Hotel/restaurant pt.280 persoane
Va rog cine ma poate indruma pentru a gasi o locatie ,la munte zona Brasov preferabil sau orice zona frumoasa unde sa fie un hotel,pensiune, care sa aiba capacitatea de 280-300 locuri si bineinteles un restaurant care sa poata gazdui 300 de persoane pentru o intalnire a firmei la care lucrez.
As avea nevoie pentru un week end ,ceva de genul asta.
va rog mult daca stiti o astfel de locatie ,spuneti-mi si mie.
Raspunsuri
danat spune:
hotel ARO din Brasov, din cate imi amintesc este cel mai mare de pe-acolo, si mai recent renovat.
mai este hotel ALPIN in Poiana brasov...
poate ar fi interesant sa cauti pe la Sibiu, sti uca e in trend orasul si zona, recent.
e cam dificil de gasit un hotel asa de mare, dar in orasele principale se mai gasesc (care sa arate si decent).
theo_2004 spune:
cred ca la Complexul Cheile Gradisteti se pot simti bine 300 persoane. peisajul este de vis, in natura ...
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
roxanaz spune:
pentru Sinaia merge si New Montana sau Sinaia.
Cheile Gradistei da, e o alegere buna dar sunt cam nesigura daca intra 300 de persoane. da-le un telefon ca-s tare helpful oamenii.
la Sibiu... Imparatul Romanilor. s-a mai deschis un Continental acolo si un Ibis.
Roxana
ioanacarmen spune:
Am fost in urma cu cativa ani in teambuilding la Balvanyos si am ramas placut impresionata atat de cazare si de masa cat si de excursiile care au fost organizate in imprejurimi. Noi am fost in jur de vreo 200 oameni atunci si am mers cu autocarele din Bucuresti.
Cu ocazia aceasta am vazut Lacul Sf Ana, Tinovul Mohos si niste peisaje de vis.
Bratu Monica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanacarmen Am fost in urma cu cativa ani in teambuilding la Balvanyos si am ramas placut impresionata atat de cazare si de masa cat si de excursiile care au fost organizate in imprejurimi. Noi am fost in jur de vreo 200 oameni atunci si am mers cu autocarele din Bucuresti. Cu ocazia aceasta am vazut Lacul Sf Ana, Tinovul Mohos si niste peisaje de vis. |
Unde a-ti fost cazati 200 de persoane?Poate incapem si noi
ioanacarmen spune:
Best Western Balvanyos este hotelul si a fost complet renovat in acest an.
http://www.hotel.best.western.balvanyos.tourneo.ro/F_New/
crangutalil spune:
Hotel Mara-Sinaia,fostul Holiday Inn, are si sali de conferinte, si piscina super, jumatate inauntru, jumatate afara...