Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3
Raspunsuri - Pagina 21
alexandrina spune:
Scrieti toate problemele pe care le intampinati in legatura cu site-ul la
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154430
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Dodo-pui spune:
m reusit sa pun un produs (cel pus ieri in bazarul vechi),ce n-am stiu e cum sa sterg "curierat raid...60 ron" la detalii expediere
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=46
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Eseea spune:
pe mine m-ati pierdut pe drum.....nu se poate lasa asa cum e acum????
daca nu, nu se poate face un user nou, la care sa aiba parola fetele care se ocupa acum de bazar si sa se ocupe ele de administare, pus poze, etc?? stiu ca e greu si pt voi, fetelor, dar eu chiar sunt pierduta in ceata acum. mi se pare ff greu si complicat, zau.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Dodo-pui spune:
Adorm hunii si studiez.......de om e facuta...ii dau eu de capat
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
desprecopii spune:
eseea, e zic ca asta e un pas inainte. E legal in sensul ca fiecare user raspunde pentru licitatiile si banii directionati catre campanii.
Nu recomand sa faceti un user comun pentru bazar!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
alexandrina spune:
Va rog scrieti toate nelamuririle pe subiectul creat de ADMIN.
Pot sa va zic ca munceste la site-ul asta de foarte mult timp, si l-a modelat cat a putut sa ne iasa pe specific.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui m reusit sa pun un produs (cel pus ieri in bazarul vechi),ce n-am stiu e cum sa sterg "curierat raid...60 ron" la detalii expediere http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=46 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2 Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Scrie 'curierat rapid (Gratis)'
Poti sa editezi anuntul si sa selectezi la Transport - posta romana, iar la cost sa treci 2.5 lei
Si eu sunt de parere ca va fi mai bine in noul format.
Nu vom mai avea probleme cu spatiul, se redimensioneaza pozele la urcare automat, actualizarile se fac pe loc, va dura putin pana ne obisnuim, insa va fi bine.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
ancadragoman spune:
pozele nu se redimensioneaza automat,a trebuit sa le micsorez eu
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui kid Scrie 'curierat rapid (Gratis)' Poti sa editezi anuntul si sa selectezi la Transport - posta romana, iar la cost sa treci 2.5 lei Si eu sunt de parere ca va fi mai bine in noul format. Nu vom mai avea probleme cu spatiul, se redimensioneaza pozele la urcare automat, actualizarile se fac pe loc, va dura putin pana ne obisnuim, insa va fi bine. |
da am editat...eu
Azi a adormit aproape instantaneu...
Ms Kid
...si eu cred ca in final o sa fie mai comod...
Dumnezeu imposibilul!
kid spune:
citat din mesajul lui ancadragoman pozele nu se redimensioneaza automat,a trebuit sa le micsorez eu anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! 858 SMS PENTRU COPII! |
Adica ti-a dat eroare sau ce anume?
Eu am reusit sa incarc poze fara probleme. Daca la tine nu merge, scrie aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154430&whichpage=2
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!