Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 18
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sensibila acum am gasit un comment undeva Topfer lactana ar fi foarte apropiat ca gust cu laptele matern si dacam gandesc in urma cand papa si de la san, probabil ca deasta nu facea diferenta adica manca de la san si apoi topfer si invers. Si mai spunea ca nu produce colici, nu stiu daca e real sau nu, dar Gia nu a avut colici. Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010 IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual) Atat sunt de mare ! Poze Gia Darria / Botez Gia Darria Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! "Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga "Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" |
Scuze, ma bag si eu ca musca in lapte ! Eu ii dau Sofiei lapte de la Topfer Lactana si sunt multumita de el . Ii dadeam Nan inainte dar nu i-a mers bine si sfatuita de o prietena l-am incercat si am ramas pe acesta.
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
sensibila spune:
briza_marii – probabil e foarte obosita si deaia reactioneaza asa. Incearca sa il mangai si poate se linisteste.
stefimic – bine ai revenit !
EVAMIKA – Gia adoarme intotdeauna singura. De pe la o luna nu mai adorme in brate. O schimb, ii dau sa pape, scoate aerul si in patut la ea, nu la mine, si nani. Ii dau pasusa care ii vorbeste putin si cu Radio Itzi Bitzi sau cum se scrie pe care il asculta toata ziua adorme linistita si fericita.
Daca e foarte agitata o mangai in cap dinspre crestet spre frunte si asa adorme.
Daca e foarte agitata o iau la mine in pat pana se linisteste si adoarme profund si apoi o mut la ea in patut.
Noapte a dormit si 11 ore legate dar in general doarme cam 9 ore, iar ziua doarme intre 3-5 ore.
Gia nu plange decat daca ii este foarte foame. Sau a facut kk si nu a fost schimbata in secunda 2. Dar niciodata nu urla, plange.
Are si plans de cearta cand ne cearta de diverse. Cel mai des ne cearta sa o ridicam in sus sau sa o aruncam in sus, ca facem si asta.
A mi-am adus aminte mi-a urlat si Gia intr-o seara cand inainte 2 zile la rand venise mama la ea si a tinut-o numai in brate. Eu o iau ma joc, vorbim dar nu o tin pemanent in brate. Si atunci a urlat ca nu ii convenea ca nu o mai tinea cineva permanent in brate. Dar aia a fost singura seara, e desteapta si a ainteles ca urla degeaba, bineteles ca am tinut-o in brate ca nu stiam de ce urla dar cand am vazut ca in brate nu are nimic, ci doar cand o puneam jos am lasat-o sa urle pana a adormit !
Dar in rest nu am probleme cu ea, mereu rade cu gura pana la urechi dar nu scoate si sunete si rade chiar si in somn mai mereu
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
happyjoy spune:
Oana, multumesc tare mult pentru urari, la fel iti dorim si tie si tuturor mamicilor!
Sa avem pruncuti sanatosi si sa-i fereasca Dumnezeu de necazuri!
Mami de minune minunata!
dayanara spune:
eva , silvana adoarme unde nimereste daca plange o iau in brate, n.as lasa.o niciodata sa planga pana adoarme din plans, ieri a plans in scoica si am oprit masina, am luat.o in brate am linistit.o si pe urma am plecat mai departe
dar ivan , pana a luat suzeta niciodata nu a adormit singur decat in brate si chiar si.n brate plangea, apoi cu timpul adormea langa mine in pat tinandu.ma de mana
din cate spui asa facea ivan, avea niste crize de plans de mama mama...ti se rupea inima
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
EVAMIKA spune:
Andira, dc o iau in brate tace...dar cand e obosita se chinuie si in brate sa adoarma...plansul asta de oboseala dureaza cam 10-15 min../...iar ceea ce scrie Sensibila ptr mine e poveste..la noi nu merge asa usor sa o mangai pe cap si sa adoarma, uneori e asa nervoasa ca nici sanul nu o potoleste.....chiar ai un bebe cumite Sensibila! Probabil ca fiecare bebe are personalitatea lui iar unii sunt mai galagiosi si mai ambitiosi...zic si eu...
EVA IOANA 15 MARTIE2010
http://picasaweb.google.com/CorinaAvrigeanu/EVAIOANA15MARTIE2010#5477530324843280738
EVAMIKA spune:
Dayanara iti dai seama ca nu o las sa planga.... mi se rupe sufletul cand o vad ca se inroseste la fatza si tipa ca din gura de sarpe....o iau in brate o calmez, o pun jos, iar incepe sa planga, iar in brate....iar....iar...pana obosim amandoua....si adoarme intr-un final.....doar ca visam si eu sa adoarma in timp ce se uita la carusel sau cand o vad ca se freaca la ochisori sa o tin un pic in brate sau la san si ea sa se linisteasca si sa doarma.....ramane inca un vis....bine ca macar noaptea e linistita.
EVA IOANA 15 MARTIE2010
http://picasaweb.google.com/CorinaAvrigeanu/EVAIOANA15MARTIE2010#5477530324843280738
andira spune:
Evamika - daca nici sanul nu o linisteste, inseamna ca deja a plans si s-a agitat prea mult.
Vezi ca si starea ta i se transmite, daca tu esti agitata si stresata ca nu stii ce are, cu siguranta te simte.
Incearca sa fii calma, sa nu te consumi (pana la urma nu se intampla nimic), pt ca tot tu gasesti solutia, tu o cunosti cel mai bine.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
vladimirescu spune:
EVAMIKA si la mine tot numai in brate adoarme. Cind plinge isteric il la sun pic sa-si faca numarul si cind un pic se lasa mai usor cu plinsul ii bag suzeta in gura si-l lipescde mine in pozitie de alaptat, il legan si-i cint. Asa adoarme cel mai usor, cam 80% din cazuri - cu conditi asa-i fie somn...
stefimic te inteleg ca nu poti tine pasul cu cititul pe forum... eu daca n-as avea bone n-as putea cred sa intru mai des de 1 data pe saptamina :)
Si al meu plinge mai mult zilele astea, o fi d ela vreme... Cam constipat, as zice, mai avem rabdare...
Daca ai lapte si iti permite programul, n-ar fi rau sa incepi diversificarea mai tirziu, cind face 6 luni... Acu' stii tu mai bine ce ti se potriveste tie ca program :)
Ma duc in gradina sa sap si sa plantez 2 liane de Akebia - iar m-a enervat barbatu' meu, el nu face nimic si nici pe mine nu ma lasa sa termin cit de cit gradina, ca cica vrea el sa faca - si astept de luni de zile dupa el...
briza_marii spune:
Eva exact asa face si Eric. Cand am citit postarile tale am crezut ca sunt scrise de mine. Eu procedez asa cum zice si Vladi(mai putin partea cu tztza ca nu ii pot da lapte praf asa ori de cate ori plange) il tin in brate, ii dau cu putina glicerina pe suzeta si insist un pic sa o tina in gura, il plimb prin casa timp in care ii lalai "conquest of paradise" pt ca am prins-o la radio de cateva ori si am vazut ca il linisteste. Si eu am sunat dr la inceput chiar in mijlocul unei astfel de crize si mi-a dat vesnicul raspuns "asa e el mai agitat, stati linistita ca nu e bolnav".
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)