Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

fetelor,
acum mi-a amintit sotul

vreau sa-i schimb laptele praf bobocelului meu, ca am impresia ca nu ii place, de aia nu papa.
pana acum 3 sapt i-am dat NAN H.A(pt ca avea mucus in kk si a zis pediatru sa-i dam din acesta) -din care incepuse sa pape numai 50-60ml

acum suntem pe NAN normal , dar parca tot nu papa bine si nici nu prea a luat nici in greutate bine, plus ca se cam si constipa cateodata

nu-mi intreb pediatrul pt ca e un prostanac si jumatate-o sa-l schimb luna asta.

ASA CA, VA ROG , RECOMANDATI-MI SI MIE UN LAPTIC CARE CONSIDERATI VOI CA E FFFFF BUN

pupici

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

asteropi aia cu 300 ml e caz rar, cand probabil ceva o enerveaza si se linisteste la supt, doar de cateva ori a mancat asa, si de aia spun ca e imposibil sa.si suga degetele de foame dupa asa ceva

niki tu ce biberon folosesti?intreb ca spuneai ceva de tetina ca nu se poate obisnui cu alta

vladi, cori recordul in detine ivan al meu, nascut cu 3650 la o luna avea 3700

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

niki tu ce biberon folosesti?intreb ca spuneai ceva de tetina ca nu se poate obisnui cu alta

POZE

AMr...2kg

Nu era vorba de Maria ca nu accepta alta tetina,ci de nepoata mea,care are 1 an jumate si de aproape un an nu ii poate schimba tetina ca nu bea din altceva.In timpul zilei bea din cana,dar la culcare sau noaptea vrea biberonul ei.Nu a mers faza cu fiertul. Daca mai ai vreo idee astept.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

bordeancavio i-ai facut o ecografie abdominala, macar sa stai linistita ca totul e ok?
Daca se opreste din plins si apoi ride imediat inseamna cel mai probabil ca plinge de la gaze - cind ies se linisteste brusc. Banuiesc ca incerci sa-l ajuti la scos de gaze - pe burta pus cind doarme, plimbat "avionul", presat cu genunchii pe burta etc etc. Ceai de chimion si fenicul, neindulcit (nu concentrat) am mai auzit ca e bun.
In rest, rabdare multa, pina la 3-4 luni trec toate...
Mai exista si multe cazuri de copii agitati - asa sint ei. Eu am fost asa, am chiaunit-o pe maica-mea, cica, nu ma linisteam cu nimic, pina la 4 luni cind am terminat cu isteriile cit de cit... Si acum sint o fire care, desi calma in general, explodez brusc, cu un val de furie care ma face sa zic vrute si nevrute, sint in stare sa ucid oameni... Dar nu te speria, nu am fost de puscarie pina acum, dimpotriva, de multe ori am avut cistig de cauza in viata mea din cauza asta :)) Doar ca astfel de copii sint mai greu de cresut, din pacate pt mame. Ai sa vezi pe la 4-5 luni daca e copilul agitat sau daca au fost doar deranjamente digestive cu crampe dureroase...
Rabdare, faceti cu schimbul ca sa te aerisesti la creier, si poate ii faci o eco, sa fii sigura ca nu are vreo disfunctionalitate digestiva care-i favorizeaza crampele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

oanaiacovitza - vacanta placuta si pupici lui Eric studiosul! Sa stii ca pot baga mina in foc ca va fi un baiat cuminte si afectuos, are o fatza speciala care arata asta :))
(o expresie asemanatoare avea Vladimir, si s-a dovedit tare cuminte si bun)

oanka parca nu te-am mai vazut pe aici... Sinteti bine, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

asteropipan – Gia papa Topfer lactana 1 si papa f bine, cateodata papa si 210 ml, mereu 180 ml si f rar 150 ml. Topfer a mancat de cand am adus-o acasa. Din cate am inteles e un lapte bun, cel mai bun spun unii, dar mie imi place ca a recuperat f bine cu el. Mi se pare cel mai bun atat timp cat ii merge bione cu el, nu o constita si e zambareata mereu.
Cel mai ieftin e la farmaciile Dona, la Sensiblu e mult mai scump. Insa nu stiu daca voi il aveti acolo.

Noi mancam numai din biberoane de sticla cu tetine de la chicco pe care trebuie sa le schimbam cu cele de 4 luni ca mi se pare ca trage si ramane fara aer in biberon si asa am inteles ca ar fi mai bine sa fie schimbate.

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

acum am gasit un comment undeva Topfer lactana ar fi foarte apropiat ca gust cu laptele matern si dacam gandesc in urma cand papa si de la san, probabil ca deasta nu facea diferenta adica manca de la san si apoi topfer si invers.
Si mai spunea ca nu produce colici, nu stiu daca e real sau nu, dar Gia nu a avut colici.

IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele multumesc pentru urarile de concedu placut. Ma dispera vremea asta. La noi ploua, tuna, fulgera. Si nu am foarte multe haine grosute.

Vladi eu sper sa fie un bebe cumintel, numai ca de vreo 3 zile cred ca avem si noi probleme cu gazele iar. Azi noapte a urlat cum nu urla nici la colici. Mi-e si teama sa mai plec. Tare imi e ca atatia copii mofturosi, or fi si din cauza vremii astea schimbatoare. Am niste emotii pe drum. Sper sa doarme.

Sensibila cat e Topferul? Eu folosesc Aptamil, dar tare imi e ca nu ii mai place. Cam face figuri la fiecare masa si iar a inceput sa verse, plus durerile de burtica.

Ma duc sa clac si sa pun in bagaje mai departe.

Pupici si daca nu mai intru pana plec, aveti grija de voi si iepurasi si cand ma intorc sa aud numai vesti bune.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

oanaiacovitza - vacanta placuta si pupici lui Eric studiosul! Sa stii ca pot baga mina in foc ca va fi un baiat cuminte si afectuos, are o fatza speciala care arata asta :))
(o expresie asemanatoare avea Vladimir, si s-a dovedit tare cuminte si bun)

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

exact asa imi aduc eu aminte de ivan cand il vad pe eric, nu neaparat fizic, dar trasaturi de copil bun si cuminte
uite am pus poze in sfarsit, cand era tot ca eric asa
http://picasaweb.google.es/roxana1777/IvanMic#

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

oanaiacovita - la farmaciile dona pretul este 44.72 cutia ca am luat ieri si cu reducerea de 7% pe cardul Copilul Meu de la ei am dat pe 2 cutii 83.18 lei. Adica 41.59 cutia. Mie mi se pare ok pretul.
Iar la Sensiblu este 55.10 lei cutia

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput