Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (81)
Raspunsuri - Pagina 3
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk Salutare burtici. Si aici e o vreme urata...sunt nori, dar vantul abia de se face simtit...e groaznic mai ales ca sunt peste 30 de grade..dar, de chemati paparudelele, le trimiteti apoi cu ploaie si in Dobrogea? Am spus saptamanile trecute ca vine vacanta, intru in concediu si voi avea mai mult timp liber...da, am, dar cand vad cate mai am de facut pentru nunta...ma apuca groaza. Mai devreme am constatat ca nu m-am gandit la flori/baloane/funde pentru masini...inca nu m-am hotarat ce coafura sa aleg, rochia inca nu e gata, sotul nu si-a luat inca hainele necesare(adica nici macar ciorapii si pantofii ![]() ![]() . Imi vine sa il bat pe al meu sot ca a vrut totul acum si nu in aceeasi zi cu botezul...scapam mult mai usor...Mariuk 24+ |
O sa vezi ca o scoateti voi la capat , iar la botez o sa fi mai relaxata ( ca totusi esti stresata la nunta si f ocupata cu toate detaliile ) . parerea mea

Burtica de
28 +
Mari-Mariuk spune:
Lora, mersic de incurajari. De imprumutat e cam greu...am vorbit cu ai mei parinti si vor mai veni ei in ajutor cu ceva banuti...oricum sunt multe chestii pe care le vom plati dupa nunta: aranjamentele, muzica, filmare/foto...asta pe langa meniuri...speram sa nu intram in gaura rau de tot...ca...fiind criza, nu imi doresc decat sa scap de asta, sa trag linie si sa raman cu zero datorii. Aiurea e ca tot neamul din toate partile a sarit in sus la inceput cand am spus ca nu vreau nunta cu tam-tam, ca ce...doar e prima data cand fac asta...acum toti sunt de acord ca era mai bine asa cum am vrut eu la inceput...soarta...daca nu vor sa asculte de altii, acum sa sara in ajutor!!!
Mariuk
24+
Mari-Mariuk spune:
Nikolici...![]()
![]()
...nici el nici eu nu avem inca chilotii pentru ocazia asta...dar cald fiind...nu merge oare fara?![]()
![]()
Mariuk
24+
bebecris26 spune:
am fost si mi-am luat o ciocolata poate il agita putin pe bebelinu meu sa-l simt
cristina si bebe in burtica
23+sapt
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk Salutare burtici. Si aici e o vreme urata...sunt nori, dar vantul abia de se face simtit...e groaznic mai ales ca sunt peste 30 de grade..dar, de chemati paparudelele, le trimiteti apoi cu ploaie si in Dobrogea? Am spus saptamanile trecute ca vine vacanta, intru in concediu si voi avea mai mult timp liber...da, am, dar cand vad cate mai am de facut pentru nunta...ma apuca groaza. Mai devreme am constatat ca nu m-am gandit la flori/baloane/funde pentru masini...inca nu m-am hotarat ce coafura sa aleg, rochia inca nu e gata, sotul nu si-a luat inca hainele necesare(adica nici macar ciorapii si pantofii ![]() ![]() . Imi vine sa il bat pe al meu sot ca a vrut totul acum si nu in aceeasi zi cu botezul...scapam mult mai usor...Mariuk 24+ |
Mari relaxeaza-te si ia-le pe rand!Anul trecut pe vremea asta eram si eu in febra pregatirilor. Si cand vine in sfarsit marele eveniment,asa repede trece,ca-ti vine sa-l mai faci o data.
Pe al meu sot, in dimineata nuntii, l-am trimis sa-si cumpere sosete negre ca avea in dulap doar albe. Si ma mai si intreaba: da daca iau albe ce are?

Ana
23+
Maia Elena
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 am fost si mi-am luat o ciocolata poate il agita putin pe bebelinu meu sa-l simt cristina si bebe in burtica 23+sapt |
Eu o simt cel mai bine cand stau pe spate .Ee si o mai "inghiontesc" usor cu degetu',sa vezi ce sare-n sus.
Ana
23+
Maia Elena
alynta27 spune:
Salutare! Azi mi-am facut damblaua care ma macina de ceva timp: am pus castraveti la murat! Mi-am facut si o pofta: dovlecel pane cu mujdei de usturoi!
Aniast multam fain! Cu privire la Nike chiar nu stiu de ce nu sta acasa... Asa am sfatuit-o si eu! Am sa-i transmit! Simpatic Vladimir! Ce zice de faptul ca va avea partener de joaca?! Eu sunt fericita cand ii vad ce frumos se joaca si cum "intreaba" unul de celalalt!
Pianna multumim in legatura cu vestile despre Crola!
Ionela lasa-i sa se uite in 7! E problema lor! Voi sa fiti sanatosi!
Crina ai ideie cat costa oxitocina?! Se da pentru a incepe travaliul sau a ajuta la nastere!
Anuta mama dar unde te-ai dus in liceu?!
Eu am fost foarte incapatanata! Ce imi spuneau sa nu fac aia faceam! Si copii mei sunt mai ceva ca mine! Si sotul e neam de capos!
Fistiq acum am inteles situatia ta! Doamne ajuta sa se rezolve!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
bebecris26 spune:
ana 25 am stat si cu burtica in sus si am tinut mana pe ea, am stat si pe dreapta cum nu-i place lui ca de obicei misca imediat. acum nu stiu ce are cred ca doarme de rupe si eu i-mi fac atatea griji
cristina si bebe in burtica
23+sapt
alexuza spune:
In legatura cu modul in care vreau sa nasc ,eu pana acum 2 sapt vroiam cezariana pt ca imi era frik ,din cauza experientei neplacute de la sarcina pe care am pierdut-o (fiind mai avansata a fost o nastere naturala ) dar dr incompetenti .Acum ma gandesc ca o sa nasc cum o sa imi zik dr , chiar daca este nnatural
Burtica de
28 +
alexuza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Eu o simt cel mai bine cand stau pe spate .Ee si o mai "inghiontesc" usor cu degetu',sa vezi ce sare-n sus. Ana 23+ Maia Elena |
Ana asa ii fac si eu cand ma panichez ca ii este ei lene sa se miste

Burtica de
28 +