Felicitari Vas!!!Aspirante optimiste > 20 (523)
Raspunsuri - Pagina 16
sherbi spune:
didi, eu ajung marti, cel tarziu miercuri la albu, sa vad ce-mi da pt. ureaplasma.
sa vad cum naiba fac, ca am permisul suspendat o luna, incepand de luni, iar luni nu am gasit loc liber.
si eu am experimentat nodul in gat. am avut o noapte alba inainte sa aflu de sarcina. parca regurgitam tot, ma racaia gatul. am si arsuri. credeam ca-s de la cola, dar de luni nu mai beau si tot nu ma lasa.
sanii sunt f durerosi.
am citit tot si acu m-a lasat memoria, plus ca citesc in paralel si odiseea si nu mai stiu cui ce trebuia sa-i spun.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 4+
poftiti la poze noi
cos_minutza spune:
Raportez Surechek cat se poate de negativ,v-am zis ca nu am mari speranteOricum cred ca o sa iau Duphastone ca nu pot sa ajung curand la medic.
Dragutza imi pare rau ca si al tau test e negativ,nu inteleg de ce nu vor liniutzele alea sa apara odata
Bebelu frumoase poze
Tana,Yasmi,Mandreeac,Yoni,Madutza
Lorena imi pare rau ca ai trombofilie,dar macar ai aflat problema si o rezolvi
Roxi ne punem sperantele in tine,hai cu liniutzele
la toata lumea!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bb_yasmi spune:
off cosmi imi pare tare rau.....
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si
AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!
sherbi spune:
offf, cosmi! asa spuneam si eu luna de luna. muream de ciuda. si apoi m-am hotarat sa merg la medic sa vad ce-i cu mine si ete ca am si ramas pana sa-mi iasa analizele.
cand am ramas cu david, urma sa merg in august, dupa luna de miere, dar nu am apucat, ca ramasesem in iulie.
fugi fuguta la medic. vei fi mai aproape de bb cu cat mergi mai repede sa vezi ce si cum. o sa vezi, o sa fie bine.
poftim cativa
de molipsire
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 4+
poftiti la poze noi
cos_minutza spune:
Yasmi
Sherbi daca iti spun ca de un an tot prin medici umbluOricum sunt foart hotarata sa merg pe laparoscopie,nu mai astept gata.Numai sa gasesc mai multe informati pt a putea merge in Cluj
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bb_yasmi spune:
violeta tu cum te simti??
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si
AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!
cos_minutza spune:
Noapte buna dragutzelor
cami_antonia spune:
fetele am revenit
camcris sa-ti traiasca nepotelul
mai devreme
te dadeam disparuta
iony draga mea
hai cu testul si tu
mai ales ca zici ca ai ceva simptome
cosminutza nu mai sta
fa ceva
chiar daca momentan doar te programezi
la un medic bun
dar nu mai sta
ca asa am stat si eu
bebelu somnic usor
sa-i transmiti samburelului ca imi pare bine de cunostinta
stiu ca eu eram innebunita
dupa pozele de la eco
sa iti faci un dosar
cu toate analizele
si pozele de la eco
sa treci data si varsta bebelusului
ca la nastere
iti cer dosarul
daca cumva estin noaptea
sau nu e medicul
si nasti cu altcineva
are nevoie de datele
monitorizarilor
si vezi ca la ecografia morfo
iti va zice si sexul
bebelusilui
abia asteptttttttttttt
bibitica
eu sunt de fel din galati
tu prin ce zona stai?
ai mei pe lanaga patinoar
lorena multi pupici de incurajareeeeeeeee
roaga-te mult si vei vedea ca doamne doamne iti va trimite o solutie
desi tu in momentul acesta nu crezi
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cami_antonia spune:
cosminutza somnic usor
sherbi lasa ca ne dam seama ca esti obosita
doar sa nu uiti sa ne transmiti pupici de molipsireeeeeeeee
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com