**Capsunele-n 2007(122)** Bun Venit Elias Andrei
Raspunsuri - Pagina 16
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lbelciug Si una buna: ati vazut ca pensionarilor nu li se va mai taia cei 15%!? ![]() Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) My Family |
Una buna si alte 10 rele: tva 24% si cota unica 20%, plus Euro la un nou maxim istoric

.-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Ioana13 spune:
Ceva dragut. Cu sonor trebuie. http://www.youtube.com/watch?v=hXVmPBLdjzk
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
An@ spune:
Ioana, nu stiu cum o fi in alte bazine, dar asta unde mergem noi si e special de copii are apa calaie, e chiar placut (mai ales daca te "incingi" de la antrenori 
).
AlMa, nu se fac tabere..discutam si noi discutii sa mai treaca timpu'
...
Liviana, ma inscriu cum sa nu ... poate ajung vara asta pe la tine pt o salata de rosi de gradina 
.
Carla, asa sa faci, sa inscrii fata la inot (cine stie, daca iti clatesti ochii, poate trec si chisturile
. Oricum, sanatate multa! Sa scapi de ele si de dureri! Si eu cred ca sunt din cauza de lipsa cm.
mami de Ana (22 mai 2007)
Al_Ma spune:
| citat din mesajul lui lbelciug AlMa, sa stii ca financiar nu e nici un castig apropo de legumele din propria ograda. Asta asa, ca sa nu isc invidii in zadar. Tot ce pot sa fac pt voi este sa va invit la recoltat si servit rosii, asta daca da D-D sa imi iasa recolta buna. An@, te inscrii? In rest voi ce mai faceti doamna Gravi caci nu prea sunteti vorbareata, va pregatiti de party peste 2 zile, asa-i? Unde o veti serba pe Mara? Ca tot vorbirati de reusita fratelui mai mare/mai mic, eu cred ca asta categoric NU depinde de al catalea nascut a fost in familie. Cunosc situatii diferite. Si una buna: ati vazut ca pensionarilor nu li se va mai taia cei 15%!? ![]() Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) My Family |
Promit ca venim si noi in vara asta, te anunt inainte sa vedem daca sunteti disponibili si dispusi pt musafiri.
Nu se reduc nici pensiile, nici salariile. E neconstitutionala masura.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
doxinu spune:
OOOOOOOOOO ce s-a animat subictul...Super!
Liviana sper sa ai gradina serioasa ca fetele care s-au abonat vorbesc serios![]()
An@ pot sa te lamuresc nitel
De exemplu,io ma relexez in timpul cat STEFAN este cu sotul.Stau ma uit la ei sau merg sus la masaj si sauna.Fac ceva doar pentru mine si asta ma face sa ma simt foarte bine.Simt nevioa asta, de timp doar pentru mine,timp pe care nu il am in timpul zilei.Balacitul langa instuctor nu face la fel de mult pentru mine
.Fiecare cu felul sau de a se releaxa si de a se simti bine![]()
Carla,Betty ce distractie trebuie sa fie la voi,fetelor...Cred ca sunt tare dragute
lbelciug spune:
CarlaV, inca nu e hotarata majorarea TVA-ului.
An@, AlMa, pe bune ca va astept, chiar si pe neanuntate, daca sunt plecata de acasa stiti ca eu dau cu goarna pe forum.![]()
Superb cu Branistea si mi se pare nemaipomenit ca prietenii sunt dispusi sa vina acolo caci banuiesc ca au ceva distanta de parcus. Distractie placuta si sa ne arati poze dupa eveniment pls. Daca nu te deranjeaza o uratura in avans, iti urez de azi La Multi Ani pt Mara caci in w-e nu-s pe forum si sigur nici tu nu ai vreme de citit. Sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa, iubitoare, ascultatoare si nu mai putin desteapta ca mamica ei! ![]()

Pai cum nu se reduc salariile la bugetari? Parca asa au zis la stiri.
Doxinu, daca nu dau rod rosiile mele ma duc si iau eu de la piata si le prind cu ata de plante. Doar trebuie sa-mi salvez onoarea, nu? 
![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
Al_Ma spune:
Da, am gresit eu, aia cu pensiile a fost declarata neconstit. Multumesc mult pt urari, asemenea! Lasa, sa nu fie ascultatoare
, ca pe-urma o sa-mi reproseze ca eu i-am zis sa faca nu stiu ce si a fost gresit.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui Ioana13 Ceva dragut. Cu sonor trebuie. http://www.youtube.com/watch?v=hXVmPBLdjzk Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
Am ras cu lacrimi!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui lbelciug CarlaV, inca nu e hotarata majorarea TVA-ului. Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) My Family |
Da, desi n-am nicio indoiala ca asta vor face. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar increderea mea in "mai bine" este sub zero.
