FIV la Cluj 38
Raspunsuri - Pagina 2
cristina3343 spune:
Alinuta,asa si io,nu ma pot dezlipi de calculator,era sa ard snitelele;nu m-a apucat nimic,vreau sa ma pun la punct,daca tot am dat de problema asta,macar sa nu trec ca gasca prin apa.
alinutahu spune:
cristina ai vazut ca lauda nu-i buna ....am facut un capitol mai rau ca celalat dar lasa ca cres eu mare si apoi ai sa vezi ce fata desteapta o sa fiu
auzi eu cred ca georgi a uitat de noi ,ea se bucura de reusita si pe noi ne lasa sa ne roadem unghilebuburneak
cristina3343 spune:
Hi hi hi,ne roadem unghiile...
Serios,ca te-am admirat si cand l-ai deschis pe celalalt
cristina3343 spune:
Ale mele-s deja scurte hi hi hi( de cand astept) le mai am pe cele de la picioare,scuze.
georgetani spune:
BETA 0.5
viata merge inainte chiar daca pentru mine a fost ultima incercare
Voua va doresc din suflet BAFTA ,sa aveti putere psihic si financiar sa mergeti pana veti avea un rezultat pozitiv - eu aici ma opresc
alinutahu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgetani BETA 0.5 viata merge inainte chiar daca pentru mine a fost ultima incercare Voua va doresc din suflet BAFTA ,sa aveti putere psihic si financiar sa mergeti pana veti avea un rezultat pozitiv - eu aici ma opresc |
buburneak
alinutahu spune:
cristina alea de la picioare mai lasale pana ce fac eu IA ca sa ai si atunci ceva de lucru
buburneak