**Capsunele-n 2007(122)** Bun Venit Elias Andrei

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Salutare! Revin si eu dupa ceva absenta, mi-a fost dor de voi am recuperat vreo 6 capitole din urma, m-am ofticat ca n-am prins unele dintre mesajele lui didi, dar na, asa-mi trebuie daca sunt intarziata cu 2 luni

In primul rand la multi ani tuturor capsuneilor dragi care si-au serbat varsta de 3 anisori si celor care o vor serba in curand! si mamicilor care si-au serbat ziua intre timp

In al doilea rand, multumesc pentru urarile de la multi ani n-am mai intrat atunci, si pentru cele de la ziua lui Calin poze nu prea am caci a fost o sarbatoare improvizata

Felicitari noilor burtici!
Alynta, foarte tare povestea ta! Sarcina usoara in continuare, si nu baga in seama vecinii! Ma bucur ca e fetita, cred ca asa iti doreai

Vas, multe felicitari pentru samburelul din burtica am un feeling ca va fi baietel [D:] mi-au dat lacrimile de emotie cand am vazut saltul cu parasuta trebuie sa incerc si eu asa ceva

didi, te rog io sa nu ma lasi cu curiozitatea, ce era cu nunta de care s-a pomenit (si de la care as vrea sa vad si eu poze cu tine, daca imi trimiti ) si daca mai ai linkul cu pozele lui pepsi, te rog are diabet gestational, din cate am inteles? imi pare rau foarte tare aschiuta cum merge pe bicicleta fara roti ajutatoare eu m-am hotarat in sfarsit, ii voi lua lui calin laufrad, ala pe care l-ai recomandat tu pe aici toti copiii au bici cu ajutatoare, dar mi se pare ca asa invata numai sa pedaleze, nu sa mearga pe bici. si mi-a placut mult filmuletul pe ponei, eu am adorat caii si echitatia de mica, cred ca incerc sa ma duc si eu cu calin vara asta pe aici..avem la 2 sate distanta un centru de echitatie, desi cam scumpel. m-a impresionat ca ai timp sa ii duci la tot felul de activitati (e valabil si pentru celelalte mamici), inot, echitatie, bici, excursii, plante eu abia gasesc timp pentru cele zilnice, dar cred ca tine de organizarea mea deficitara.

an@, felicitari pentru mutare! ati vandut fostul apartament? si eu sustin ca next proiectul bb2

betty, imi place de mor noua ta tunosare, iti vine perfect ce personalitate interesanta are andreea, cred ca e o provocare sa o educi si la noi tot asa, cea mica e o iubareata

liv iti sta fain blonda cred ca maine veniti de la mare, cum a fost? unde v-ati cazat? vreau si eu la navodari anul asta. imi place mult poza asta http://picasaweb.google.com/liviana75/Primavara2010#5477693811924712130

mihamora, te admir pentru curajul de a pleca in spania asa pe nepusa masa ce mi-ar placea si mie, ador barcelona de cand am cunoscut-o, dar cred ca toata spania mi-ar fi la suflet numai ca n-am curaj

kid, imi pare rau pentru baietelul nasilor tai cum mai este, urmeaza tratament?

voiam sa o felicit si pe andrada pentru nastere si mai asteptam rapoarte

bag si niste pentru ckristina, cred ca se apropie data

madaiulia, multu pentru ca ai intrebat de noi

suntem bine, sunt cu copiii la tara, e atat de frumos si de linistitor aici ioana a crescut, de la 6 luni se agata de ceva si se ridica in picioare, cred ca mai are putin si merge ah, iar calin a scapat de scutece pur si simplu a inceput sa zica cand facea, acum mi se pare asa haios cand ii vine pe afar sa faca la gardulet ii mai pun de noapte, dar vreau sa il scot si pe asta ca am observat ca il deruteaza. l-am inscris la gradi in buc, la waldorf, abia astept desi parca regret ca incepe asa devreme, in septembrie, eu as fi stat aici cel putin pana in octombrie..si ca de acum va avea program strict, apoi scoala, liceu,facultate, serviciu...eh, deja cred ca exagerez
legat de copiii taurasi, confirm ca si la calin toate sunt "ale lui", nu da nimic nimanui. jucariile sunt ale lui, i le smulge ioanei din mana, asta mica urla...mama si cat ma chinui sa il conving sa dea si sora-sii sau altor copii, uneori mai reusesc. e drept ca da de bunavoie daca are o simpatie pentru un anumit copil, dar nici asa tot timpul. dar daca stie ca o jucarie nu este a lui (jucariile de bebe ale ioanei sau jucariile altor copii) o cedeaza. are simtul proprietatii foarte dezvoltat, pana si sora-sa e a lui
poate ma invrednicesc sa pun cateva poze, dar am foarte putine ca niciodata nu apuc sa fac.
noapte buna plantatie, cum spune irinusha

