Felicitari Vas!!!Aspirante optimiste > 20 (523)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Ma bucur ca te-ai linistit Yasmi
Cami,Roxi cred ca a mers deja acasa iar Dragutza cred ca nu o fi ajuns inca acasa...

le fete!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Stati asa ca incep sa ma prind. Deci avem: Mada, Vio, Talida, Vasi si Yasmi? Moamaaaa, zici c-am lipsit vreo luna! Productiva perioada! Uf, ce dor mi-e de voi mai fetelor! Cand ziceati ca ne vedem?

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Didisor imi pare tare rau ca nu a fost bebeCe faci pana la urma te-ai hotarat cu IA?

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

didi intrebam mai multe de tine
ce ai mai facut?
pove despre tine

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Cosmi doar m-am programat la alt dr deocamdata. O iau de la capat sa vad el ce zice. Si in functie de asta, si de finante bineinteles, vedem cum facem. Ca e la medlife si s-ar putea sa coste destul de mult, inca nu stiu.

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Cosmi doar m-am programat la alt dr deocamdata. O iau de la capat sa vad el ce zice. Si in functie de asta, si de finante bineinteles, vedem cum facem. Ca e la medlife si s-ar putea sa coste destul de mult, inca nu stiu.

in devenire

Didi bafta la noul medic.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Didi, bine ai revenit pe la noi! Tinem pumnii sa fie cu noroc luna aceasta, luna copiilor!

Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

didi succes
cosminutza
vezi
un nou medic
un nou inceput
hai baftaaaaaaa

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

DIDI
ce faci?
ma bucur k ai apucat sa mai intri pe la noi

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

Mergi la inceput

De intrat am intrat, dar tot n-apuc sa scriu, ca sa nu mai vorbesc de citit din urma . Asta este, sunt ff optimista in schimb ca m-am programat la medic. Ca nu mai facusem demersuri serioase de ceva vreme. Ziceam ca poate vrea asa ..., dar nu

in devenire

Mergi la inceput