Felicitari Vas!!!Aspirante optimiste>20 (522)
Raspunsuri - Pagina 4
roxy_s spune:
asa este, bine ca v-ati simtit bine, curatenie faci tu azi toata ziua, daca nu te tinem noi de vorba
In asteptarea unei minuni
ang_21_costi spune:
neata fetele
wowwwwwww, ce superrrrr
Felicitari vas
sa ai o sarcina usoara si la termen; si un sanatos si mancacios
ce bine fetelor (in fiecare zi avem cate o gravidutza)
oare mie cand o sa-mi vina randul ...
va
angi
Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
http://picasaweb.google.es/102477087483600511247/FotosAngiCosti?authkey=Gv1sRgCPWO6pDJr5uliQE&feat=directlink
cixinica spune:
Uauuuu, ce-mi vad ochii
Inca o graviduta!
vas felicitari! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si dusa pana la termen!
Fetelor, am zis eu ca nu prea o sa mai fie nimeni pe aici
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ang_21_costi neata fetele wowwwwwww, ce superrrrr Felicitari vas sa ai o sarcina usoara si la termen; si un sanatos si mancacios ce bine fetelor (in fiecare zi avem cate o gravidutza) oare mie cand o sa-mi vina randul ... va angi Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata. Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare http://picasaweb.google.es/102477087483600511247/FotosAngiCosti?authkey=Gv1sRgCPWO6pDJr5uliQE&feat=directlink |
vine si randul tau, stai linistita.
parca vad maine-poimaine ca vii cu vestea
In asteptarea unei minuni
vas spune:
REVIN.
Inca sunt in faza de visare, parca nimic nu mi se pare real. SOtul nu m-a lasat sa spun nimanui pana nu suntem siguri. Si daca nu vorbesc cu toti despre asta am impresia ca nu e adevarat.
Roxy, am toate simptomele de CM, doar ca mai intense si dureri de spate. Sanii am inceput ieri sa-i simt mai grei cand ma ridicam din pat. Acum ma gandesc unde, la cine , si cand sa ma duc la spital.
Bebelu, ma bucur ca ai vazut bebitu....offf ce frumos.
Camcris....nu o sa ramai singurica pe aici ai sa vezi ca vei veni si tu la odisee.
ROxy, eu am o convingere ca si tu esti luna asta cu bebe.
Eu azi sunt Z27, maine mai fac un test si voi fi si mai sigura.
Nu am pus poze ca nu pot descarca acasa pozele si la servici nu am spus nimic asa ca....., dar testul arata cam ca a lui BEbelu si a lui yasmi.
Hai roxy, fa un test.
Lia, lasa stii ce a zis MEdeea despre Z1. Hai sa fim vesele.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
ang_21_costi spune:
roxy sa te auda DD, si sa vina BB cat mai devreme si la noi
bebelu ma bucur ca v-ati distrat aseara
a mai ramas vreo feliutza de tort si ptr noi?
angi
Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
http://picasaweb.google.es/102477087483600511247/FotosAngiCosti?authkey=Gv1sRgCPWO6pDJr5uliQE&feat=directlink
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vas REVIN. Inca sunt in faza de visare, parca nimic nu mi se pare real. SOtul nu m-a lasat sa spun nimanui pana nu suntem siguri. Si daca nu vorbesc cu toti despre asta am impresia ca nu e adevarat. Roxy, am toate simptomele de CM, doar ca mai intense si dureri de spate. Sanii am inceput ieri sa-i simt mai grei cand ma ridicam din pat. Acum ma gandesc unde, la cine , si cand sa ma duc la spital. Bebelu, ma bucur ca ai vazut bebitu....offf ce frumos. Camcris....nu o sa ramai singurica pe aici ai sa vezi ca vei veni si tu la odisee. ROxy, eu am o convingere ca si tu esti luna asta cu bebe. Eu azi sunt Z27, maine mai fac un test si voi fi si mai sigura. Nu am pus poze ca nu pot descarca acasa pozele si la servici nu am spus nimic asa ca....., dar testul arata cam ca a lui BEbelu si a lui yasmi. Hai roxy, fa un test. Lia, lasa stii ce a zis MEdeea despre Z1. Hai sa fim vesele. Andreea , mamica Elizei poze 13.05.2007 poze2 |
nu ma necajesc
capul sus si mergem inainte
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
bb_yasmi spune:
am fost si am facut testul de sange. sper sa fie ok peste ce ametite de asistente am dat....
bebelu ce valoare ti-a iesit tie?? in a cata zi l-ai facut??
vas z 27 din cate? si eu azi sunt z 27. m-ai facut curioasa si am cumparat si un test BAARZA GOLD tot asa se vede liniutza pala.
merg sa imi iau copilu' ca am lasat-o la o prietena sa pot merge sa imi fac analiza.pupici
ramo te asteptam si pe tine cu vesti bune cat mai repede!!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si
AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!
Lia73 spune:
si apoi in martie cine deschidea odiseea daca mergeam toate la ian feb?
asha ca ramnem cateva si ptr primavara
SPERANTA MOARE ULTIMA
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
bebelu86 spune:
yasmi eu in z 28 aveam, 212
dar mai facuse mara tot cam in aceeasi per si avea 10 sau ceva in genu.
depinde cand a fost conceptia,
hai stai linistita k va fi bine
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+