An@, deci asa cu inotul si chisturile
. Very good point, imi place cum gandesti
. Unde va mutati, ramaneti in zona? Tocmai am vazut ca s-au taiat vreo 20 copaci grosi de pe Rotunda si se vor taia toti de pe margine, ca sa largeasca strada
.-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Pepsi spune:
betty, bafta mare ptr sora ta, e greu cind anturajul nu te sustine, si eu am baut lapte de vaca diluat din primele zile de nastere, ca nu era lapte praf pe vremea aia, mama mea nu m-a alaptat nici macar o zi, era diferit pe vremea aia. ai mei m-au tot batut la cap cind erau aici cind l-am nascut pe david, au fost aici in primele 5 zile ale lui david, si cind au vazut ca e greu ptr mama, ca nu dormi, etc, etc. ma tot sfatuiau sa nu mai alaptez, ca de ce nu-i dau lapte praf. fiecare face cum crede pina la urma. bafta la sora ta.
liviana, superbe pozele, ce frumos a fost, ma bucur ptr voi ca ati avut parte de un concediu frumos, la copii le place tare mult! da, ai mare dreptate, mama imi zice la fel, am prietene care au femeie de menaj, voi face apel la ea cu siguranta cind nasc. si mie mi-ar face mare placere sa te cunosc, avem multe in comun, cine stie ce vint va aduce peste ocean, si cu siguranta ne vom intilni!da, Marco va avea camera lui si el, in primavara asta, inainte sa plecam in cuba, am renovat subsolul si ne-am mai facut 2 camere, un dormitor mare ptr noi, birou la sot, si e fosta camera a lui david, pe care marco o va lua. pe david l-am mutat de 1 an sus in fosta noastra camera linga camera lui dominic, dominic vrea sa doarma in aceeasi camera cu david.........david nu se mai scoala noaptea.....dominic inca mai vine la noi jos in pat noaptea, asa pe la 4 dimineata. ...ne-am si inchis terasa in spate, asa profitam mai mult de ea, ca aici fiind mai frig....asa e, trebuie sa ne ingrijim si noi, altfel nu se poate....si eu ma gindeam sa ma tund scurt, sau mai scurt, cind nasc sigur o voi face, e prea lung.
carla, ma bucur tare mult ptr tine, vesti bune, super, bine zice medicul tau, probabil unii se reped prea repede sa puna diagnostic de polichistic. alaptatul si nasterea in general ajuta.
bine ai venit Elias Andrei, bebe mic si scump, sa fii sanatos si papicios, recuperare rapida kristina draga, felicitari din suflet ptr bebe mic.
an, merci mult esti o draguta, ai poze recente cu ana?
alynta, super ca fetita e intoarsa. dominic al meu are orteze ptr picior plat.
didi, felicitari ptr prietena insarcinata, sarcina usoara.
si eu ma abonez la gradina livianei, da stau departe.......am si eu in mini gradina mea, ierburi si 15 fire de rosii.
eu intru in apa cu ai mei zbenguiti la piscina, pai innot si eu pe linga ei, dominc innoata tare bine, acuma e la perfectionat metoda la cursuri de innot, iar david in colacel.
la multi ani si multa sanatate amelie de irinusha, ca miine si eu sint plecata la zoo cu astia mici.
aici cel putin nu am vazut copii in pielea goala pe plaja, si eu pe ai mei i-am imbracat in consecinta........e nebunia asta cu pedofilia si pozele care pot circula pe net. se uita lumea crucis la tine daca faci altfel. sint multi nebuni si psihopati. si la scoli si gradinite ii invata ca e ca un fel de mare chestie sa te plimbi gol pe afara........si chiar si in casa........uneori ma gindesc ca se merge la extrema, dar au avut multe cazuri de vecini care au violat copilasii lasati in grija, etc. asa ca lumea mai bine se protejeaza. eu una stiu ca daca-i las goi prin casa seara inchid bine toate storurile, ca cineva ar fi in stare sa interpreteze gresit gesturile mele si sa ma trezesc cu politia pe cap....
cu reusita fratelui mai mare, parerea mea este ca cel mic invata mai repede totul, din cauza ca are exemplu pe cel mai mare, cel putin la noi asa a fost, a mers mai repede, a vorbit mai repede, mers pe bicicleta mai repede.....etc. depinde si de caracter clar, si de relaxarea parintilor....
si eu vin la invitatia de mincat rosii, macar virtual, ca dinalea am voie la liber....![]()
al-ma, la multi ani ptr mara, ca nu stiu cum mai intru in weekend, sa fie sanatoasa si cuminte.
super videoul, am ris de numa.
a fost cutremur la noi, 5.5, eram la cinema cu baietii, credeam ca e trenul, desi cam f apropiate erau cutremuraturile, noroc ca nu am stiu ce e ca altfel ma panicam.
weekend placut la toata lumea.va pup
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 si
de
(DPN 28/09/2010) POZE NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
sfaturi alaptat