea este mama, eu sunt nimeni !
Si cu asta am incheiat subiectul
Din punctul meu de vedere adoptia in romania se face mult prea tarziu si prea putini copii ajung sa beneficieze de acest lucru sau mult prea tarziu.
Se intampla si minuni dar mult prea putine pt cati copii abandonati sunt si cate cupluri care vor sa adopte.

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Adevarat ai spus in finalul mesajului tau.

Da, eu am spus din experienta mea - minunea care s-a infaptuit cu noi - care a avut loc in ultima jumatate de an, tocmai de aceea am intervenit, pentru a expune situatia actuala in domeniul adoptiilor -pentru a demonstra ca se poate!

Adoptia in Romania este poate pentru unii un lucru greu dar nu imposibil, iar satisfactiile sunt pe masura. Si oare sarcina este un lucru usor?

Concluzia mea (bazata pe 4 ani si jumate de lupta cu infertilitatea) este urmatoarea - daca vrei cu-adevarat, perseverezi si te rogi din tot sufletul, reusesti sa fii mama!

Va multumesc

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

fetelor apropo de adoptie
am avut o colega la facultate si aceasta avea o sora mai mare decat ea care era adoptata deoarece parinti incercasera ani la rand tot ce este omeneste posibil pentru a face un copil si dupa ce a adoptat fetita a ramas insarcinata, deci minuni exista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

MaraAnisia, felicitari pentru adobtia reusita si sa va traiasca fetita sanatoasa si sa va aduca multe bucurii!
Sunt pareri diferite, eu spre exemplu, am o teama legata de adoptii, nu stiu care este si de ce ,dar asta simt; insa nu sunt impotriva adoptiilor, e un lucru bun, trebuie sa simti sa faci lucrul asta si sa ai mult curaj...
Apropo, ce varsta are micuta?

inca nu am vazut rosu...

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Camcris

Bb_wanted, iti multumesc de urari. Micuta are 3 ani si 10 luni. intr-adevar in viata trebuie sa simti si sa crezi ca poti face un lucru si atunci ai mari sanse de reusita. Iti doresc sa fie bb in burtica.

Cu Dumnezeu in gand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Fetelor, imi cer scuze ca intervin atat de brusc: am cateva fiole de Menopur...expira la sfarsitul lunii iulie. Le ofer gratis, poate are cineva nevoie de ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

danukk..in caz ca aici nu gasesti sa gasesti pe cineva caruia ii treb filele de merional..iti recomand sa le donezi aici
asa cum au facut si alte fete in situtia ta

http://forum../viewtopic.php?f=2&t=94&sid=aa4532dcce5138fdfb8cd997b064a0b1

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput