Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 12
sugubina spune:
alinus ce faci de papa? Si al meu m-a pus la monca..La gatit adica. Fac niste cartofi frantuzesti. Sincer si mie imi era pofta de asa ceva! miaam
sugubina +15
ratusca83 spune:
daaaa..o sa stau in pat si am sa butonez toata ziua...inca nu pot sta bine in fund pt ca ma apasa, dar cu timpul o sa fie totul bine...pupici multi..
16+ si ingeras in ceruri
amelia_ilie spune:
Ratusca, bine ai revenit cu vesti bune !
Nici eu nu mai stiu ce sa gatesc, am zis ca zilele astea o sa fac niste varza calita (fara carnite adaugate) si poate niste chiftelute de dovlecei la cuptor, sa vad daca ma pot tine de planuri...
13+
allexxia_m spune:
CRETUALINA bine ai venit printre noi! Sarcina usoara si BB sanatos!
Te-am trecut in listuta, este a 98 dintre noi
Asteptam suta, vorba Anei_o
20+
allexxia_m spune:
CRETUALINA eu sunt la prima sarcina si am simtit BB pe la 18 saptamani.
oricum depinde de fiecare, nu este un standard.
DT se face intre 11-13 saptamani te costa cam 100 ron analiza de sange (la Sinevo stiu sigur) iar ecografia nu stiu sa-ti spun caci eu am facut in spital.
Pentru TT eu am facut decat eco la 18 saptamani tot in spital, analiza de sange nu am mai facut caci mi-ai iesit bine de la DT.
20+
ramonik1986 spune:
Buna! Va rog sa ma treceti si pe mine cu carut albastru. Allexxia ma poti ajuta tu, te rog!
Multa sanatate mamici si sa avem bebei sanatosi si frumosi!
17+
allexxia_m spune:
Am citi din urma si deja am cam uitat
Felicitari fetelor care sarbatoresc ori ani de la casatorie, ori soti iubitori cu declaratii , ori nu mai stiu ce , scuze
oricum felicitari fetelor !!!
Multumesc fetelor care ne dau detalii despre alaptare si despre diversificare
20+
mirunam spune:
Ali, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Ratusca am tot intrebat de tine, nu stiam ca trebuie sa stai internata. Ma bucur ca ai trecut cu bine peste cerclaj si iti doresc refacere rapida. gandeste-te ca asa o sa stai linistita, fara frica ca se deschide colul.
Eu ma simt mai bine, am inceput sa folosesc din cele 2 ore de activitate / zi si ma bucur ca nu mai fac sauna. Abia astept sa merg joi la control sa vad ce zice dr. In schimb acum am contractii dureroase, nu oricand ci cand stau intinsa Am luat no-spa dar azi dupa vreo jumatate de ora iar aveam o contractie...
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 19 +