Puiuti de Randunici 2008!! (424)
Raspunsuri - Pagina 18
Olgutzika spune:
Neata!
Hai ca toata noaptea am avut in cap numai Love in an elevator ![]()
.
Bai
, super-tari, ce sa zic!!! Mare mare surpriza pentru mine setlist-ul, au cantat ce nu au prea cantat ei pana acum, mai, dar cum au cantat....Highlight-ul pentru mine a fost Baby, please don't go, Doamne, ce au facut ei acolo!!!! Am stat la doi metri de Golden Ring, aproape ca i-am vazut plombele lu' Stephen Tyler, in mijlocul unui public incredibil, am cantat si am dansat si am aplaudat sisisi...a fost frumos! Un concert live este o experienta incredibila!
Dupa Baby, please don't go insa am cedat. Ala a fost maximul de adrenalina pentru mine, dupa aia doar Dream on m-ar fi scos din starea de oboseala maxima, dar am ascultat-o de langa bar cu o cola in mana si dupa Walk this way auzit tot de pe margine, am plecat. M-am dat viteaza, dar statul in picioare 5 ore non-stop si topaitul mi-au facut praf spatele si picioarele. Saracul Radu era mai rau decat mine, el nefiind atat de disperat de viata
ca mine
. Dar a rezistat stoic mititelul
. Nici pe jos n-am stat, ca mare doamna ce ma aflu, mi-am pus pantaloni stramti si dupa ce am mai si transpirat, eram in pantaloni de forta, nu alta.
Am vazut-o pe Mimo, asa cum i-am spus, a meritat banii biletul ala
, prin vreo 10 capete asa...Cu Cami am vorbit la telefon, cred ca era si cu Raluca, n-a fost sa fie...Ei ne asteptau la MacDo, eu faceam pe mine groaznic ( am mancat ca idioata cirese inainte sa plecam ), si pipi din vezica m-a facut sa cred sa e vreun MacDo in Zone Arena
unde am intrat glont ca sa ma usurez. Lui Radu ii era foame, si asa am intrat de-a binelea. Lucru bun, caci chiar Gazon A fiind, am stat la un metru de gardul despartitor si la vreo 3 de catwalk. Iar la plecare, plecand mai devreme...Imi pare tare rau, data viitoare nu mai vin gravida la concert, ca am tot felul de nevoi pe care nu le are nimeni
Si am mai convenit un lucru: Radu e prea batran pentru concerte
. Asa ca sunt orfana, va trebui sa ma luati cu voi de acum inainte
.
Olga
18+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Olgutzika spune:
Deci nici acum nu poci a cred ca am auzit live, la rand, Crazy-Cryin'-Jaded
Tocmai ce ii spuneam lui Radu ca I don't want to miss a thing nu canta, ca e prea cheesy...si cand am auzit pianul, sa lesin eu si jumatate din femeile din Arena ![]()
Tuchi, fi-ti-ar garda
!
Olga
18+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
tuchita spune:

ma oftic, ma oftic, ma oftic....
Olgule, mergi cu mine de mana dupa ce nasti, ca nici eu n-am cu cine!
Inca n-am plecat de la spital, mai am 2 iesiri de scris!
mihatp spune:
hai ma m-ati innebunit

mi s-a facut piele de gaina.
saptamana urmatoare servesc si eu rammstein
Gecko,te-ai intalnit cu puiu' mic?
Cred ca deja e in bratele ei.

mai am o saptamana pana la concediu...acum sunt la munca. ca sa intelegeti lipsa si sa-mi motivati absenta.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Nicoleta spune:
A nacut? Asa greu am adormit! Aveam emotii pentru Gecko cea draga! sper ca totul este in grafic. Nici nu m-ar mira sa fie asa!
Sa aveti o zi frumoasa!
Despre concert... Suna teribil!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

bubu05 spune:
Helou, buna dimineata!
Geckolina, ai nascuuut???
Cand au trecut, frate, 9 luni 
Ma bucur tare ca v-ati distrat la concert
Eu am fost cu Vlad in Sun Plaza la film, s-a deschis cinema-ul, e superb, f. frumoooos
si am vazut 3D Povestea Jucariilor 3, extraordinar!!!! Neaparat sa mergeti cu copilasii mari, este asa de mistoooo
Ariel, ai auzit?? Clau, Cami?
Azi nush ce facem...la karatemai incolo, nitel plimbareala si leneveala ![]()
daciana.t spune:

uite ca intru sa citesc o veste mare, Gecko, cred ca la ora asta iti tii deja puiul in brate, astept vesti cat mai curand. si poate reusesti sa intri un pic saptamana viitoare sa ne povestesti cum a decurs totul.
un we placuta tuturor randunicilor 

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Simo27 spune:

WOW,Gecko

-
Bine ai venit pe lume scump puiut MICHAEL
(presupun ca s-a nascut deja
)
Despre plecatul in alte tari,ne-am gandit si noi dar deocamdata mai stam 2 sapt.va multumesc de gandurile cele bune

cu somnifere si