Puiuti de Randunici 2008!! (424)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Hello,

Intru rapidisim ca am mult de invatat, calculatorul e tot bulit etc.

Gecko sper cda ai nascut la ora asta si te bucuri de bb Michael. Sa fie sanatos si tie iti doresc recuperare usoara!

Miha multumesc mult pt ajutor si din partea mea . Tin pumnii sa treaca repede perioada grea.

Va pup pe toate fara exceptie, sper ca toata lumea este bine, nu am avut cum sa citesc din urma (doar cateva postari).

Si acum ... concertul

Mi-au bubuit geamurile si eu aveam de invatat, ne-au ocupat strazile cu masini, ne-au facut praf linistea (si sa nu credeti ca doar pe timpul concertului. NOOOOOOOOO!!!!! Ei au inceput cu verificarea statiei de sonorizare de la pranz), neuronii ... si pot continua.
Eu inteleg, concert, concert, dar chiar sa pui ditai locsorul de concerte in zona rezidentiala?!! Sunt tare curioasa ce-ar fi facut vecinii Nicoletei.
Una peste alta, daca weekendul urmator Rammstein e tot pe Zone Arena plec din Bucuresti. Numa ca tare as vrea s-o vad pe Miha, dar tare as vrea sa dorm noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gudinduta, nu e, ma, stai linistita, am vrut sa iti spun de ieri . Ei se duc la Romexpo.

Ai asa :http://www.zone-arena.ro/calendar-de-evenimente urmatorii sunt Massive Attack, saptamana viitoare. Mai ai inca doua hopuri si scapi . Toate concertele de la noi sunt pe langa case, pana facem stadion....

Bafta multa la examen!

Olga 18+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am dormit 2 ore, baietii mei inca fac nani, m-as duce sa cumpar cate ceva sa fac un desert...dar cand s-or trezi ei...
Am vazut imagini de la concert la tv, sunt convinsa ca a fost minunat.
Si Roxaniciu a fost, vorbisem cu ea alalteri si zicea ca are bilet

Stefanucu are 24 la picior, ai vostri au mai mult? ca va auzeam vorbind de masuri...

Mergi la inceput

Bubu, si Sof tot 24 are...iar e oferta la Naturino, dar ce naiba fac? O tin pana la majorat cu acelasi gen de ghete de iarna ( hai ca pot sa schimb culoarea...dar modelul seamana rau )...

Mergi la inceput

Si cu filmulete si poze, ca sa vedeti putin din ce a fost aseara http://pandoras.realitatea.net/arte-popcult/aerosmith-la-bucuresti-un-concert-pe-prietenie-10034.html sau http://pandoras.realitatea.net/arte-popcult/aerosmith-craaaaaazy-10014.html

Trebuie sa mergeti la un concert, serios. Fara sa fii mare fan al trupei/cantaretului, e ceva legat de atmosfera, de cum se aud vocea si instrumentele oamenilor de pe scena, de public, de zeci de mii de oameni cantand si dansand si bucurandu-se impreuna, nu stiu cum sa explic, care sa faca sa devina totul o experienta extraordinara. Sa iti placa genul ala de muzica e suficient cat sa pleci vrajit de acolo.

Hihi, am uitat sa va spun cum l-a prezentat Steven Tyler pe Joe Perry: Joe fuckin' Perry . Ma gandeam ca acum pleaca ala de pe scena si nu mai vorbeste cu nimeni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

mihatp, si eu ma simt la fel de obosita si sfarsita si uneori ma si enervez pe mine din acest motiv. azi dupa ce am dormit, deci cica eram odihnita m-au luat niste tureri de ligamente de mama, mama...
am crezut ca doar eu sunt cu depresia in freza in sarcina. uneori ma bufneste plansu' din orice, ma supar foarte repede si imi trece destul de greu, parca isi toate negre
abia astept sa treaca odata perioada asta sa pot fi mai linstita, desi stiu ca am toate sansele sa fiu asa toata sarcina

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Olga,

Si Aerosmith tot la Romexpo era programat initial ...

Mergi la inceput

Andreea, da, dar nu l-au mutat cu doar o saptamana inainte. Eu zic ca poti sta linistita, saptamana viitoare te delectezi doar cu Massive Attack

Mergi la inceput

ariel, desi mesajul ii era destinat lui mihatp m-a uns si pe mine pe suflet. iti multumesc.

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

naty zici ca crema de galbenele e buna la hemoroizi? la mine au ramas dupa prima sarcina, ce-i adevarat mici si nu a jeneaza/deranjeaza, insa ma gandesc ca acum chiar or sa ajunga sa ma deranjeze, cel putin in ultimele luni de sarcina. o sa incerc si eu

Mergi la inceput