Felicitari Vas!!!Aspirante optimiste>20 (522)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Lavi cand ai rezultatul???

roxy s-ar putea vedea ceva...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pãmant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

bebelu si noi vrem pupicei, roxy sigur vrea si ia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

fetelor eu trebuie sa plec prin oras am treaba la ITM
sper cand intru mai tarziu sa gasesc capitolul terminat sa am ce citi pana atunci va dau eu ca graviodasele noastre sunt cam zgarcite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Buna dimineata

Vas felicitari Sa ai o sarcina usoara la termen si bebe sanatos.

Fetelor va multumesc mult mult de tot pentru cuvintele calde. Incredere in Dumnezeu am - stiu ca Mayan e pe drum
NeliaCriss si Lorena ce bine imi pare ca sunteti din Sibiu. V-am trimis PM.
Deci mai sunt fete din SIbiu pe aici??? Asa in caz ca nu ati apucat sa cititi ce am scris eu ieri

Sa aveti o zi minunata

Andreea - in asteptarea lui Mayan
MAGIC: The smell of your newborn baby, the feeling of being a mother, the realization that you- yes you- have the power and awesome opportunity to shape a life of a human being full of potential and unlimited possibility - WOW consider the possibilities! ~ Tracy Wilson

"I wanted you before you were born. I loved you when you were born, I saw your face and I knew that I was in love. Before you were an hour old, I knew I would die for you. To this day, I will. This is the miracle of life."

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Vas, felicitari, ma bucur mult!!!
Roxy, hai, e randul tau!
Lia, asa e, ai dreptate, suferi pentru ca dorinta ta e foarte mare. Cu cat iti doresti mai mult, cu atat bucuria va fi mai mare cand vei vedea testul pozitiv. Da, e prima zi de ciclu, deci un nou inceput, o noua speranta. Lasa ce a fost in urma si priveste inainte. Trebuie sa fii sigura ca luna asta vei reusi. Lacrimile nu-si au locul aici. Lupti pentru un lucru minunat, lasa tristetea deoparte, ca nu rezolva nimic, dar absolut nimic daca iti lasi sufletul sa te doara. Vine si randul tau. Uita-te prin magazinele pentru copii, gandeste-te la lucrusoarele pe care i le vei cumpara, cu gandul ca bebe deja e pe drum. Lacrimile iti strica tenul si doar vrei sa fii o mami frumoasa, nu?

Mergi la inceput

Fetele, nu mai tin minte... E posibil ca implantarea sa aiba loc intre ziua 5 si ziua 6 DPO? Mai precis la ora 00.33 azinoapte... Sau e prea devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

camcris eu am luat pupiceii de la bebelu

In asteptarea unei minuni

Mergi la inceput

Andreea, pentru Cristi vezi ca exista tratament homeopat. Sotul meu e alergic si anul asta, dupa 30 de zile de tratament, nu mai are nici o manifestare de alergie.
Yasmi, nu-ti mai face atatea griji, asteapta rezultatul si compara-l cu cel de poimaine. Iti tin pumnii pentru azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

pt toata lumea
sa nu se supere nimeni

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

medeea
eu stiu ca implantarea are loc intre ziua 6-10 DPO.

In asteptarea unei minuni

Mergi la inceput