Felicitari Vas!!!Aspirante optimiste > 20 (523)
Raspunsuri - Pagina 4
Talida__ spune:
Bebelu,mandreea, Cami
Cosmi ce mai faci iubita ? cum esti ? nu te-am mai prins aici de ceva timp
_
www.pregnology.com/preggo-ticker.php?day=11&month=02&year=2011" target="_blank"> My baby
5 +
cos_minutza spune:
Talida sunt bine multumesc,astept sa plec odata acasa ca nu mai rezist
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cami_antonia spune:
ati plecat?
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cami_antonia spune:
cosmi
hai linisteste-te
nu mai fi supi
lasa ca va fi bine si la tine
plsssssssssss
nu mai fi suparataaaaaaaaaaa
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Talida__ spune:
Cosmi in ce zi mai esti? vreun test, ceva ?
_
www.pregnology.com/preggo-ticker.php?day=11&month=02&year=2011" target="_blank"> My baby
5 +
cos_minutza spune:
Cami esti o dragutza,dar chiar nu sunt suparata deloc
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bb_yasmi spune:
mi-a ajuns in sfarsit emailul
rezultatul e 37, o2...eu ce sa inteleg de aici???
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si
AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!
Talida__ spune:
BB_Yasmi sa intelegi ca esti graviduta dar ca sarcina este foarte micuta
Sa mai faci unul peste exact 48 de ore da ?
_
5 +
cos_minutza spune:
Yasmi pai e bine ,felicitari
Talida sunt z49,am facut un test in z37 care a iesit negativ.Zilele astea mai fac un test numai sa ajung la o farmacie
bb_yasmi spune:
da acum am citit mai atent si scrie ca peste 25 e pozitiv, e sarcina! valoarea e mica pt ca e doar z 27 din 29-31.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si
AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!