*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (114)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Monicabo merci de raspuns ..nici mie nu mi-e in clar cu alea 6 luni dupa revenirea din CIC ...ideea e ca maine merg sa vb. cu sefa mea care ma cheama la servici mai repede sa vad cum ne intelegem .Evident ca pierd bani intorcandu-ma si asta nu-mi convine chit ca nici nu am cu cine o lasa deja pe Sofi (eu ma gandeam sa gasesc prin noiembrie cand aveam de gand sa ma intorc eu) iar in septembrie avem deja platit ceva la mare pt. Sofi si concediu 2 sapt. nu-mi mai da nimeni legal anul asta . Hmmm cam incurcat ..plus ca mai tre sa am grija si de mama si bunica offff asta e ! na ca m-am plans si eu ca-i marti si 13

Eli fruntea sus ca trec inca 20 de saptamani la fel ca primele , incearca doar sa ai grija de tine

Amalia felicitari pt. semnarea contractului ..sunteti proprietari
sanatate tatalui tau

SMS 858 Campania Atinge o stea - pt. copiii bolnavi de leucemie pt. achizitionarea unui ecograf

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Multi ani traiasca Mav, sanatosi si norocosi

Amalia, super, ma bucur pentru voi proprietarilor!
Eli, ma sperii, fa ceva sa scapi de contractii. Fii cuminte, stai la pat. Nu stiu, angajeaza o bona, roga pe cineva din familie sa te ajute urmatoarele saptamani. Sora ta nu poate sta cu Dimitrie?
Cris, cred ca cel mai bine ii explici situatia exact asa cum este si poate incepi din septembrie dupa concediu evident. Compromisul e calea cea mai buna cand mai trebuie sa tinem cont si de criza.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Fetelor...nu-mi revin....a murit Madalina Manole!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli ai mare grija de tine!

Ami

MAV multa fericire alaturi de famlia ta!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI Mav!!!
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie! Sa ai o aniversare frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!

La multi ani, Mav!! multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai dragi!!!

Criss, o sa pun poze cu omu' de nisip, acum ca am calc schimbat n-am mai descarcat pozele din aparat de mult timp. (cam incomod, tre sa ma bag pe sub birou sa ajung la usb) sper sa -mi schimb cat mai repede calcul ca asta ma enerveaza tare.

Amalia scoate sampania!!!! felicitari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, mav! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa!

Anes, felicitari pt cuculet Imi si imaginez un barbatel scump ca si Remuselul.
Ami, felicitari pt casuta! Sanatate multa tatalui.
Eli, tare frumoasa burtica ai, ai grija de tine.
Criss, uite chiar uitasem sa-ti spun ca te-am admirat, mama mama cum arati

Noi suntem bine, maine pleaca mamele, mi-e un pic teama ca va suferi Dav pt ca s-a atasat tare de ele, dimineata primul lucru pe care il face e sa mearga in dormitorul lor, nu vreau sa-mi imaginez cum va reactiona cand nu va mai gasi pe nimeni acolo.

28+ si de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

buna,buna!
da,eu sunt o fidela cititoare a voastra inca de la odisee si acum O proaspata graviduta de doar 7 sapt.
Otilia accept cu mare placere stafeta de la tine, ne-ar face tare fericiti o fetita,dar si un baietel,sanatosi sa fie!
Sarcina usoara in continuare si nastere fara probleme!

Mamica lui Andrei(23.nov.2008) 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

La multi ani, Mav, sa fii sanatoasa si fericita cu toti baietii tai dragi!

Anes, felicitari, o sa ai doi feciori scumpi de tot!

Amalia, multa sanatate tatalui tau! Sa va vedeti cat mai curand in casa noua!

Eli, sa ai grija... o sa fie bine!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele
LA MULTI ANI! MAV sa fi sanatoasa si voioasa
amalia bravo..mm ce buna fuse beutura
oti sincera sa fiu nu am cu cine sa il las pe dimitrie il am pe ionut isi da silinta, dar nu prea ii iese, sora deja a inceput serviciul si este in buc...uff socrii la tzara capre, fan, alte zburatoare, muma in concediu la tzara s-a oparit bunicamea pe picioare..alta treaba, alta buba...vad ca daca stau cumintica adica doar merg la baie nu mai am contractile decat o usoara jena mai ales cand imi schimb pozitia...incerc sa fiu optimista si sper ca tratamentul sa imi linisteasca pe nenea uterul si creierul deffect
cristinaphfelicitari pentru burtika
gata eu fug in pat
18+

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput