Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 16
amelia_ilie spune:
Syl, bravo pentru eco! Si pentru carucior. Si mie mi-a zis ca s-ar parea ca e baietel, dar mai astept, ca la multe dintre prietenele mele s-a schimbat culoarea in trim. 2.
Danaint, bravo pentru semnatura. Of, cand ajung si eu sa zic :sunt la jumatate...?
Crisis, de ce esti trista?
Sunset, drum bun si vreme placuta sa aveti! Si eu ma bucur ca s-a racorit, ca pot respira si nu mai am nevoie de aer noaptea, il pot lasa inchis. Asa-i de bine...
13+
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaint Neata fetelor!! Am schimbat semnatura azi intram in s20 |
mamaaaa ce mari sunteti sa ajungeti cu bine si sanatosi pana la sfarsit
Doamne ai grija si de noi 17+
danaint spune:
Sunset, distractie placuta in weekend! E intr-adevar foarte frumos pe Valea Doftanei, noi am fost de mai multe ori pe acolo si ne-am plimbat
s20
vmadelain spune:
citat din mesajul lui danaint PS: Imi dati si mie parola de la galeria de poze, sa bag si eu niste poze? s20 |
Trimis PM, Pup!
Madalina16+
Lidia_P spune:
buna dimineata burtici,
le urez bb sanatosi si sarcina usoara la toate fetele noi
vroiam sa va intreb daca voi ati fost la pedichiura/ manichiura de cand ati ramas gravide
eu nu am fost dar as vrea sa ma duc inainte sa plec in concediu dar as vrea sa aud parerea voastra legata de aceasta chestiune
19+
danaint spune:
citat din mesajul lui Lidia_P buna dimineata burtici, le urez bb sanatosi si sarcina usoara la toate fetele noi vroiam sa va intreb daca voi ati fost la pedichiura/ manichiura de cand ati ramas gravide eu nu am fost dar as vrea sa ma duc inainte sa plec in concediu dar as vrea sa aud parerea voastra legata de aceasta chestiune 19+ |
Eu am fost - nu pot fara pedichiura, am niste coltulete rebele care se infecteaza daca sunt lasate de capul lor sa creasca. Insa la o tanti la care merg de mult, si am incredere. Nu as merge la cineva necunoscut...
s20
Lidia_P spune:
apropo de burtici, la mine se vede foarte tare conform colegiilor de munca.....eu am zis ca nu se vede pt ca eu sunt foarte grasa si m-am bazat pe faptul ca lumea va zice ca burta este din cauza greutati....dar colegii mei spun ca cica la ce "burtana" am toata lumea isi da seama ca sunt gravida pt ca imi pleaca burta de sub sani
fetelor sa stiti ca voi la 50,60,70 kg sunteti chiar fericite fata de mine...eu ma incant cu ideea ca dupa sarcina o sa ma apuc de ultima mea cura in care am slabit 27 kg si poate o sa imi mai revin si eu putin
19+
Lidia_P spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danaint
Eu am fost - nu pot fara pedichiura, am niste coltulete rebele care se infecteaza daca sunt lasate de capul lor sa creasca. Insa la o tanti la care merg de mult, si am incredere. Nu as merge la cineva necunoscut... s20 |
eu nu am mai fost de cand am ramas gravida pt ca mi-o fac singura acasa....recunosc ca am o mica pasinue pt aranjatul unghiilor chiar si cu model "nail art" .... dar acum imi este foarte greu sa imi fac pedichiura si as vrea sa ma duc
19+
Olgutzika spune:
Neata !
Ana, saru'mana !
Syl, cum 2,ceva IR-ul!?!? Este prima oara cand aud asa ceva...Mergi pe masuratoarea lui Iosup, valorile oricum sunt irelevante la varsta asta a sarcinii, are el un fix de la Pop sa le masoare atat de devreme. "Clinica" Fortis e cabinetul lui cu Tutunaru. Aparatul este performant, stai linistita .
Stiu ca sunt excentrica ca merg gravida la mare si la concerte , dar mai e cineva ca mine si merge diseara la Aerosmith ? Sa ne masuram nitel burtile si sa stam cateva minutele de vorba ?
Ratusca, sanatate si col lung si inchis. Miruna, fara contractii urate si rele.
Si felicitari tuturor fetelor care si-au colorat carucioarele. Cam putine fetite, o sa fie bataie pe ele
Ma intorc la munca mea
Olga 18+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
douradoudou spune:
buna...beatrice stari de lesn am si eu ..inca..dar e normal in sarcina...eu cand simt ca "mi se inmoaie picioarele" ma asez usor ..daca esti pe strada aseaza=te pe vine ..dar niciodatra brusc pt ca e periculos..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 18+ cu