**Capsunele-n 2007(122)** Bun Venit Elias Andrei
Raspunsuri - Pagina 19
Al_Ma spune:
Multumim frumos pentru urari!
Legat de mersul spre exterior, eu il recomand pe dr. ortoped Thiery. Mara a avut aceeasi problema cand a inceput sa mearga si s-a rezolvat cu gimnastica medicala si masaj.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
chiquitita spune:
La multi ani cu intarziere David si Mara 

!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si norocosi!
Fetele, ati vazut filmuletul asta?
http://www.znupii.ro/food-inc-un-documentar-soc-despre-fabricarea-alimentelor.html
Didi, si eu o apar pe Livia de soare, cum ziceai si tu, nu mai e soarele de alta data. Si eu am o piele sensibila si fac imediat pete chiar daca doar ma plimb prin soare.
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
alynta27 spune:
Al Ma, Chichi multumesc!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
madaiulia spune:
Cu intarziere
Amelie, Mara si David!
Chris_27! Te mai asteptam cu povesti de la munte.
Betty ma intrebasei de vaccin si am uitat sa-ti raspund. Momentan DTPa nu se gaseste pe piata in Romania. Este un rapel la vaccinurile pe care le-au facut capsuneii la varsta de sugar anit diftero-tetano-pertussis. Este a 5 doza, care in schemele de vaccinari din alte tari se face in adolescenta. La noi doza a 4-a s-a facut la 1 an, in alte scheme se face la 3-4 ani. Didi la voi cum este? Ma intrebasei de vaccinul impotriva muscaturii de capuse (bolii Lyme de fapt). Eu nu stiu sa existe la noi acest vaccin. Ce voiai sa stii de fapt?
Sper ca am fost cat de cat explicita. Poate ne mai ajuta si Andrada un pic.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
lbelciug spune:
La Multi Ani pt ieri, draga noastra Chris27!
Sa fii sanatoasa, voioasa, fericita si la fel de sensibila si visatoare. Candoarea ta are o frumusete unica! 

Te asteptam sa mai scrii.
Ioana13, f dragut cum danseaza Patrick
- erati la o nunta?
Cum a petrecut Mara de Alma?
chiquitita, trist, f trist ce se intampla in US si nu numai. Am vazut filmul despre Food Industry.
Ce putem face ca sa ne pazim caci sindromul fast-food a inceput sa fie bine ancorat si in Ro. Eu am identificat urmatoarele masuri:
In primul rand sa fim atenti de unde ne luam alimentele/materia prima: sa identificam surse de incredere pt carne, lacatate, fructe si legume. Fericiti cei cu rude la tara!
Apoi putem sa ne auto-protejam sanatatea consumand cat mai multe produse home-made.
Apoi, facand sport si inceracand sa ne mentinem un psihic bun.
Nu in ultimul rand credinta in Cel de Sus!
E greu dar nu imposibil si cu siguranta merita efortul pt sanatatea noastra si a copiilor nostri.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Al_Ma spune:
Mara s-a distrat pe cinste, eu m-am cam ofticat ca, din cauza vremii, nu am mai putut merge la tara unde era loc mare de joaca etc, ci a trebuit sa ne reorganizam si sa gasim o solutie de moment, asa ca am fost la un restaurant din Giulesti, unde mancam noi de obicei in we. A fost dragut pt noi (ca aveam alte planuri care ne-au fost date peste cap, cam inghesuit, plus observatii din partea hostess ca era prea mare halimai de la copii etc), respectiv fantastic pt Mara si copiii prezenti
. Imi pare rau ca nu am luat cu noi aparatul foto, am avut doar camera, dar mi-am dat seama ca nu ies la fel de bine pozele. Am filmat mai mult, dar cred ca sunt cam mari filmele si nu stiu daca o sa le pot pune pe net. O sa incerc sa-l pun pe cel cu tortul, care a fost foarte dragut.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
alynta27 spune:
Cris27 la multi ani!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
lbelciug spune:
La Multi Ani celor care poarta numele Sfintilor Apostoli Petru si Pavel! 
Alma, lasa nu fii suparata, imp e ca iesit bine petrecerea si ca fata s-a distrat. Sa va fie de bine!![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
An@ spune:
(cu intarziere
)
LA MULTI ANI! - Mara
LA MULTI ANI! - AMELIE
LA MULTI ANI! - David
Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!!
Carla, ne mutam o statie de metrou mai incolo
(la titan). Pacat ca taie copacii...era asa umbra si bine pe acolo...imi amintesc de cand era Ana mica in carut, ce mai dadeam ocol pe Rotunda pe la umbra si liniste; si pe langa strand unde sunt numai tei. Cand s-a nascut Ana erau teii in floare si dormea mandra mea de la miros de tei
...de atunci oriunde simt miros de tei, am flashuri cu Ana nou-nascut in carut dormind. Ieri am avut "predare-primire" apartament nou si am constatat ca in gradina care inconjoara blocul sunt muuuulti tei. Deci vom dormi pe rupte toti
.
mami de Ana (22 mai 2007)
chiquitita spune:
La Multi Ani celor care poarta numele de Petru si Pavel!
Al_Ma, tot asa zic si eu, e bine ca s-a distrat fata, ca doar era ziua ei si asat e important. O sa aveti timp berechet de iesit si la curte ca isi revine vremea. ]
Liviana, asa e, insa ma gandesc ca eu gatesc acasa cu legume tratate, carnea cine stie cum e
. De produse fast food Livia inca nu s-a atins, cine stie mai incolo. Nici nu stiu ce sa aleg: legume din supermarket, care sunt cum sunt sau cele de la tarani, tratate si ele la greu, ca ei pun chiar fara noima
.
Madi, ce mai face Ana?
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)