Bazar DC

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dimineata! O vreti?!
Arcadia ai recuperat putin! Multumesc! Da, sunt foarte fericita mai ales ca e fetita! Bineinteles ca si daca era baietel il iubeam ca tot al nostru era! Ma bucur ca va relaxati!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Razvan!
Ana! Carmen ce mai fac motatele?
Arcadia bine ai revenit!
Alynta asa-mi plac pozele voastre! Se citeste buna-dispozitie si fericirea pe toate chipurile!
Andrei e plecat la ai mei la tara si eu am program de curatenie asa ca mai bag cate un ochi pe aici din cand in cand.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau.
Alynta, sarcina cu Eliza a fost fara nici o grija. Nu am avut nici rea mari greturi, nici oboseala, a fost chiar bine.
Arcadia, bine ai revenit....multumesc de vorbele frumoase. Acum sincer sunt atat de sensibila si de pierduta.....ma gandesc departe....ce fain e cu bebe in burtica....simt ca plutesc.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

4+

Mergi la inceput

Madaiulia multumesc!
Vas esti simpatica! Cand mergi la eco?!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Am mai incarcat cateva poze noi aici http://community.webshots.com/album/577984646NeRISl?vhost=community

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Arcadia, bine ai revenit! mi-era dor de tine. Nu ne-am mutat inca...abea ne preagatim de preluat apartamentul (in max. o sapt.), apoi amenajarile (la ce planuri are "colegu'", sper sa le terminam pana in toamna ...daca il auzi povestind, zici ca darama blocul si il mai construieste o data ). Ap. vechi l-am scos la vanzare si asteptam clienti (dar clientii cre' ca sunt pe vreo plaja pe undeva ).

Mada, l-am vazut pe pictatul tau ... e un scump!

Didi, wow, ce bine merge D. pe bicla!! bravo!

Scoateti la incalzire, ca sapt. asta le punem la treaba pt Ckristina!!

Carla, acum am vazut pozele de la turta mezinei ... ff frumoase! Sa-i spui tu duamnei blonde din poze () sa-si faca si o fata, ca tare bine ii sade cu fetita in brate.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui An@
Carla, acum am vazut pozele de la turta mezinei ... ff frumoase! Sa-i spui tu duamnei blonde din poze () sa-si faca si o fata, ca tare bine ii sade cu fetita in brate.

mami de Ana (22 mai 2007)

Eu i-am tot zis dar zice ca n-are nicio garantie ca nu va semana cu soacra, deci... pas.

Ea mi-a zis sa mai fac o fata sa o boteze, am zis si eu pas, dar i-am zis ca o poate folosi pe cea existenta .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Cateva poze si de la noi, din seara asta! Am reusit sa-l pozez pe David ca a fost putin mai linistit!
http://family.webshots.com/photo/2377480490100722791pbyjNZ
Madaiulia David merge pe bicicleta?! Sau pe langa ea? Al nostru ne inebuneste cu "cleta", de cate ori vede una vrea sa se urce pe ea! De pedalat o face de forma, fara a impinge tricicleta in fata(la stadiul asta suntem deocamdata!)!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

arcadia,an@ multumesc pt majorete; joi mi a programat cezariana..... mi amintesc de o vorba de a tatei "numai maine nu i poimaine";
intru rar pt ca am pb cu calc; imi tot apare o eroare si ma scoate din tot;
am niste emotii...... si pt mine si bebe dar mai mult pt bianca; ea pare incantanta, spune la toata lumea ca e al ei, ca o sa i faca baie, ca o sa i puna suzi daca plange;

stiti cumva daca se fac externari si duminica? nasc la elias;

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput