Gravidute si mamici din Arad (2)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinamoro/alinamoro.jpg)
Poftiti la scris!
Edit: Am uitat sa scriu ca 20 de pagini ii voie la un capitol. Daca nu deschideti capitol nou dupa cele 20 de pagini moderatorii pun lacatelul.
Va puteti face o listuta si sa o postati pe prima pagina a fiecarui capitol.
Alina
![](vampa.gif)
![](cat.gif)
![](bonjovi.gif)
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
NEM75 spune:
Multumesc pt felicitari.
La Genesys am fost internata pe loc, aveam stare generala proasta cu febra mare, asa ca nu am mai ajuns sa merg la medicul de familie dupa bilet, sa fac rost de adeverinta proaspata, copie dupa ultimul op, nimic... M-a pus in carucior si sus la etaj in pat cu mine, urgent pe perfuzii. Am platit spitalizarea, dar asta e..m-am familiarizat cu locul.
Sincer, pe moment m-am bucurat ca m-au internat si asa, eu venisem direct de la spitalul ORL, unde nimeni nu a avut bunavointa sa se uite in gatul meu, a tipat o asistenta la mine ca ce caut acolo la ora 13, sa plec la policlinica cu plata, ca doctorii lor au terminat programul.
Iar eu sint gravida, abia ma tineam pe picioare de febra, si am mers acolo trimisa de ginecolog!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
86cmm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinamoro Poftiti la scris! ![]() Edit: Am uitat sa scriu ca 20 de pagini ii voie la un capitol. Daca nu deschideti capitol nou dupa cele 20 de pagini moderatorii pun lacatelul. ![]() Va puteti face o listuta si sa o postati pe prima pagina a fiecarui capitol. ![]() Alina ![]() ![]() ![]() |
multumim de ajutor alina...
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Cristina
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
I TRUST IN GOD..
Donna_n spune:
Alina multumim mult
Cristina, primit pm, retinut, sper sa ne descurcam
Nem, prin cate ai trecut si tu. Ma dispera tratamentul din spitalele de azi. Bine ca sunteti bine si tu si bebe. La nume v-ati gandit? si cat a fost spitalizarea la genesys, daca vrei sa ne spui? Sunt curioasa just in case.
noi ne apropiem de 30 de saptamani si incepe AMR-ul... mi se pare ca a trecut foaarte repede timpul si abia astept sa-mi tin bebita in brate 29+
86cmm spune:
citat din mesajul lui Donna_n Alina multumim mult ![]() Cristina, primit pm, retinut, sper sa ne descurcam ![]() Nem, prin cate ai trecut si tu. Ma dispera tratamentul din spitalele de azi. Bine ca sunteti bine si tu si bebe. La nume v-ati gandit? ![]() noi ne apropiem de 30 de saptamani si incepe AMR-ul... mi se pare ca a trecut foaarte repede timpul si abia astept sa-mi tin bebita in brate ![]() ![]() |
ok ok :)...da...mai un pic si scapam de burtoaie..
![](punk.gif)
am fost ieri la LONDON SHOP si i'am luat la Seraia niste papucasi asa draguti cu 16 lei perechea..sunt marimea 18 si 20 cred,dar mi io placut asa mult ca am zis ca ii iau pt la primavara..o sa fac ceva poze si o sa vi arat daca vreti:P..sunt roz cu bareta si albi cu bareta si ceva ochisori si codita..cred ca astia albi reperzinta ceva iepuras:P..i'am mai luat niste manusele tot de acolo,albe si roz si inca o pereche de cipicasi asa cu floricele si funtita la 7 lei..cred ca aia merg undeva de la 0 la 3 luni..toate noi..nu va puteti imagina ce incantata am fost de ele..:)))
Cristina
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
I TRUST IN GOD..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca16/anca16.jpg)
anca16 spune:
Nem75 : of of,prin ce peripetii ai trecut. bine ca esti bine, tu si bebe.
Donna: numai maine nu e poimaine, ai sa vezi ce repede trece
Noi suntem bine in general, ultimele doua zile au fost mai agitate, cu dureri de burticaSaptamana viitoare facem o luna si mergem la control...sunt curioasa cat a pus, sper sa fie in grafic ca eu am mereu impresia ca nu manaca destul
.Astept si eu sa putem iesi toate la plimabare, daca o sa vreti.
Pupici si weekend placut
Mamica de Razvan (24.05.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
Buna, scuze de deranj.
Vroiam doar sa anunt daca e cineva interesata de o
TRUSA EPIDURALA / PERIDURALA BRAUN, NOUA NEDESIGILATA, NU AM AVUT NEVOIE DE EA deoarece am nascut prin cezariana ASA CA ESTE EXACT CU AM CUMPARAT-O DIN FARMACIE SI AM INCLUSIV BONUL DE LA EA. PRETUL IN FARMACIE 105.50 LEI. Eu o vand la 80 lei. Termenul de valabilitate de pe ea este 10.2014
Daca e cineva interesata astept PM.
O trimit si in tara cu plata ramburs !
Sarcini si nasteri usoare sa aveti !
Mami de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
86cmm spune:
citat din mesajul lui anca16 Nem75 : of of,prin ce peripetii ai trecut. ![]() Donna: numai maine nu e poimaine, ai sa vezi ce repede trece ![]() Noi suntem bine in general, ultimele doua zile au fost mai agitate, cu dureri de burtica ![]() ![]() Pupici si weekend placut Mamica de ![]() |
vai anca ce o trecut timpu'..deja face razvi o luna...
![](pupic.gif)
weekend placut si voua
![](pupic.gif)
Cristina
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
I TRUST IN GOD..
Donna_n spune:
prezenta
anca nu-mi vine sa cred ca deja faceti o luna Ii dai laptic de la tine, nu? sunt sigura ca e bine si ca a crescut frumos. in rest cum e viata de mamica? Ti-e dor de burtica?
mi-ar placea si mie sa ne intalnim
poate ne cunoastem si nu stim...ar fi ceva
cristina daaa sa ne arati poze. Am fost si eu pe-acolo sa-mi caut tricouri lungi dar am gasit ceva fain de baietei doar. Oricum a fost acum vreo 3 saptamani.
eu luni merg la genesys la interne pt un ekg de control, ca am pulsul foarte ridicat cateodata si semne de anemie nu sunt si cama sta ar fi putut fi cauza normala in sarcina.
fetele nu stiti daca la genesys fac gauri in urechi la bebelushe?
ar fi fain sa ne intlnim odata 29+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca16/anca16.jpg)
anca16 spune:
Donna: da, il alaptez dar nu am suficient, asa ca am completat cu praf...e si el mai multumit si deocamdata nu face nazuri la biberon sau san, le accepta pe amandoua.O sa incep sa-i fac si un program de mese cat de cat, ca mie in general imi place ordinea si dr.pediatru mi-a recomandat treaba asta...e bine sa aiba si el totusi o ordine, cu toate ca mai nou e la moda hranitul la cerere.Fiecare face cum vrea,mie asa mi se pare mai sanatos...sincer nu m-am gandit daca mi-e dor de burtica, nu cred, e mai bine sa am "burtica" in brate.Viata de mamica e schimbata total de viata de dinainte, cel mai greu e noaptea pentru mine, cand sunt si eu cam sacaita si imi pierd rabadrea mult mai repede...dar na, ne obisnuim incet, incet.Apropo de puls, ce inseamna ridicat?..ca si eu l-am avut tot pe la 80-90 dar mie mi s-a zis ca e normal.
Cristina: ce draguti par a fi papuceii...eu azi am facut ordine prin haine, deja a iesit din cateva salopete & body-uri...de fapt unele nu i-au fost bune din start...si m-am pacalit si la caciulite, ca e capos asta mic al meu London shop-ul e ala cu hainele la kg sau il confund?..au si hainute de bebe?
Mamica de Razvan (24.05.2010)
86cmm spune:
donna..au bagat marfa noua sapt asta din cate am vazut afara pe ceva panou si am primit ceva pliant in care spune ca mai baga acuma in 20 si ceva iunie numa' de vara..
anca..nu stiu daca au si haine la kg,dar de baietei au si is ft faine..eu am fost la magazinul deschis in locul Coraurei de pe colt la Ziri..
Cristina 28+
SERAIA
I TRUST IN GOD..