Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

evamika - pt curatenie cu ziua (cind nu e angajata permanent, ca la firma) e cam 10 lei/ora sau chiar mai mult, de multe ori se plateste si transportul si-i dai si de mincare :)) E mai rentabil pt tine sa o chemi 6-8 ore, nu 5, ca pina incepe, pina isi stringe... in 5 ore nu are cum sa faca multa treaba. Menajera me ae angajata 8 h zilnic pe saptamina si ii dau 1000 lei si transport plus o masa, e f ok, face absolut totul, n-am nimic de facut eu.
In varianta ta, de 2 ori pe saptamina cite 5 ore, la 10 lei/ora, iesi la 450 lei pe luna. Daca ai avea-o zilnic cite 6 ore un salariu onest ar fi 700 lei si scapi de cam toata treaba... Mi se pare mult mai rentabil cu angajat zilnic, pretul pe ora devine mai mic si eficienta e mai buna, ca stie in fiecare zi ce are de facut, in stilul tau, nu vine de la alta casa care vrea in alt stil. Think about it.
Da, Akebia s emai cheama si chocolate vine (vita de ciocolata), creste ca nebuna pina la 10 m si face flori mov-maro-grena, ceva pe aici, cu miros slab de ciocolata cu vanilie :)
Mie imi plac agatatoarele la nebunie, mi-am pus si glicina (tot 10 m creste), si luleaua turcului, si trandafiri agatatori... in citiva ani cred ca o sa fie jungla la mine in curte :)) Abia astept!

miria intra-adevar, asta sa fie necazul, ca nu ma lasa barbatul sa fac gradina odata :)) Bag sama ca esti f buna la sfaturi - ai facut psihologie? (sorry, nu am retinut ocupatia ta in caz ca ai zis de ea...)
Mai ramine sa asculti si tu de sfaturile tale :))
Cum ar fi: gargaunii sa fie cea mai mare problema a ta, in rest voi toti sanatosi ca se poate inaugur acasa si later, cind scapati de bizdiganii!
Nu stiu cum arata gargaunii aia, dar imi amintesc in Turcia cind am fost cu Vladimir la 1,3 ani ca veneau mereu pe la urechile noastre un fel de viespi uriase, cit jumatate de deget de lungi si groase, dar nu faceau absolut nimic, erau preocupate de fructele noastre dulci, de unde am dedus ca-s vegetariene :)) Alea or fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

dayanara misto pozele! Aia cu Ivan care doarme cu tine de-a curmezisul e mortala ! Mai incerca si Vladimir figura asta cind dormea cu bine, dar il apucam de picioare si-l tiram la loc sa stea omeneste, nu misca macar cind il mutam, era obisnuit de mic :))
Mi-e tare simpatic Ivan al tau.
By the way: mai lasa naibii laptopul, ca vad ca are loc central in casa, apare in toate pozele tale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Gata, am facut bagajul...80%.
Sunt epuizata, si vreau sa ma trezesc la 4 am.
Doamne ajuta sa fie totul bine!
Oana, drum bun si voua! Maya cred ca e deja la mare:)
Drum bun tuturor mamicilor care urmeaza sa calatoreasca!
Si acum...nani

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577899133ottSQi?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cori pleci? drum bun sa ajungeti cu bine si voi

vladi sa stii ca si eu il iau si.l intorc imediat ca ma enervez cand imi iau picioare in cap
dar n.ai vazut ce.i aratam lui ivan in revista? carucioare:)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Vladi mersi de informatiii...eu stau la bloc si n-as avea nevoie de ajutorul ei in fiecare zi, chiar dc-i mai avantajos.....adica ma gandesc ca nu-i atat de muncit ca la o casa.....as vrea sa-i calce camasile lu barbate-meu si dat un aspirator, smotruit ceva....de restul ma ocup eu.....tot pe la 10 ron/ora ma gandeam si eu.

EVA IOANA 15 MARTIE2010

http://picasaweb.google.com/CorinaAvrigeanu/EVAIOANA15MARTIE2010#5477530324843280738

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Inainte de toate, am reusit sa ne intalnim cu Delia & David. (Ellanik am inteles ca nu era in CT).
Am ajuns pe la 22:30 acasa, am schimbat-o repede pe Ioana in pijamale si i-am facut si Justinei baie.
Incarc imediat pozele..

sensibila asta intrebam si eu: nu a ramas pt toata lumea cei 70% sau cat s-a stabilit ca se da..deci daca nu te incadrezi iei 600 ron. Ca nici eu nu ma incadrez si voi alege varianta cu 600 ron.
Eu credeam ca iti tb numai contul, deic tb si extras de cont, pt a primi banii pe card.
Merci pt raspunsuri!
Ramy77 ce draguta e cand isi baga degetelul in gura.
Justina isi suge pumnuletul, cand ii este foame.
Ina_3040 bine ca ai zis ca tb pus(a) m mult pe burta..dar eu nu am cand ca m tot timpul doarme.
Am vb azi cu dr de fam si nu au vaccinul pt 2 luni(cel de stat)..abia in August cred ca se gaseste.
bordeancavio posibil sa se fi constipat si sa-l deranjeze. Tudor sa-i treaca durerea si sa nu m planga.
asteropipan, corimami eu pt o zi nu stiam ce sa m i-au sa aibe cu ce se juca Ioana..si tot ce vedea la altul era m interesant.
asteropipan si eu i-am dat NAN H.A., si se trezeste Justina la 1.5 h- 2 h(ziua) si 3-3,5 h (noaptea)..cred ca nu e satios. In seara asta i-am dat NAN 'simplu' si voi vedea maine cum va fi..am inteles ca ala e hipoalergenic, daca nu are alergie nu vad de ce sa-i m dai.
Cred ca poti sa-i dai NAN simplu, dar vb si cu pediatra.
Acum am vazut mesajul despre pediatra si despre lapte..nu stiu ce sa-ti recomand..din auzite Aptamil e bun (pt unii bebelusi, insa pt altii nu (ex. Oanaiacovita).
oanaiacovita drum bun, concediu placut, iar Eric sa fie cumintel pe drum.
Roxana hehehe.. ce dragut era Ivan cand era mic (si acum e).

Gata, am recuperat ce ati scris..si s-a facut 1.

Aici gasiti pozele. Astept si pe ale Deliei sa le descarce.
Am cantarit-o azi pe Justina, cam 4,800 are..a luat tot 800 gr ca si in prima luna..eu zic ca e bine, sanatoasa sa fie.

Merg la somn.
Noapte buna!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

CAPITOLUL 19 VA ASTEAPTA!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput