FIV la Cluj 38
Raspunsuri - Pagina 17
cristina3343 spune:
Lilicica ,eu deocamdata n-am planuri,ma duc pe la nunti,mai spre toamna mai vad,sper din suflet sa reusim cu toatele!!
Eu deocamdata tot citesc din spate,am zis ca pe cand termin capitolele voi fi
Oare ce a facut alinuta,eu am inteles ca azi face IA,oare n-am inteles bine?
la toate
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina3343 Iaura,imi pare rau...dar nu-ti pierde speranta daca zici ca mai ai 3 blasto,iti doresc sa fie cu ochisori si sanatosi pe cand faci ET. Scuze ca te intreb eu am facut 2 IA,dar de fiecare data mi-am facut test de urina,cat trebuia sa fie beta ca sa fie sarcina? Inteleg ca ti-ai facut pana la urma la synevo? Chiar a aparut criadema in revista,in care?(daca nu-s indiscreta) prima data am facut si io beta ,acum la fiv ca la inseminari am facut doar de pp sau am asteptat ciclul ,nu m-am stresat cu beta ..dar las' ca ma stresez acum ...dar sunt ok acum si merg mai departe tu pe cand o noua IA? "Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat." |
"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"
iaura21 spune:
sry cristina m-am intercalat in quote-le tau dar intelegi tu ...ai PM
"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"
cristina3343 spune:
Lazarev zice ca daca cica ne schimbam in interior,in gandire vine si bebele,nu stiu ce sa zic....
Eu iaura,sa scap de nunti,prin toamna mai fac IA.
Cat zici ca trebuia sa fie beta,peste cat sau cum?
Mersi.
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina3343 Lazarev zice ca daca cica ne schimbam in interior,in gandire vine si bebele,nu stiu ce sa zic.... Eu iaura,sa scap de nunti,prin toamna mai fac IA. Cat zici ca trebuia sa fie beta,peste cat sau cum? Mersi. da, am citit si io putin lazarev ... beta tre' sa fie mai mare de 2,5 scria la mine in analiza dar daca nu e sarcina e <de 0,5 ...acum nu stiu prea bine ce si cum ,dar vad ca e pe prima pagina un site despre interpretare beta adica cu ce nunti sa termini daca nu sunt indiscreta "Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat." |
cristina3343 spune:
Avem de mers la 6 nunti,la una am fost deja,dar iti dai seama...,
ca nu m-am nascut la versailles print mostenitor,doamne fereste sa-mi para rau de parintii mei,zic si eu asa.
cristina3343 spune:
Fetele cu intalnirea,am si eu o veste proasta legat de intalnire,nu mai pot sa-mi iau concediu saptamana viitoare,dar daca stabilim o zi,o rog pe sefa sa ma lase libera ziua aia,dar pentru asta trebuie sa fixam clar ziua
alinutahu spune:
buna ....
dragele mele eu astazi am facut IA...tocmai am ajuns acasa ...a fost la fel ca si prima nedureroasa si max 5 minute a durat totul ,la fel de draguti si doctorul si asistenta si embriologa ba chiar mai mult a spus embriologa sa il felicit pe bubu ca a ,,produs,, foarte bine si ca nr si calitate ...acuma nu imi ramane decat sa ma rog lui Dumnezeu
iaura imi pare rau dar daca am inteles bine mai ai ceva oute ...poate in august o sa se intample marea minune
cristina...era sa fac urat cand am citit primele cuvinte din ultimul mesaj postat dar acuma mam linistit ....eu pot orcand ,pt mine este bine orce zi si orce ora ca doara is in concediul
buburneak