gradinita luca,zona tei

am vazut ca multe mamici au probleme in alegerea gradinitei si m-am gandit ca poate va pot ajuta cu o idee. fetita mea este la gradinita luca din toamna si sunt mai mult decat multumita,nu as schimba-o pt nici o alta gradinita.Este ieftina fata de alte gradinite,are inclus in pret transportul indiferent de zona unde locuieste copilul extrem de curata,arata mai mult ca o casuta din poveste,imi place f mult curtea si locul de joaca pt ca pe jos au pavele de cauciuc,deci nu se pot lovi si gazon,mancarea este super,m-am nimerit la masa o data si am vazut cat de buna este mancarea,mai ca-mi venea sa ma asez si eu la masa,au o data pe sptamana peste,nu le dau copiilor ciocolata in schimb au multe fructe,iar bucatareasa gateste prajiturile de acasa gen chec acolo,nu le cumpara.de educatoare nu am decat cuvinte de lauda,sunt f dragute si sufletiste si au deschis pe toata durata verii.
Raspunsuri

Natasa spune:
Si ti-ai facut cont special pentru a face reclama gradinitei? :) E plin sectorul de gradinite particulare si preturile sint sensibil egale. daca e asa de teribil de ieftina, spune-le mamelor curioase si cit costa, ca doar nu te astepti sa dea navala sa o viziteze.

crisgavrila spune:
nu,chiar nu mi-am facur cont sa fac reclama pt ca nu am nimic de castigat,doar ca stiu cat de greu este sa gasesti o gradinita buna pt copil si pur si simplu am vrut sa ajut mamicile cu o idee,deoarece eu sunt patita. am mai avut fetita la o alta gradinita to particulara de unde o luam murdara si flamanda,numai cand o duceam dimineata la gradi,tot drumul plangea,deci clar nu ii era bine acolo si plateam 12mil in care nu era nimic inclus.aici in schimb tariful este de 11 mil are transportul inclus indiferent de zona,dans de trei ori pe saptamana,gimnastica de trei ori pe saptamana si in fiecare saptamana vine un psiholog care discuta cu ei sau pe cei mici ii urmareste iar la sfarsitul lunii discuta cu fiecare parinte in parte despre copil,iar toate astea incluse in pret. nu mai vorbesc de curatenie care e impecabila si de mancare care este extraordinara. acum mi se pare ca fac reclama,dar nu fac decat sa va raspund detaliat. sper sa nu mi-o luati in nume de rau,am vrut doar sa le ajut pe mamicile care au probleme in gasirea unei gradinite bune.eu sunt mai mult decat multumita de aceasta gradinita.sper ca nu am deranjat.