Gravidute si mamici din Arad (2)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
NEM75 spune:
Oh, de abia astept sa fac cumparaturi pt el, dar parca mi frica pana nu ajung pe la 7 luni macar..
Donna, spitalizarea a fost 7.600.000 lei vechi pt doua zile. Probabil ca e mult, dar eu as fi dat oricat numai sa aibe cineva grija de mine si sa-mi scada febra, acasa am inceput sa intru in panica.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
86cmm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NEM75 Oh, de abia astept sa fac cumparaturi pt el, dar parca mi frica pana nu ajung pe la 7 luni macar.. Donna, spitalizarea a fost 7.600.000 lei vechi pt doua zile. Probabil ca e mult, dar eu as fi dat oricat numai sa aibe cineva grija de mine si sa-mi scada febra, acasa am inceput sa intru in panica. |
uhh ce preturi usturatoare,dar cum spui..in asemenea situatii,nu mai tii cont de bani..
Cristina
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
I TRUST IN GOD..
Donna_n spune:
Anca, London Shop e langa Ziri cum zice Cristina la pret pe bucata, sau pe Revolutiei in drept cu teatru la kg. E acelasi magazin. Poate ajung si eu maine pe acolo sa vad. Pulsul meu are momente cand sare de 130. 80-90 e normal. Tine maxim o ora, cateodata si mai putin, dar e foarte deranjant pentru ca amentesc si imi bubuie capul...
Apropo de "burtica", Abia astept sa o am si eu in brate
Nem, fii optimista! Trebe sa ajungi pana la capat. Abia astept sa ne povestesti ce i-ai cumparat la bebe la nume v-ati gandit deja? mersi de raspuns, ai avut spitalizare completa cu masa si tot ca la nastere nu? Am vrut sa stiu in cazul in care depasim zilele de spitalizare incluse in contract dupa nastere, cam cat ar trebui sa platim.
29+
NEM75 spune:
Baietelul meu se va numi Casian sau Lucas, inca nu am hotarat, o sa vad cand apare, ce mutrita are. Posibil sa arate a Vasile..
La spitalizare am avut tot inclus, tot absolut, perie pasta dinti, pijamale, mancare, apa plata..singurul lucru ce l-am cerut de acasa a fost piaptan. Si aparat contra tantari. Mancarea a fost foarte buna.
Mie sincer foarte scumpa mi se pare ecoggrafia 4 D, 3.5oo.ooo lei..ca nu te ajuta cu nimic, de banii astia pot sa-i cumpar patut la bebe..
Pt nastere la Genesys e un nr fix de zile spitalizare??
86cmm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NEM75 Baietelul meu se va numi Casian sau Lucas, inca nu am hotarat, o sa vad cand apare, ce mutrita are. Posibil sa arate a Vasile.. ![]() La spitalizare am avut tot inclus, tot absolut, perie pasta dinti, pijamale, mancare, apa plata..singurul lucru ce l-am cerut de acasa a fost piaptan. Si aparat contra tantari. Mancarea a fost foarte buna. Mie sincer foarte scumpa mi se pare ecoggrafia 4 D, 3.5oo.ooo lei..ca nu te ajuta cu nimic, de banii astia pot sa-i cumpar patut la bebe.. Pt nastere la Genesys e un nr fix de zile spitalizare?? ![]() |
asa am platit si eu la Laser 370 ron pt 4D,desi la tel mi s'a spus ca pana la 20 de spat ii 250 Ron si intre 20 si 30 sapt ii 300 Ron si pana la urma la 21 de sapt cat am avut cand am mers,am platit 370 Ron..si sincer desi mi'a spus la inceput ca o sa imi explice tot ce face el acolo,evident ca nu a fost asa..erau prea concentrati sa ma mai bage pe mine in seama..eu sincer am mers ca sa imi confirme intr'adevar daca e fata si eram curioasa ce DPN imi da el..eu m'am htarat la urmatorul copil sa nu mai fac 4D..pe bune...mai bine fac altceva cu banii aia ca daca Dumnezeu vrea sa iti de un copil bolnav,ti'l da oricat te'ai opune..vb in general..
Cristina
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
I TRUST IN GOD..
Donna_n spune:
si mie mi se pare 4D-ul exagerat de scump si eu chiar iau si patutul si salteaua de banii aia. cat despre sptalizare insa mi se pare pret acceptabil avand in vedere conditiile si ca la judetean sau la orice alt spital de stat, daca nu esti asigurat platesti un milion jumate pe zi cred in conditii de-a dreptul groaznice. Si nu mai mentionez de spaga si restul ca sa te faci macar bagat in seama, daca nu tratat.
in legatura cu nasterea la Genesys da, in acel pret sunt incluse 2-3 zile de spitalizare pt nastere normala sau 3-4 pt cezariana (fara ziua nasterii deci 4, respectiv 5 cu tot cu ea). nu te tin in spital cu saptamanile ca la matern, e sistemul de dincolo, daca nu e nici o problema pleci acasa repede.
frumoase nume pt baietel! Imi plac mult amandoua. SI sigur nu o sa aiba fatza de Vasile ce m-ai distrat!
Nem tu cate saptamani ai? pentru ca nu ai semnatura tot uit...
apropo noi am inceput AMR-ul 30+
andrea.z spune:
Ce de burtici avansate pe aici!!!
As avea o intrebare, daca stiti care cumva din greseala daca se tin cursuri Lamaze in Arad? Eventual si o adresa sau un numar de telefon Chiar daca este putin devreme as dori sa fiu documentata din timp.
bebe de 8+
andrea.z style
NEM75 spune:
Nu-mi vine sa cred! Am scapat de laringita, acu facui infectie urinara! Maine am programare, sa vad ce-mi zice dr.
Andrea, am vazut pe site la Genesys ca se face ceva "antrenament" pt mame, dar nu stiu sigur ce e.. da-i f simplu sa suni sa intrebi. Nu pun nr tel, ca nu stiu daca e voie, da-l gasesti simplu pe net.
Donna multumesc pt raspuns.
18+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ducky/ducky.jpg)
ducky spune:
Cursuri pentru viitoarele mamci se fac si la Matern. Mai exista cursurile organizate de Liliana Papp (cursuri Lamaze), moasa care are o bogata experienta in domeniu, doar ca nu stiu nr de tel. Avea deschis un fel de sala pe partea dreapta cand mergi de la piata mica spre intim. Nu era foarte scump.
Nem75 eu am avut infectie urinara in ambele sarcini si a fost totul ok. Sunt cazuri cand nu se pot trata in sarcina si le "duci pe picioare" ca n-ai de ales acum.
Ce de burtici pe aici !!! Sarcina usoara in continuare, fetelor !!
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
andrea.z spune:
Am cautat pe situl lui Genesys, in toate directiile si nu am vazut pana acum, Cum i-am dat sa caute dupa limele Lilianei, cum l-am gasit. Multumesc foarte mult pentru ajutor.
Voi suna sa ma documentez
Eu nu m-as stresa foarte tare cu infectia urinara, toata copilaria mea am avut, m-au tratat cu absolut tot ce sa inventat pe atunci ani de zile si tot degeaba, asa ca pana la urma am lasat-o balta. Acum cand am facut analizele in martie spre surprinderea mea nu am mai avut nimic. Intradevar am avut grija de mine ai am baut mult gel de aloe vera cu merisor si poate a ajutat si asta la "vindecarea" mea.
bebe de 8+
andrea.z style